Προς το περιεχόμενο

Dyndns blocked for abuse !!!

ggero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά....Έχω 3 ΙP κάμερες πάνω σε ένα ρουτερ USR 9108...Δουλεύουνε σε ενα μέρος χωρίς την παρουσία pc και το Dyndns το αναλαμβάνει το USR...Οι κάμερες εσωτερικά έχουνε επιλογή για dyndns αλλά το έχω απενεργοποιήσει...Επίσης οι κάμερες ακούνε εξωτερικά σε συνεχόμενες πόρτες όπως 10100,10101,10102 ...Το πρόβλημα είναι οτι τρώω πόρτα κάθε τρεις και λίγο απο το dyndns και πρέπει κάθε φορά να ζητάω το λεγόμενο "request unblocking" ....Ξέρει κανείς για ποιό λόγο μου μπλοκάρει ???....Να σημειώσω οτι σε άλλο μέρος έχω 2 τέτοιες κάμερες σε ένα ρουτερ και δουλεύουνε άψωγα εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχουνε μπλοκάρει ούτε μια φορά....

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση :) ...Οι 2 κάμερες είναι σε ενα zyxel ρουτερ...Το 9108 το έχω και εγώ σπίτι μου (εκτός απο την περίπτωση που αναφέρω) όπως και άλλοι 2 φίλοι μου και χρησιμοποιούν dyndns κανονικά (για άλλη χρήση όμως)..Μήπως φταίει το ότι έχω 3 κάμερες πάνω και όχι 2 ? ...Επίσης να σημειώσω ότι έχω ανοίξει 4 πόρτες για την κάθε κάμερα...Μια για να μπαίνει απο έξω και οι άλλες 3 για μεταφορά εικόνα ήχου...Τι να πώ ..δεν ξέρω...

Δημοσ.

Δοκίμαε με noip. Έχω ακούσει (χωρίς να βάζω το χερι μου στη φωτιά) ότι συνεργάζονται καλύτερα με τα USR. Εγώ έχω 9105 και υποστηρίζει noip και παίζει μιά χαρά.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν το κάνω αυτο μονο η μια κάμερα θα βγαίνει έξω..Με τις άλλες 2 τι θα κάνω ? ....Απαγορεύουν νομίζω πάνω απο ένα host απο τον ίδιο user ...

Δημοσ.
Ναι αλλά αν το κάνω αυτο μονο η μια κάμερα θα βγαίνει έξω..Με τις άλλες 2 τι θα κάνω ? .......

Δεν ξερω που δημιουργειτε το προβλημα , αλλά το παραπάνω που εγραψες είναι λάθος. Το dyndns απλά ενημερώνεται με τη WAN IP σου. Είτε από το rooter γινει αυτό είτε από οποιαδήποτε άλλη συσκευη δεν επηρεάζει σε τιποτα την προσβαση στο LAN σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πρόβλημα αυτό συνήθως γίνετε όταν

κάνει ανανέωση το dyndns σου σε πολύ μικρό χρονικό

διάστημα, εάν το έχει βάλει να κάνει ανανέωση ανά 4λεπτά

ή λιγότερο το κάνει αυτό,

Δοκίμασε να αυξήσεις τον χρόνο σε 10 λεπτά εάν είναι δυνατόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...