Προς το περιεχόμενο

Memory

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα συστημα(Mother:GIGABYTE GA-7VRX(chipset VIA KT-333),CPU:Athlon XP 2.4Ghz,Ram:512MB DDR(PC2700-333Mhz)2 dimm των 256 κ εχει ακομα ενα slot free...

Θελω να κανω upgrade την μνημη.

Δοκιμασα την μνηνη ενος φιλου(512ΜΒ DDR PC3200-400Mhz)k το συστημα τρεχει μια χαρα κ την βλεπει κανονικα δηλαδη 1GB RAM...:-D

Γνωριζω επισης οτι η μνηνη που τρεχει στα 400Mhz θα τρεχει κ αυτη στα 333Mhz οπως οι αλλες δυο....

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να δω αν υπαρχουν ασυμβατοτητες δηλαδη καλα στα 10 λεπτα τεστ που εκανα κ ηταν ολα ΟΚ αλλα μηπως παιζει καποιο προγραμμα-τεστ που να μου δειχνει αν υπαρχει προβλημα στην ολη διαταξη του συστηματος μου...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Φιλε σε ευχαριστω πολυ....

Αν κ με την βοηθεια σου βρηκα κατι καλυτερο αλλα χωρις εσενα δεν θα εκανα την αρχη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:mrgreen:

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ ΕΧΩ ΤΟ MB ASUS A8R32MVP DELUXE ΕΧΩ 2Χ 1600ΧΤ ΑΤΙ CROSSFIRE ,ΜΕ ATHLON 64 3800+ 512cashe ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ KINGSTONE 2X512 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ OPTERON DUAL CORE ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ή ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΄ή ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.

ΑΞΕΙΖΟΥΝ ΟΙ OPTERON ή ΝΑ ΠΑΡΩ ATHLON ΤΙ ΠΡΩΤΗΝΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗ CASHE CPU.

ΑΥΤΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...