nikosabelokipi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Γειά σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με κάτι φωτογραφίες που θέλω να εντάξω σε μια εργασία. Έχω φωτογραφίες μορφής JPEG στις οποίες θέλω να προσθέσω μια λεζάντα από κάτω ώστε να επεξηγώ το περιεχόμενο της κάθε μίας. Προσπαθώ να αποφύγω να τις βάλω όλες σε ένα αρχείο word για να γράψω από κάτω. Καμιά πρόταση? Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να οργανώνει φωτογραφίες σε ηλεκτρονικό φωτογραφικό άλμπουμ? Ή απλά που να προσθέτει λεζάντες από κάτω? Ευχαριστώ.
target_an Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 kai me photoshop alla kai me paint (ton Windows) mporeis na kaneis ti douleia pou thes ...
nikosabelokipi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αλλά με το photoshop μπορείς να εισάγεις μόνο Αγγλικό Κείμενο, όχι Ελληνικό. Με το " Η ζωγραφική μου" δεν μπορείς να εισάγεις πλαίσιο κειμένου, μπορείς? Ευχαριστώ πάντως. Απλά ρωτάω αν γίνεται να ενσωματώσω μια λεζάντα σε μια φωτογραφία ώστε αυτός που τη βλέπει στον υπολογιστή να βλέπει και πληροφορίες.
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αλλά με το photoshop μπορείς να εισάγεις μόνο Αγγλικό Κείμενο, όχι Ελληνικό. Ποιος το λέει αυτό; Το Photoshop υποστηρίζει και ελληνικές γραμματοσειρές.
nikosabelokipi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 δηλαδή πως? εμένα δεν μου τα αναγνωρίζει τα ελληνικά. βγάζει περίεργα σύμβολα.μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση?
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Ποια version έχεις και ποια γραμματοσειρά βάζεις;
kastel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε Arial Greek, Tahoma, Times New Roman
nikosabelokipi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ ρε Kastel έπιασε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.