thanassissis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μολις πριν λιγο έλαβα ένα e-mail το οποίο δε ξέρω εάν έχει να κανει σχέση με spyware ή τιποτα άλλο... Εάν θέλετε παραθέσετε τα e-mail σας για να σας το στείλω. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Πληροφορίες στη σελίδα http://antivirus.about.com/od/emailhoaxes/a/maoltrack.htm
thanassissis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Και τι να το κανουμε ; Na diavasete sti selida pou sas esteila...kai an thelete kai sto e-mail pu mou esteilan(metafrasmeno), peri tinos prokeitai(alitheyei diladi i einai moufa olo to pragma)...
billpeppas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ το IQ αυτών που πιστεύουν τις όποιες μαλακίες διαβάζουν σε αυτά τα γελοία chain e-mail. Πρέπει πραγματικά να είσαι κάτι παραπάνω από χαζός/καθυστερημένος για να πιστέψεις οποιαδήποτε είδους μαλακία που έρχεται σε e-mail.
Vagos_46 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 σβηστο να ησυχασεις ρε φιλε! αν ηταν να ανοιγουμε thread για το καθε spam που μας εστελναν....:evil: :evil:
yv4k Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το έλαβα κι εγώ αυτό το mail και χωρίς να το ψάξω καν έκανα το σωστό forward. Forward them only to the nearest Recycle Bin.
kostasplak1986 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ το IQ αυτών που πιστεύουν τις όποιες μαλακίες διαβάζουν σε αυτά τα γελοία chain e-mail.Πρέπει πραγματικά να είσαι κάτι παραπάνω από χαζός/καθυστερημένος για να πιστέψεις οποιαδήποτε είδους μαλακία που έρχεται σε e-mail. a re bill me tin eygenia sou biblio savoir vivre (an grafete etsi) eprepe na grapseis! :mrgreen:
johnk21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ το IQ αυτών που πιστεύουν τις όποιες μαλακίες διαβάζουν σε αυτά τα γελοία chain e-mail.Πρέπει πραγματικά να είσαι κάτι παραπάνω από χαζός/καθυστερημένος για να πιστέψεις οποιαδήποτε είδους μαλακία που έρχεται σε e-mail. Θα συμφωνήσω και εγώ.... Δηλαδή το Insomnia όταν έκανες εσύ εγγραφή σου έβαλε και τεστ IQ ??? Καθένας είναι ελεύθερος να ποστάρει τις απορίες, αποψεις του πιστεύω (αρκεί να μην θίγει κάποιον αλλο). Εσύ τώρα αν δεν θες απλά δεν απαντάς....
HexStatic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 --== L O L ==-- Xwse Billpeppas !!! Xwse!!!
billpeppas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω και εγώ.... Δηλαδή το Insomnia όταν έκανες εσύ εγγραφή σου έβαλε και τεστ IQ ??? Καθένας είναι ελεύθερος να ποστάρει τις απορίες, αποψεις του πιστεύω (αρκεί να μην θίγει κάποιον αλλο). Εσύ τώρα αν δεν θες απλά δεν απαντάς.... Επέτρεψέ μου να πω ότι δεν χρειάζεται ούτε 0.1 IQ να έχεις για να καταλάβεις ότι κανένας δεν δίνει τζάμπα περιουσίες, και ιδιαίτερα κάτι e-mail που σου λέει...κάνε τα forward... [ λες και δεν έχουν αυτοί τα e-mail των υπολοίπων, πρέπει να σας πληρώσουν για να το κάνετε εσείς { που το κάνετε και πιο ωραία } ] Να μου πείς, εδώ την πατάνε άλλοι με mail του τύπου "You have won the national lottary..." Σε lottary που δεν έδωσες ποτέ δήλωση συμμετοχής...σε national [ έθνικη ] lottary που...δεν είναι της χώρας σου, ούτε ήρθες από εκεί...και που λέει ότι θα πάρεις τα "κέρδη" σου, αν πληρώσεις κάτι/κάπου. Νιώθω κακός που το λέω αυτό, αλλά όποιοι την πατάνε με τέτοιους τρόπους, δυστυχώς είναι εντελώς άμυαλοι [ ??? ή απλά το άκουσμα του χρήματος τους κάνει χαζούς ] και αφελής. Και ναι, όταν βλέπω τέτοιες περιπτώσεις [ οι οποίες είναι έκδηλες απατεωνιές ] στις ειδήσεις, sorry, αλλά ναι, σκάω στα γέλια.
