ts00ts00 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Windows XP Pro SP2, 3.00 GHZ 512 MB RAM, ΟΤΕΝΕΤ CONNX 1 MBPS Εδώ και 2 μέρες το ίδιο πρόβλημα. Έκανα scan και repair προχθές με το system mechanic 7, από τότε δεν ανοίγει κανένα απολύτως αρχείο .zip . Είτε το κατεβάσω, είτε το ανοίξω από CD, ΤΙΠΟΤΑ. Τα ίδια περίπου και με τα .exe. Κατεβάζω νωρίτερα το msn messenger μιας και αυτό κράσαρε και δεν μπορώ ΟΥΤΕ ΚΑΝ να το κατεβάσω. Μπήκα σε safe mode να δω κάτι και όπως το σκάλιζα, πείραξα τα δικαιώματα των χρηστών. Τα έκανα ίδια όλα με αυτά του Administrator στην αρχή. Μήπως φταίει από αυτό;Τώρα ότι και αν πάω να κατεβάσω, λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να πειράξω τον φάκελο αυτό.
ts00ts00 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Από Internet Explorer, τζίφος. Προσπάθησα με Mozilla, και πριν ΚΑΝ πατήσω να κατέβει, λέει : " Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση στον κατάλογο D:/Documents And Settings/Pao/Desktop, επειδή δεν μπορείτε να αλλάξετε τα περιεχόμενα του φακέλου." Έχω απελπιστεί
yv4k Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Όταν λες ίδια με του administrator στην αρχή τί εννοείς? Δοκίμασε να κάνεις καινούριο λογαριασμό και βεβαιώσου πως του δίνεις administrative rights (δικαιώματα διαχειριστή, φαντάζομαι, για ελληνικά windows). Για τα .zip σου βγάζει κανένα error ή απλά περιμένεις και δε γίνεται τίποτα? Αν συμβαίνει το δεύτερο δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά το winzip ή το winrar.
ts00ts00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ανοίγω αυτό για παράδειγμα : 1) Επιλέγω το .exe και : 2)
johnk21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Προφανώς έχεις κλειδώσει κάτι μέσα απο το Mechanic.... Τώρα αν θυμάμαι καλά (το είχα κάνει σε παλιότερη εκδοση) μπορείς να κάνεις undo σε ότι είχες κάνει.... Εμένα παλιά οταν είχα τρέξει το system mechanic το 6 πρέπει να ήταν....μου ΄χαλασε τα ελληνικά και τα έβλε πα όλα _______ ή ????????? ..... αλλα κάνοντας undo το έφτιαξα. Και λέω "Μπα το System Mechanic αποκλείεται να το έκανε αυτό......Και το ξαναβάζω μετά απο δυο εβδομάδες...και το τρέχω ,κάνω τις διορθώσεις που μου πρότεινε ......και μόλις κάνω επανεκίνηση....μπραΦΦΦΦ πάλι τα ίδια...."
ts00ts00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το πέρασα το mechanic 6, στην πορεία έβγαλε σφάλματα. Με έβαλες σε υποψίες, undo δεν βρήκα όμως μέσα στο πρόγραμμα.
johnyboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα scan και repair προχθές με το system mechanic 7, από τότε δεν ανοίγει κανένα απολύτως αρχείο .zip . Είτε το κατεβάσω, είτε το ανοίξω από CD, ΤΙΠΟΤΑ. afou ekanes scan me to system mechanic sothikes.bgale afto to xazo programma ego mia fora to etreksa kai meta ekana format giati den epeze tpt.
ts00ts00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 To ebgala. Pros to paron den katebasa kapoio .zip, argotera tha apanthsw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.