Προς το περιεχόμενο

iPOD Νano 4GB στα 149 ευρώ ΜΟΝΟ στα multirama (γιατι?)

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παλιο πρεπει να ειναι και το συμπερασμα το εβγαλα μονο απο το ποσες ωρες αυτονομια λεει. Μην σε παρω και στο λαιμο μου ομως..

Δημοσ.

Paidia eixa paei arxes noembrh sta multirama(apo tote yparxei h sygkekrimena prosfora) kai tote mou eixan pei oti einai palio stock kai oti den parxei poia kai oti den einai updated h selida tous. Genikos as rothsete kai se ena katasthma gia thn diathesimothta. Genikos phra to second generation pou einai poly kalytero apo to first... apopsh mou..

Δημοσ.

E-shop, Plaisio και Multirama φαίνεται να δίνουν το παλιό.

Αναρωτιέμαι που θα βρώ το καινούργιο. Να εμπιστευτώ κανένα Ebay; Πόσο κάνει το καινούργιο περίπου;

Δημοσ.

Στο Fnac πάντως είχα δει το καινούριο.

Εγώ το είχα πάρει από pixmania παντως πριν έρθει στην Ελλάδα, για να πουλάω μούρη και τέτοια. Ξέρεις.

Δημοσ.

Καλά ρε παίδες, πωε γίνεται να αγορζετε ένα πιο ακριβό και πιο κλειδωμένο προιόν και να το χαίρεστε κιόλας;

ipod δεν θα αγόραζα ποτέ, μόνο και μόνο ότι χρειάζεται να κατεβάζεις τραγουδάκια μόνο από το itune αρκεί για να με αποτρέψει.

Δημοσ.
Στο Fnac πάντως είχα δει το καινούριο.

Εγώ το είχα πάρει από pixmania παντως πριν έρθει στην Ελλάδα, για να πουλάω μούρη και τέτοια. Ξέρεις.

Ξέρω, ξέρω :)

Στο gym όταν τρέχεις που το βάζεις; Στην τσέπη;

Δημοσ.
μόνο και μόνο ότι χρειάζεται να κατεβάζεις τραγουδάκια μόνο από το itune αρκεί για να με αποτρέψει.

Έμ, κάνεις κάποιο λάθος εδώ.

Εκτός αν εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις.

Ξέρω, ξέρω :)

Στο gym όταν τρέχεις που το βάζεις; Στην τσέπη;

Το δένω στο κούτελο, με αυτή την ελαστική μαλακία που φόραγε και η Τζοβάνα Φραγκούλη όταν έπαιζε τέννις, στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Δημοσ.

@dpurpler

Κάνεις λάθος! Δεν ισχύει κατι τέτοιο.. ΔΕΝ "χρειάζεται να κατεβάζεις τραγουδάκια μόνο από το itunes" . Απλώς μονο να τα περάσεις στο iPod με το iTunes. Αν και πλέον υπαρχουν πολλα προγράμματα που κάνουν αυτη τη δουλεία(π.χ. plug-in του winamp).

Εγώ απο FNAC πήρα το δικό μου 30Gb, αλλα είχε και το nano 2nd Generation.

@punky

;0)

Δημοσ.

Πάσο, δεν το έχω ψάξει, αλλά διάβασα πρόσφαυα για μία απόφαση της Ε. Ένωσης που υποχρεώνει την Apple να μην υποχρεώνει τους καταναλωτές στην αγορά μόνο από το itunes, οπότε υπέθεσα ...

Δημοσ.

Αυτό πράγματι ήταν θέμα, όπως το περιγράφεις. Σωστά τα λες.

Αλλά για τα non DRM mp3 δεν έχεις θέμα.

mindtrapper, στα specs είναι πολύ καλό. Και το είχα σκεφτεί κι εγώ.

αλλά έχω ακούσει αρκετά παράπονα. πχ ο μπλε δακτύλιος είναι κακοφτιαγμένος και έχει τζόγο, το firmaware έχει κουσούρια κλπ.

Καλύτερα να αναζητήσεις κάποιο fan forum για να δεις τι παίζεται συγκεκριμένα. Μη σε πάρω στο λαιμό μου (γιατί είσαι και παχουλός από ότι θυμάμαι και θα κουραστώ.)

Δημοσ.
mindtrapper, στα specs είναι πολύ καλό. Και το είχα σκεφτεί κι εγώ.

αλλά έχω ακούσει αρκετά παράπονα. πχ ο μπλε δακτύλιος είναι κακοφτιαγμένος και έχει τζόγο, το firmaware έχει κουσούρια κλπ.

Καλύτερα να αναζητήσεις κάποιο fan forum για να δεις τι παίζεται συγκεκριμένα. Μη σε πάρω στο λαιμό μου (γιατί είσαι και παχουλός από ότι θυμάμαι και θα κουραστώ.)

Και εγώ αυτά τα αρνητικά έχω ακούσει. Όχι για το firmware, για τον δακτύλιο. Αλλά είναι αρκετά φθηνό και καλό πιστεύω για να αποτελεί καλή εναλλακτική του iPOD.

Παχουλός, έλα τώρα. Μια χαρά είμαι. Πες ότι είσαι αγύμναστος και θα σε πιάσει καμιά μέση... :)

Δημοσ.
Και εγώ αυτά τα αρνητικά έχω ακούσει. Όχι για το firmware, για τον δακτύλιο. Αλλά είναι αρκετά φθηνό και καλό πιστεύω για να αποτελεί καλή εναλλακτική του iPOD.

Δεν αντιλέγω. Αλλά ψάξτο λίγο παραπάνω σε κάνα ξένο φόρουμ.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ένα που είχα ανακαλύψει.

Πάντως ειλικρινά δεν είμαι fan boy της apple. Mε την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα από τέτοια μαραφέτια, τα 30-40 ευρώ παραπάνω πιστεύω ότι τα αξίζει το ipod λόγω της συνολικής του εικόνας και λόγω του interface του.

Παχουλός, έλα τώρα. Μια χαρά είμαι. Πες ότι είσαι αγύμναστος και θα σε πιάσει καμιά μέση... :)

Μου αρέσει ρε πούστη μου που θες σώνει και καλά να σε πάρω αγκαλιά.

Είπαμε να κάνουμε καινούριους φίλους, αλλά όχι κι έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...