iagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, ενός φίλου από άλλο forum του έκλεψαν τη μηχανή. Δυστυχώς ήταν και καινούργια και πανάκριβη. Και το χειρότερο είναι πως δεν πρόλαβε καν να την χαρεί,του την έκλεψαν στα πρώτα 10.000 χιλιόμετρα! Το μοντέλο είναι το BMW R1200GS Adventure του 2006 Παραθέτω αυτούσιο το post του, για όποιον θέλει να διαβάσει περαιτέρω βρίσκεται εδώ: http://www.bmwforum.gr/viewtopic.php?t=2027&highlight= Πάει το μοτόρι... καποιος με ματιασε,το πρωι που σηκωθηκα το μηχανημα μου ειχε κανει φτερα...οποιος δει κατι,ειναι ενα ασημι adv06 με αριθμο ΧΕΕ683,κλάπηκε απο περιοχη Λουτροπυργου(πλησιον Μ.Πευκου).Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη... Αυτή είναι και μια φωτογραφία της μηχανής με βαλίτσες ,ο κλέφτης μπορεί να την κυκλοφορεί χωρίς τις βαλίτσες και χωρίς πινακίδες. Αν την δείτε (μπορεί να είναι παντού και ειδικά στην Αθήνα) ειδοποιήστε την αστυνομία ή ενημερώστε εμένα με post ή pm. Θυμηθείτε: γκρι bmw adventure 06 με πινακίδες Χ Ε Ε 6 8 3 Ας κάνουμε κάτι,ρε παιδιά, είμαστε πολλοί και έχουμε και άλλους τόσους γνωστούς. Διαδώστε το. Ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δε θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος, αλλά η μηχανή μπορεί να είναι ήδη ανταλλακτικά, βαμμένη άλλο χρώμα, καθ' οδόν για άλλη πόλη/ χώρα κτλ. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος και να σταθεί τυχερός ο φίλος σου ώστε να τη βρει.
iagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 στο mybike.gr το διαδωσατε? Δεν ξέρω ακόμη, αλλά θα ρωτήσω. Κατά μεγάλη πιθανότητα η δημοσίευση του post είναι on the way αν δεν έχει γίνει ήδη. Δε θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος, αλλά η μηχανή μπορεί να είναι ήδη ανταλλακτικά, βαμμένη άλλο χρώμα, καθ' οδόν για άλλη πόλη/ χώρα κτλ. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος και να σταθεί τυχερός ο φίλος σου ώστε να τη βρει. Συνήθως δεν κλέβουν bmw μηχανές για να τις σπάσουν σε ανταλλακτικά γιατί δεν έχουν που να τα πουλήσουν.Το 98% κατόχων της συγκεκριμένης ετιρείας αγοράζουν ανταλλακτικά καινούργια απο εξουσιοδοτημένα συνεργεία.Θέλω να ελπίζω πως την έκλεψαν ή για να κάνουν βόλτα ή για λύτρα (η νέα μόδα).Όπως και να έχει είμαστε πολλοί και μπορούμε να την βρούμε. Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Keep up!
Vagos_46 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δεν την είχε ασφαλισμένη; οι περισσοτερες ασφαλιστικες σε μοτοσυκλετες δεν κανουν ασφαλεια κλοπης!...:evil:
Socratis_g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ασφάλεια κλοπής για τέτοια κυβικά είναι γύρω στα 600€ το εξάμηνο!! Λίγοι κάνουνε. Ρε φίλε πως του τη φάγανε? Στο δρόμο χύμα? Συναγερμος λουκέτα??
t.chris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εύχομαι αυτοί που κλέψανε τη μηχανή να πάθουν τα χειρότερα :evil: g*$#*mioli#$(des
administrator Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Το έκανα post και σε ένα αλλο forum ( http://www.online-games.gr ) You Never Know Ελπίζω να την ξαναβρεί σύντομα και χωρίς ζημιές
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δε θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος, αλλά η μηχανή μπορεί να είναι ήδη ανταλλακτικά, βαμμένη άλλο χρώμα, καθ' οδόν για άλλη πόλη/ χώρα κτλ. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος και να σταθεί τυχερός ο φίλος σου ώστε να τη βρει. +1 χαλαρα ειναι σε κομματια τωρα.
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είδα την συγκεκριμένη μηχανή χωρίς πινακίδες και με το ένα βαλιτσάκι(αυτό επάνω από το πίσω φως φρένων) στο Γουδί. Ο αναβάτης ήταν μελαχρινό με μακρύ μαλλί(μέχρι το σβέρκο). Την είδα πριν 1½ ώρα περίπου.
Sorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν είχε την πινακίδα επάνω, θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε BMW. Καθώς όλες οι νέες μοτοσυκλέτες καθυστερούν να πάρουν πινακίδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή κι εγώ έχω μια BMW μηχανή και μάλιστα καινούργια, καταλαβαίνω τον πόνο του φίλου σου. Αλλά βέβαια τα 800 ευρώ το χρόνο που μου στοιχίζουν τα ασφάλιστρα, σου δίνουν μεγάλη παρηγοριά σε περίπτωση κλοπής και είναι ανοησία να μην κάνεις τέτοια ασφάλεια καθώς δεν ασχολούνται και πολύ με τα τελευταία αντικλεπτικά συστήματα, αφού την φορτώνουν στο datsun στο φτερό. Υ.Γ Χωρίς πινακίδα δεν παίρνεις την μηχανή από την αντιπροσωπεία. Βγαίνει σε 2 μέρες το πολύ. Υ.Γ2 Κανένας κάτοχος BMW δεν πηγαίνει σε συνεργεία της γειτονιάς εκτός αν τα χει χάσει τελείως και θέλει να του καταστρέψουν την μηχανή. Αποκλείεται το ενδεχόμενο να έγινε ανταλλακτικά, γιατί θα τους είναι άχρηστα.
iagos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον. Ελπίζω αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας συνεργασίας μεταξύ forum για ανάλογες περιπτώσεις (μακριά από εμάς,αλλά δυστυχώς συμβαίνουν). @nikoskon Φίλε,μόλις είδα το post σου. Έχω ενημερώσει το παλικάρι που του έκλεψαν τη μηχανή και περιμένω να δει το μήνυμα για να μιλήσουμε.Χίλια ευχαριστώ, μπορεί να είναι τρομερά σημαντική η πληροφορία σου. @administrator Πολύ καλή η κίνηση σου.Όσοι πιο πολλοί τόσο μεγαλύτερες ελπίδες.Ειλικρινά, σ' ευχαριστώ. @ Socratis_g & Aigeas Συνονόματε Σωκράτη και ομομήχανε (!) Aigea, από όσο ξέρω τα ασφάλιστρα για μια τέτοια μηχανή είναι περίπου 800-1000 ευρώ το χρόνο!! Και μαζί με τις δόσεις της μηχανής το κόστος θα ήταν μεγάλο.Κάτι θα έλεγα για μεταξωτά βρακιά αλλά τέλος πάντων... @Sorath Από όσο ξέρω οι πινακίδες έρχονται αμέσως με την αγορά της καινούργιας μηχανής. Από την άλλη πινακίδες μηχανών δεν ξηλώνει η Τροχαία,συνήθως. Οπότε μια μηχανή χωρίς πινακίδες προς κάτι σάπιο μυρίζει... @Snoob & 1980 Το ενδεχόμενο να έχει γίνει παζλ η μηχανή είναι υπαρκτό, αλλά είναι και σπάνιο.Στην Αθηνά υπάρχουν-δεν υπάρχουν πέντε από αυτές κι όλες τους αγορασμένες το τελευταίο έτος.Πότε πρόλαβαν να χρειαστούν ανταλλακτικά; Ανταλλακτικά όχι αναλώσιμα! Αλλά ακόμα και αν χρειάστηκε ανταλλακτικά κάποιος από όλους τους κατόχους τους,θα πήγαινε, με μια τόσο ακριβή μηχανή, να τα πάρει από τα μεταχειρισμένα; Κατά 86% (τόσο το υπολόγισα!) έχουν κλέψει τη μηχανή ή για βόλτα ή για λύτρα... Για ακόμη μια φορά,ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 @ Socratis_g & AigeasΣυνονόματε Σωκράτη και ομομήχανε (!) Aigea, από όσο ξέρω τα ασφάλιστρα για μια τέτοια μηχανή είναι περίπου 800-1000 ευρώ το χρόνο!! Και μαζί με τις δόσεις της μηχανής το κόστος θα ήταν μεγάλο.Κάτι θα έλεγα για μεταξωτά βρακιά αλλά τέλος πάντων... Φίλε μου, το να αγοράσεις κάτι που έχει ένα πάκο λεφτά και μάλιστα που το κοιτάνε όλοι στο δρόμο, χωρίς να υπολογίσεις και τα πάγια έξοδα, σημαίνει πως καλή η κάβλα αλλά είναι κακό να σε τυφλώνει. Αλίμονο για παράδειγμα, να θέλει να αγοράσει κάποιος την καινούργια mercedes των 70.000 ευρώ, και να μην έχει σπίτι με γκαράζ και ασφάλεια με όρους για το ενδεχόμενο επίθεσης εξωγήινων δυνάμεων. Αλλά είναι και η πλειονότητα των Ελλήνων που αγοράζει ένα αυτοκίνητο με αποχρέωση τα 8 χρόνια, τόσο που καταντάει γελοίο να δουλεύεις για ένα μάτσο σίδερα, δηλαδή κακή νοοτροπία. Πάντως αν δω την μηχανή αυτός που την καβαλάει θα παρακαλάει να τον είχαν πιάσει οι μπάτσοι. Είναι δεδομένο. Υ.Γ Τελικά οι βαλίτσες του F800 είναι ασύγκριτα πιο όμορφες. Άσχετο, αλλά τέτοιες φωτογραφίες με βάζουν στην πρίζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.