Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία Western Digital 250GB IDE

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις πριν από μία ώρα εγκατέστησα στο σύστημά μου έναν WD250 (IDE) κλωνοποιώντας τον παλιό μου WD80. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ελπίζω να μη μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα! Ανησυχώ λίγο με αυτή τη στοίβα των καμένων WD που διάβασα στο πρώτο ποστ!

Να προσθέσω ότι οι δύο δίσκοι μου που έχω μέσα στον υπολογιστή (WD και οι δύο) ψύχονται με ανεμιστήρα και αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία τους είναι 22 και 24 βαθμοί.

Δημοσ.

simera agorasa ton en logw disko mexri twra eixa tis idias etaireia enan 40ari ola roloi pigainan edw k 4-5 xronia mexri twra kanena provlima....k na fantastite pws to pc kathe mera xeskizetai apo oli tin oikogeneia:-D ftou ftou min to matiasw :twisted:

Δημοσ.
Μόλις πριν από μία ώρα εγκατέστησα στο σύστημά μου έναν WD250 (IDE) κλωνοποιώντας τον παλιό μου WD80. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ελπίζω να μη μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα! Ανησυχώ λίγο με αυτή τη στοίβα των καμένων WD που διάβασα στο πρώτο ποστ!

Να προσθέσω ότι οι δύο δίσκοι μου που έχω μέσα στον υπολογιστή (WD και οι δύο) ψύχονται με ανεμιστήρα και αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία τους είναι 22 και 24 βαθμοί.

autin tin stigmi pou milame exo 4 wd.2 x 320 kai 2 x 160.ola mia xara.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...