dealer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Επέτρεψέ μου να πω ότι δεν χρειάζεται ούτε 0.1 IQ να έχεις για να καταλάβεις ότι κανένας δεν δίνει τζάμπα περιουσίες, και ιδιαίτερα κάτι e-mail που σου λέει...κάνε τα forward... [ λες και δεν έχουν αυτοί τα e-mail των υπολοίπων, πρέπει να σας πληρώσουν για να το κάνετε εσείς { που το κάνετε και πιο ωραία } ] Να μου πείς, εδώ την πατάνε άλλοι με mail του τύπου "You have won the national lottary..." Σε lottary που δεν έδωσες ποτέ δήλωση συμμετοχής...σε national [ έθνικη ] lottary που...δεν είναι της χώρας σου, ούτε ήρθες από εκεί...και που λέει ότι θα πάρεις τα "κέρδη" σου, αν πληρώσεις κάτι/κάπου. Νιώθω κακός που το λέω αυτό, αλλά όποιοι την πατάνε με τέτοιους τρόπους, δυστυχώς είναι εντελώς άμυαλοι [ ??? ή απλά το άκουσμα του χρήματος τους κάνει χαζούς ] και αφελής. Και ναι, όταν βλέπω τέτοιες περιπτώσεις [ οι οποίες είναι έκδηλες απατεωνιές ] στις ειδήσεις, sorry, αλλά ναι, σκάω στα γέλια. Κοίτα,εγώ παλι πιστεύω ότι άτομο(ας πουμε ενήλικος),που θα δει μαιλ τύπου "You have won the lottαry" από το πουθενά, κ θα το πιστέψει, ειναι άξιο της μοίρας του..
Freddie Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως φίλε thanassissis για να απαντήσουμε και στο ερώτημα σου η απάντηση είναι όχι δεν είναι φάρσα. "Υοu have won the lottary!" Γρήγορα γρήγορα κάνε reply για να σου καταθέσουν τα λεφτά. Και όταν τα πάρεις να μας θυμηθείς και εμάς τα φτωχαδάκια!
Eusebius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 a re bill me tin eygenia sou biblio savoir vivre (an grafete etsi) eprepe na grapseis! :mrgreen: Μπορεί να ξεκινήσει μ' ένα τόπικ στο Insomnia, για να πάρει και λίγο feedback πριν το στείλει στον εκδότη: .: Savoir Vivre : Ο Bill Peppas Προτείνει :. :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Vagos_46 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να ξεκινήσει μ' ένα τόπικ στο Insomnia, για να πάρει και λίγο feedback πριν το στείλει στον εκδότη: .: Savoir Vivre : Ο Bill Peppas Προτείνει :. :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
thanassissis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως φίλε thanassissis για να απαντήσουμε και στο ερώτημα σου η απάντηση είναι όχι δεν είναι φάρσα. "Υοu have won the lottary!" Γρήγορα γρήγορα κάνε reply για να σου καταθέσουν τα λεφτά. Και όταν τα πάρεις να μας θυμηθείς και εμάς τα φτωχαδάκια! Giati re seis tosi eirwnia? Ok, kathe mera mou erxontai kamia 45aria anepithimita tetoia e-mail...Kai katalligoun sthn hlektroniki xwmateri. Ayto etihe na erthei sta eiserhomena kai malista eixe ginei forward apo polous ellines prin erthei kei se emena, kai malista metafrasmeno... Den to ekana forward se kanenan alla oute kai to esvisa, thelwntas na parw mia 2eri gnwmi apo olous esas, gia kati pou 1 sto 1.000.000 isws na itan kai allitheia... Alla edw polloi to pezoun eksipnoi...Bravo sas, exete perissotero IQ apo emena alla eilikrina, ean thelete na voithisete me tin apantisi sas kante to...Min eirwnwyeste toulaxiston... Sas eyharistw poli.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.