dianovas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις αγόρασα το pc και έχω το εξής πρόβλημα. Εστησα το μηχάνημα και άρχισα να μεταφέρω δεδομένα από τους παλιούς μου δισκους μέσω εξωτερικού δίσκου. Όταν έκανα αποκοπή επικόλληση σε πολλά αρχεία μου έβγαζε ένα παραθυράκι κάτω στη μπάρα που έλεγε windows η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε τα windows δεν μπόρεσαν να αποθηυκεύσουν τα δεδομένα. Άλλες φορές πάλι μου βγάζει μπλέ οθόνες και σβήνει και άλλες φορές γράφει δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο.Έχω μητρική ASUS M2N-SLI και μνήμες 2χ kingston ddr2 1gb στα 667mh.Καμιά ιδέα?
tolis86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ο εξοτερικος δισκος δουλεβει σε αλλο πισι? σε usb τον εχεις ή σε firewire? αν σε usb ειναι ρυθμισμενο σε usb2 ή σε usb1.1?
dianovas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι θέμα usb γιατί έχω πρόβλημα και στη μεταφορα αρχείων από τους εσωτερικούς δίσκους.H ASus έχει nforce chipaki
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 To κουτι του εξ.δισκου θα φταιει.Τα ιδια εχω και εγω!
GOTIJ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ms teac h kapos etsi einai to koyti?an nai tote eixa kai ego to idio problima.epistrofi-egiisi.....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Eίχα το ίδιο μήνυμα και με ένα search στο google,κατέληξα σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.