Tzimmys Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να ανοίγω τον υπολογιστή και να μιλάει/λέει κάτι που θέλω. Μέσω google έχω ψάξεει και κατεβάσει 10άδες, τα οποία όμως για να αρχήσουν να λένε κάτι, πρέπει να πατήσεις εσύ ένα κουμπί. Εγώ θέλω να ξεκινάει μόνο του. Υπάρχει λοιπόν κάτι τέτοιο ή όχι??? Σας ευχαριστώ
tsakonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 den to xw psaksei pote kati tetoio, alla uparxei enalaktiko.... ixografeis afto pou theleis me to sound recorder kai to vazeis na trexei me to winamp sto repeat apto scheduled tasks...afto kanw otan thelw na ksipnisw on time..
g1annis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά μπορείς να ηχογραφήσεις αυτό που θέλεις (πιθανώς σε wma) και να ορίσεις από τους ήχους στον Πίνακα Ελέγχου, στο "Εκκίνηση των Windows" το αρχείο που ηχογράφησες. Αν δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο, δες ποιό είναι το όνομα του αρχείου που χρησιμοποιεί και σε ποιά θέση βρίσκεται, κράτα το ένα backup για καλό και για κακό, και ηχογράφησε το δικό σου, μετονόμασέ το έτσι όπως ονομαζόταν το χρησιμοποιούμενο, και βάλτο στη θέση του προηγούμενου.
Tzimmys Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Καλά αυτά που λέτε ρε παιδιά κ σας ευχαριστώ, αλλά δεν μου κάνουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχει κανείς άλλος τέτοια λόξα, να δει τον υπολογιστή του να μιλάει. Και πόσο καλήτερο θα ήταν αν είχε κ τη μορφή ενός προσώπου. μου φένεται απίστευτο πάντως εν έτη 2007 (όπου να' ναι), να μην υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Μιλάμε το google το έφαγα αλλά τίποτα......ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 mipos theleis na sou pei kai ta kalanta file mou tora pou einai xristougenna?
Oberon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να ανοίγω τον υπολογιστή και να μιλάει/λέει κάτι που θέλω. Μέσω google έχω ψάξεει και κατεβάσει 10άδες, τα οποία όμως για να αρχήσουν να λένε κάτι, πρέπει να πατήσεις εσύ ένα κουμπί. Εγώ θέλω να ξεκινάει μόνο του. Υπάρχει λοιπόν κάτι τέτοιο ή όχι??? Σας ευχαριστώ Mia poly eukolh lush einai mesa apo ta windows na allakseis p.x. twn hxo pou se kalosorizei sta windows kai na hxografhseis ena diko sou arxeio. Kati poly aplo kai eukolo.
Tzimmys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν ξέρατε τη λύση δε θα κοροιδεύατε όμως εξυπνόπαιδα.
g1annis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ρε Τζίμη στο είπα προχθές κι εγώ και στο είπαν και άλλοι: Ηχογράφησε αυτό που θέλεις και βάλε το σε έναν φάκελο. Μετά πήγαινε Conltro Panel--> Sounds. Εκεί έχει μια λίστα που αντιστοιχεί σε κάθε λειτουργία έναν ήχο. Εσύ στη λειτουργία που θέλεις (δηλαδή το "έναρξη των windows" θα πατήσεις "αλλαγή" και θα ορίσεις να ακούγεται ο ήχος που ηχογράφησες. Πιο απλά ΔΕΝ γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να βρεις πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί είναι τόσο απλό όσο σου περιέγραψα. Δε θα καθόταν κανείς να φτιάξει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ελπίζω να βοήθησα. Όλη η διαδικασία που σου περιέγραψα είναι 5 κλικ όλα κι όλα.
tsakonas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 mallon eide to minority report prosfata i to I Robot
Overseer486 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 an katalava kala o jimmy 8elei kati to opoio otan kaneis load windows na sou leei px : "shmera einai deytera 5 tou mhna, wra xx:xx, o kairos 8a einai xxxx, exeis x nea mails" h kati analogo. oxi dld kati fix. (plaka plaka an yparxei kati tetoio to 8elw kai gw ) (mhtso dior8wse me an kanw la8os)
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το έχω επιχειρήσει, αλλά διαβάζοντας το παρακάτω, πιστεύω πως γίνεται: http://support.microsoft.com/kb/306902 Το δύσκολο κομμάτι θα είναι η διασύνδεση της text-to-speech engine με την πηγή από όπου θα αντλείται το προς απαγγελία κείμενο... Δες και αυτό: http://bhandler.spaces.live.com/blog/cns!70F64BC910C9F7F3!727.entry
alkisg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Talking secretary. Σου λέει την ώρα, τη μέρα, σου παίζει και mp3... Καφέ δεν ψήνει όμως! http://www.softdd.com/reminder-software/index.html
Tzimmys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμαζω με την πρωτη ευκαιρία και σας λέω νέα. Να είστε καλά. Αυτό με τη γραμματέα και το καφέ. ΚΑΛΟ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.