Προς το περιεχόμενο

amsn

Costinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα ελληνικα στο amsn μου βγαίνουν κινέζικα. γινεται να διορθωθεί αλλάζοντας το encoding (απ'όσο προσπάθησα πάντως δεν έκανα τπτ) ή απλά δεν πρόκειται να δω ελληνικά σε αυτό το msn client? :-?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μενα δουλευει κανονικοτατα.

Οι γραμματοσειρες βεβαια ειναι χαλια αλλα δεν με πολυαπασχολησε για να ασχοληθω.

edit: Πως μπορω να επισυναψω μια εικονα σε ενα μηνυμα? Ακομα δεν εχω καταφερει να βρω τροπο...

Σε μενα δουλευει κανονικοτατα.

Οι γραμματοσειρες βεβαια ειναι χαλια αλλα δεν με πολυαπασχολησε για να ασχοληθω.

Μια από τα ίδια και εδώ.

ρώτησα γιατί και εγώ όταν είχα ubuntu δεν είχα κανένα πρόβλημα με το slack όμως ενώ έχω και ελληνικά και font s και τα πάντα παντού μου λειτουργούν κανονικά δεν μπορώ να γράψω καν στον amsn.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάτι με το compile του amsn

Τέτοια προβλήματα θα βρείτε αρκετά με τα Ελλήνικα εγώ λέω να βάλετε αγγλικά για κύρια γλώσσα. Βέβαια υπάρχει τρόπος να έχετε κύρια γλώσσα τα αγγλικά και στα σημεία που θέλετε να εμφανίζονται Ελληνικά( π.χ την ωρα .. μοναδες μετρησεις ημερολογιο κτλ ) Α και να πω οτι τα ubuntu έχουν την πιο καλή μετάφραση στα Ελληνικά απο οτι διαβαζω..

post-33366-129062940823_thumb.jpg

Το προηγουμενο snapshot ηταν απο suse.

Αυτο ειναι απο Slackware.

Η μονη διαφορα που εχω στις δυο διανομες ειναι οτι στο μεν suse εχω εγκατεστημενο το amsn 0.96 ενω στο slack το 0.94.

Α και να πω οτι τα ubuntu έχουν την πιο καλή μετάφραση στα Ελληνικά απο οτι διαβαζω..

Είναι εξαιρετικά απίθανο να συντηρούν οι developers μιας διανομής μετάφραση σε software που διαθέτει ήδη μετάφραση διανεμόμενη από τους upstream developers (τους developers του amsn στην προκειμένη).

Είστε σίγουροι ότι ορίσατε άλλο font από το default στα prefences > appearance? Βάλτε ας πούμε arial.

Αυτό που δεν υποστηρίζεται μέχρι στιγμής είναι font antialising, αλλά εξαρτάται απο το TK όχι από το AMSN. Οπότε πάντα τα fonts θα δείχνουν λίγο "πριονισμένα" (καμία σχέση όμως με το περιεχόμενο των screenshots).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...