Προς το περιεχόμενο

USB help!!

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello!! εχω ενα προβλημα με τις usb. εχω 6 αλλα μονο 2 δουλευουν κανονικα.. οτι συνδεσω στις αλλες ή κολλαει ή δεν συνδεεται καν. τι να κανω? πού οφείλεται αυτο;

Δημοσ.

Έχεις περάσει τους drivers της μητρικής σου από το σιντι?

Κάνε update από internet στη μητρική σου, ή σαν τελευταία λύση uninstall στον device manager όλα τα usb να στα ξαναπεράσει απ την αρχή.

Δημοσ.

παιζει να εχουν κανει λα8ος συνδεση απο την αρχη.σε ορισμενες μητρικές (MSI κυρίως) αν βάλεις μια συσκευή στις μπροστινες θύρες, συνήθως δεν δουλεύουν κάποιες άλλες, αυτό στο λέει σίγουρα το βιβλιαράκι της μητρικής

Δημοσ.

πάνε στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου και στο μοντέλο σου και κατέβασε ότι λογισμικό υπάρχει για το μοντέλο σου.

Δημοσ.

δεν ξερω τι μητρικη εχω!! sorry για τις βλακειες που ρωταω αλλα απο καπου πρεπει να μαθω κι εγω...! βιβλιαρακι για τη μητρικη δεν εχω παντως. ενα cd intel 915/925X series Mainboard drivers βοηθαει καπου??

Δημοσ.

αν τελικα δεν βγαζεις ακρη μπορεις να παρεις ενα usb hub π.χ...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569662

να το βαλεις σε μια απο τις θυρες που δουλευει και ξεμπερδευεις! :-D

Δημοσ.

MHN pareis USB hub xwris eksoteriki trofodosia! (dld pare ena na exei k trofodotiko....)

an baleis 2-3 syskeyes panw, den 8a soy paizoun, giati den eparkei to reyma apo tin mia 8yra USB....

bale to cd ston ypologisti, xwris na trekseis kanena programma, kai isws soy emfanisei ton kataskeyasti, px albatron, MSI, gigabyte, asus klp klp klp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...