g1annis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Πήγα σήμερα το πρωί σε ένα υπολογιστάδικο, και πάνω στη κουβέντα τους είπα ότι έχω έναν 250άρη WD2500JB. Ο τύπος μόρφασε και παραμέρισε για να μου δείξει πίσω από την πλάτη του μαι πυραμίδα αποτελούμενη από 15 τέτοιους δίσκους!!! που είχανε λέει καεί. Μάλιστα μου είπε, πως οι 2 τους καήκανε την πρώτη εβδομάδα χρήσης τους, και πως ένας πελάτης του που τον αγόρασε του κάηκε πάνω στο μήνα, του τον αντικατέστησε με ίδιο και ξανακάηκε πολύ σύντομα. Ο συγκεκριμένος έμπορος λέει ότι δε θα τον ξαναφέρει. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον πιστέψω, αλλά με τρόμαξε ο τύπος. Άλλωστε δε μου το είπε για να με ψήσει να πάρω κάποιον άλλο ίσως πιο ακριβό αφού του είπα ότι τον αγόρασα πρόσφατα (αυτός τον είχε 6ε πιο ακριβά) και ούτως ή άλλως είχα πάει για να πάρω ένα ανεμηστηράκι για την κάρτα γραφικών που έκανε μόλις 7ε. Έχετε ακούσει κανα παρόμοιο περιστατικό για αυτό το μοντέλο? Ή έχετε να κάνετε κανα καλό ή κακό σχόλιο? Παρακαλώ πείτε ότι ξέρετε, για να ξέρω αν θα πρέπει ή όχι να αγχώνομαι.
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Πιθανώς να πρόκειται για ελλατωματική παρτίδα/σειρά και τπτ περισσότερο.
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 kai i ibm ixe bgalei xalasmeni partida.ego pantos wd perno sinexeia kai tora exo 4 wd kai den exo kanena provlima.
tolis86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 και εγω wd εχω 2 εναν 80αρη και εναν 300αρη και ειναι και οι 2 μια χαρα
arxaggelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 exw akrivws ton idio apo ton martio no prob so far
punky Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ δεν έχω καλές εμπειρίες με τους Western Digital πάντως. Και τους αποφεύγω πλέον. Ευτυχώς/δυστυχώς μου κάναν δώρο ένα εξωτερικό 400άρι, και του ανανεώνω το βαζάκι με τον αγιασμό κάθε πρωί, για παν ενδεχόμενο.
adi32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 για μενα τουλαχιστον οι Western Digital ειναι εφιαλτης και δεν προκειται να ξαναπαρω καθως εχω δει καμια 10αρια χαλασμενους σε διαφορα pc και μαλιστα στη δουλεια μου οπου εχασα σημαντικα αρχεια
panagiotispsomiadis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ενα 10Gb WD εδω και 7 χρόνια και έναν άλλον 120Gb εδω και τρια χρόνια και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλου έχουν και 3 χρόνια εγγύηση οπότε δεν υπάρχει λόγως να ανησυχης.
Strategos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 WD ftw gia peite mou esi kapion disko pou na einai kaliteros apo tous wd kai na einai pio aksiopistos?
tolis86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ο λογος για τον οποιο ανησυχει κανεις δεν ειναι για τα λευτα που δινει αφου οπως λες υπαρχει και η εγγυηση ΑΛΛΑ τα δεδομενα που εχει μεσα τα οποια μετα δεν ανακτωνται παρα μονο απο εταιριες που αναλαμβανουν τετειες δουλειες αλλα κοστιζουν πολυυυυυυυυυ
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ο λογος για τον οποιο ανησυχει κανεις δεν ειναι για τα λευτα που δινει αφου οπως λες υπαρχει και η εγγυηση ΑΛΛΑ τα δεδομενα που εχει μεσα τα οποια μετα δεν ανακτωνται παρα μονο απο εταιριες που αναλαμβανουν τετειες δουλειες αλλα κοστιζουν πολυυυυυυυυυ α.καλο ειναι το Pc na einai pano se ups.etsi glitoneis para pola.b.re paidia katalavete kati epitelous giati tha balo tis fones o diskos den einai methodos gia apothikeusi dedomenon kai na perneis risko.tin lexi backup tin xerete? ite ine wd ite ibm ite den xero ti panta iparxei periptosi na xalasei.kai distixos poles fores ginetai akariea.an tora ise toso min po ti ... kai den exeis parei backup kala sou kanei i eteria kai sou pernei 1000 euro kai gia epanafora.an ine plaketa exei kalos tin allazeis kai esi me kapoia alli apo to idio disko alla ama ine kefali asta vrasta.kai ektos apo to na xalasei o diskos skepsou ious kai oti allo mporei na ginei.gia auto panta backup.ego exo ta pragmata se 2 exoterikous sklirous kai auta pou thelo ta exo kai dio fores.min pezete me auta.oti marka kai na pareis skliro kalo einai na iparxei backup.apo ekei kai pera ta 3 xronia kai 5 xronia einai kala gia eggiisi alla ama ine na xaseis ta data den leei.opote ups kai backup ite se exoteriko ite se raid 1 ite se dvd. tora poios diskos ine kalitero o kathenas apo tin dikia tou empiria tha pei diafora.opote akri den bgenei.panta iparxoun kai elatomatikes partides ktl.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 kai enas deuteros skliros ine sigoura pio ftinos apo ta 300-5000 euro pou zitaei i oktabit gia epanafora dedomenon.apla xeroun oti o allos gia na ta thelei piso ta exei anagki opote barane sto kefali
Strategos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 me 100 euro to poli perneis allon enan 300ri kai kaneis raid episis ama thes na eisai kai pio sigouros kaneis kai backup se enan eksoteriko skliro me usb i firewire opos eipe o proanaferomenos, alla to backup me dvdakia den to protinw mias kai egw den to exw kanei pote
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 εγω α. εχω ups β. εχω πολλα μα πολλα dvd-backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.