Gryzor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα... Χθες το απόγευμα για κάποιο λόγο σερνόταν η ΗΟL. Δεν έδωσα σημασία - είπα, θα φτιάξει. Ξημερώνει όμως η σήμερον και βλέπω ότι κατεβάζω σταθερά με ταχύτητες 130-160kbps. Σημείωση: η γραμμή μου είναι 768, όπως και επιβεβαιώνει η σχετική σελίδα του ρούτερ μου!!! Καμμία ιδέα τί παίζει;; Σημειώνω επίσης ότι αναμένω γύρισμα της γραμμής μου σε Τελλας αλλά δεν έχει γίνει ακόμα... Cheers Gryzor
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 den stekei na exeis toso megales taxitites.oute euthinetai i hol.an einai kati auto ine apo tin grammi tou ote.
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Που και πάλι ομως το ρουτερ θα επρεπε να σου δειχνει την ταχυτητα που συγχρονίζει.. Κανε ενα bandwidth test να δεις τί πραγματικά θα σου δείξει γιατι είναι οντως πολύ παράξενο.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 to router to dixnei kai tou dinxei kai to attenuation.as tous parei na tous pei oti isos exei ginei lathos apo ekei alios email me tipota koinopoiisi alou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.