beastgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά είχα δει σκηνές από την ταινία αυτή στην ΕΤ 3 πριν αρκετά χρόνια αλλά δε θυμάμαι τίτλο. Το σεναριο πάει κάπως έτσι: Είναι κάποιοι πλούσιοι τύποι καλεσμένοι σε δείπνο σε ένα σπίτι. Και σε κάποια στιγμή καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένα αόρατο τοίχος ένα πράγμα και δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι. Το θυμάμαι αυτό γιατί το όλο σενάριο μου άρεσε. Δε θυμάμαι καλά αλλά κάτι μου λέει ότι ήταν ισπανικό. Αν μάντευα θα έλεγα ότι γυρίστηκε δεκαετία 60 περίπου. Και χωρίς να είμαι και σίγουρος πρέπει ο τίτλος να περιέχει τη λέξη άγγελος, αλλά πάλι μπορεί να το έβγαλα και από το μυαλό μου..... Όποιος μπορεί να βοηθήσει με τον τίτλο και επίσης αν υπάρχει σε dvd...
wgibson Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 μαλλον ψαξε για λουις μπουνιουελ - ο εξολοθρευτης αγγελος (αν δεν κανω λαθος)
beastgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ρε τελικά θυμόμουν καλά !! Και εσείς ακόμα καλύτερα. Ρε του Μπουνιουέλ ήταν;;;Δεν είχα ιδέα. Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.