Προς το περιεχόμενο

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ

hydrogen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop acer και εχω ενα προβλημα, το dvd-rom μολις αφαιρεσα ενα cd αρνειται να κλεισει. Εσβησα το pc αλλα παλι δεν κουμπωνει. Τι να κανω να προσπαθησω να το ανοιξω? Να το παω για service? Μπορω να το αντικαταστησω? Πρεπει να ειναι συμαβατο με το λαπτοπ

Δημοσ.

Γιατί δεν προσπαθείς απλά να το κλείσεις με το χέρι? Σπρώξτο απαλά μπας και απλά έχει σκαλώσει ή επειδή τραβήχτηκε λίγο παραπάνω και "πήδηξε" κανα δοντάκι. Φέρτο στα ίσα του.

Να ανοίξεις το λαπτοπ αν δεν ξέρεις δεν λέει άσε που θα χάσεις την εγγύηση αν είσαι μέσα...

Δημοσ.

Μονο με το χερι κλεινει κανονικα. Αλλα οσο και να το σπρωχνω δεν κουμπωνει.

Μου κανει και αλλα νερα, δεν διαβαζει ολα τα cd. Ανταλακτικα υπαρχουν ή mono i acer ta promotheyei.

Δημοσ.

an einai sthn eggyhsh to laptop, pigaine gia episkeyh - allagi toy cd!!!!(mpaaa).

an den einai sthn eggyhsh mporeis na prospathiseis na to anoikseis alla kai pali h synexeia tha einai na allakseis syskeyh (cd h dvd). opote pigaine kalytera na allakseis thn syskeyh.

oso gia ton titlo fantastikos, to myalo mono ekei den paei....

Δημοσ.
βγαζω το καπελο μου στην επιλογη του τιτλου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LOLLL

Lew na ton proteinoyme ws ton kalytero titlo toy 2006:P

PS Profanws na einai elatomatiko to dvd/cd rom soy,den yparxoyn se ayta antalaktika,an exeis eggyhssh to pas kai soy vazoyn allo,allo to petas (ksevidwnei kai agorazeis new)

Δημοσ.

Εγώ λέω κάτι έχει μαγκώσει. Πάντως αν είσαι εκτός εγγύησης και προχωρήσεις σε αλλαγή, δες το πρόσφατο τόπικ ενός φίλου που άλλαξε το drive στο acer του. Μπορεί να τύχει και να χετε το ίδιο μοντέλο.

Δημοσ.

Ολα οκ τελικα. Εκινησα τα win κρατωντας το πατημενο και ο του θαυματος το κρατησε και δουλευει κανονικα. Υπαρχει εξηγηση γι'αυτο ή να παω στο χαρδαβελα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...