Προς το περιεχόμενο

iPOD Νano 4GB στα 149 ευρώ ΜΟΝΟ στα multirama (γιατι?)

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεποντας την τιμη αυτη απο τα multirama (ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι νεα σειρα γιαυτο ειναι φθηνοτερα), αρχισα να ψηνομαι αρκετα για ενα ipod nano. Ξερετε αν υστερει σε κατι το συγκεκριμενο η αν η τιμη ειναι απλα ευκαιρια? Ευχαριστω.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή και εγω έψαχνα πολύ καιρό να βρώ το καινούριο iPod video(5.5Gen) το 30Gb όμως και γενικα έχω κάποια "τρέλα" με τα iPod, αυτο που σου είπε ο υπάλληλος δεν ισχύει(ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι νεα σειρα γιαυτο ειναι φθηνοτερα)... Είναι ακριβώς το αντίθετο! Ειναι το προηγούμενο μοντέλο nano!!

Αν αυτο δε σε νοίαζει η τιμή είναι πολύ καλή!!

Δημοσ.

και καλο θα ειναι να ρωτησεις τι γινεται με την εγγυηση...

διοτι εχω ακουσει περιπτωσεις που μαγαζια πουλανε τοσο φθηνα καποια ετσι ηλεκτρονικα

λογω του οτι εχει μεινει λιγη εγγυηση κ τα παιρνει κ κοσμος χωρις να ξερει...

Απλα ρωτα για σιγουρια πρινα τα παρεις

1. ποση εγγυηση εχουν (συνολικα και ακομα)

2. ρωτα μην ειναι ανακαστκευασμενα... δηλ ενας πελατης ειχε προβλημα του το ανακατασκευασανε αλλα δεν δεχτηκε να το παρει παρα μονο αν αντικατασταθει με νεο, κ τους εμεινε...

Για να εισαι σιγουρος!!!! ;)

Δημοσ.

Κοιτα επειδη δεν με ενδιεφερε το nano δε ξερω ακριβως τις διαφορές.. Σίγουρα στην μπαταρία φαντάζομαι και αν κρίνω και απο το iPod των 30Gb στη φωτεινότητα της οθόνης+κατι μικρο διαφορές !! Βασικα αυτο που σου γράφει ο poulinos ειναι το σημαντικότερο! Ασχετο αλλα αυτη η γενια nano εμένα μου αρέσει κ περισσότερο!

Δημοσ.

Πράγματι, η διαφορά είναι στην μπαταρία: 24 ώρες αυτονομία το νέο Nano έναντι 12 του παλιού.

Πιο φωτεινή οθόνη.

Και πολύ καλύτερη επιλογή υλικών για το περίβλημα της συσκεύης.

Το παλιό γεμίζει γρατσουνιές στο σώμα και την οθόνη, για πλάκα.

Επίσης έχει και κάποιοες μικροδιαφορές στο interface (search feature πχ).

Δημοσ.

ναι και αποτι καταλαβα, ουσιαστικα ειναι στο ποσα θελεις να δωσεις η σε ποιο μπορεις να συμβιβαστεις. αν δεν επικειται συντομα μειωση της τιμης του καινουριου, τοτε το παλιο νομιζω οτι και αυτο αξιζει.

Δημοσ.

Το παλιο ειναι το δευτερο που βγαλανε? Γιατι θυμαμαι οτι οταν πρωτοβγηκε, υπηρχαν πολλα παραπονα για την μπαταρια. Δηλ εχουν βγει μαζι με το φρεσκο-φρεσκο, 3 σειρες?

Τελος, μια ερωτηση για το mini. Εχει καποιο προβλημα με την υποδοχη των ακουστικων, δεν κανουν καλη επαφη. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα και αν ναι διορθωνεται καπως η θα μεινω με τα μπαλακια(δυστυχως οταν εψαχνα για το mini, ειχε βγει ηδη το nano, οποτε το πηρα μεταχειρισμενο και του βγηκε το κουσουρι σχεδον μετα απο 1 χρονο-κατι ειναι και αυτο)

Δημοσ.

Όχι, το παλιό είναι το πρώτο και το τρέχον το δεύτερο.

Στα 149 Ευρώ πάντως αξίζει το παλιό, αν ορκιστεί κανείς ότι θα το προσέχει σαν τα μάτια του. Το μόνο του πραγματικό πρόβλημα είναι οι γρατσουνιές.

Δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...