Costinio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 τα ελληνικα στο amsn μου βγαίνουν κινέζικα. γινεται να διορθωθεί αλλάζοντας το encoding (απ'όσο προσπάθησα πάντως δεν έκανα τπτ) ή απλά δεν πρόκειται να δω ελληνικά σε αυτό το msn client? :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα δυστηχως δεν βρηκα ακομα λυση αλλα εβαλα το kmess ειναι και πολυ καλητερο απο το amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 το έχω δοκιμασει και το kmess αλλά ενώ είναι πιο όμορφο, δεν έχει τα features του amsn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Σε μενα δουλευει κανονικοτατα. Οι γραμματοσειρες βεβαια ειναι χαλια αλλα δεν με πολυαπασχολησε για να ασχοληθω. edit: Πως μπορω να επισυναψω μια εικονα σε ενα μηνυμα? Ακομα δεν εχω καταφερει να βρω τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Σε μενα δουλευει κανονικοτατα. Οι γραμματοσειρες βεβαια ειναι χαλια αλλα δεν με πολυαπασχολησε για να ασχοληθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Σε μενα δουλευει κανονικοτατα.Οι γραμματοσειρες βεβαια ειναι χαλια αλλα δεν με πολυαπασχολησε για να ασχοληθω. Μια από τα ίδια και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 pia distro exeis?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ποια γραμματοσειρα χρησιμοποιείτε? darkthan αν ρωτας εμενα εχω mepis 6.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 pia distro exeis?? Arch Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ρώτησα γιατί και εγώ όταν είχα ubuntu δεν είχα κανένα πρόβλημα με το slack όμως ενώ έχω και ελληνικά και font s και τα πάντα παντού μου λειτουργούν κανονικά δεν μπορώ να γράψω καν στον amsn.Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάτι με το compile του amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 SuSE 10.1, Slackware 11 και Debian 3.1 Σε ολες τις διανομες ειναι ακριβως το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Τέτοια προβλήματα θα βρείτε αρκετά με τα Ελλήνικα εγώ λέω να βάλετε αγγλικά για κύρια γλώσσα. Βέβαια υπάρχει τρόπος να έχετε κύρια γλώσσα τα αγγλικά και στα σημεία που θέλετε να εμφανίζονται Ελληνικά( π.χ την ωρα .. μοναδες μετρησεις ημερολογιο κτλ ) Α και να πω οτι τα ubuntu έχουν την πιο καλή μετάφραση στα Ελληνικά απο οτι διαβαζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το προηγουμενο snapshot ηταν απο suse. Αυτο ειναι απο Slackware. Η μονη διαφορα που εχω στις δυο διανομες ειναι οτι στο μεν suse εχω εγκατεστημενο το amsn 0.96 ενω στο slack το 0.94. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Α και να πω οτι τα ubuntu έχουν την πιο καλή μετάφραση στα Ελληνικά απο οτι διαβαζω.. Είναι εξαιρετικά απίθανο να συντηρούν οι developers μιας διανομής μετάφραση σε software που διαθέτει ήδη μετάφραση διανεμόμενη από τους upstream developers (τους developers του amsn στην προκειμένη). Είστε σίγουροι ότι ορίσατε άλλο font από το default στα prefences > appearance? Βάλτε ας πούμε arial. Αυτό που δεν υποστηρίζεται μέχρι στιγμής είναι font antialising, αλλά εξαρτάται απο το TK όχι από το AMSN. Οπότε πάντα τα fonts θα δείχνουν λίγο "πριονισμένα" (καμία σχέση όμως με το περιεχόμενο των screenshots). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν χρησιμοποειται kopete?η gaim? και τα 2 τα βρισκω πολυ βολικα και ευχρηστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.