Προς το περιεχόμενο

canon pixma γραμμές στην εκτύπωση

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τον canon pixma ip3000 παράπονο δεν είχα πολύ καλός... τώρα τελευταία όμως μου κάνει μαύρες γραμμές σε όλες τις εκτυπώσεις!

ότι επιλογή μου είχε τη δοκίμασα

clean, deep clean, align , bottom plate cleaning! αλλά οι γραμμές εκεί! καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Οι γραμμές είναι κάθετες στο χαρτί δηλαδή όπως κινείται η καφαλή ή οριζόντιες όπως βγαίνει το χαρτί..??? Είναι βασικό...

Δημοσ.

σε τυχαιες θεσεις καθε φορα ή στις ιδιες? ιδιου παχους ή μεταβλητου? εγω εναν παλιο επσον στυλους που εχω μου το κανει ααυτο...ειναι απο το οτι εχει σταξει μελανι στο μηχανισμο και καθως τραβαει το χαρτι αυτο μαυριζει...μετα απο πολι καθαρισμο ελατωθηκε συμαντικα το προβλημα...

Δημοσ.

το θέμα λογισμικού το αποκλείω και εξηγώ γιατί

πρώτη φορά μου το έκανε όταν τύπωσα ένα dvd

μετά συνέχισε να μου το κάνει σε όλα τα κείμενα

όλα αυτά επι εποχή pc - windows

χτες που τον έβαλα στο imac το παρατήρησα ξανά και είπα ότι πρέπει να λυθεί

έχω την υποψία ότι θέλει πέταμα η κεφαλή....

μου το κάνει μόνο στο μαύρο...

Δημοσ.

Μπορεί να έχει απλά λερωθεί η κεφαλή... Δοκίμασε να την βγάλεις και να την δεις από κάτω.. Επίσης κοίτα τις επαφές της να είναι καθαρές..

Καινούργια πρέπει να έχει καμια 60αρια ευρώ.. Δεν συμφέρει... Με 80 παίρνεις τον 3300..

Δημοσ.

Τον ίδιο εκτυπωτή έχω και εγώ με 'σένα. Τον έχω μάλιστα 3 χρόνια χωρίς προβλήματα. Χρησιμοποιείς μιτασιόν μελάνια ή γνήσια? Αν στο κάνει με τα γνήσια μάλλον πας για κεφαλή... Προσπάθησε πάντως να τον καθαρίσεις (εν ανάγκη άνοιξέ τον) γιατί μπορεί να φταίνε και κολλημένα μελάνια στην πλάκα. Όσο γοα service μάλλον ασύμφορο...

Δημοσ.

πάντα γνήσια χρηιμοποιώ... του έχω πιει το αίμα κανονικά τυπώνοντας dvd. ξήλωσα τη κεφαλή τη καθάρισα (όσο μπορούσα) καμία βελτίωση! αφορμή το βλέπω για να πάρω πολυμηχάνημα..

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλο μελανι (δανεικο εν αναγκη). Αν παραμενει το προβλημα μαλλον προκειται για προβλημα κεφαλης.

Ενα απο τα μειονεκτηματα των Canon συγκριτικα με τους HP. Με τους HP απλα αλλαζεις μελανι (αφου παει μαζι με την κεφαλη) και εισαι οκ.

Δημοσ.

τίποτα και με άλλο μελάνι! η κεφαλή μου άφησε χρόνους...και 60 που κάνει σιγά μη δώσω!

θα δοκιμάσω να την ξανακαθαρίσω...αν τη βάλω κάτω από τη βρύση θα πεθάνει εε? (μ@λ@κί@ είπα το ξέρω αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω! μια ώρα την έτριβα και ακόμα έβγαζε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...