unre@l Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Oti na nai lene merikoi.. Loipon filoi mou kaloi, autos pou 8a faei tin xristopanagia 8a einai apla enas fititis pou doulevei me sumvasi 8mini. htte sto 1242 pareis eite sto 121 eite sto 134 klp klp to kadilaki 8a to akousei enas fititis pou kai autos sto 5lepto dialima pou kanei 8a krazei ton OTE. Ama kapoioi 8eloun na vrisoun as zitisoun proistameno tmimatos kai pano. 8umamai to diko mou vasano prin 2 xronia peripou.. i energopoihsh tou adsl eixa argisei para polu. Perno loipon sto 134 "gia sas edo kai ena mina den exo energopoih8ei blah blah blah... peite mou to onoma sas kai doste mou ton proistameno sas". kai leo ta parakato logia stin proistameni: "Ama den mou dosete to tilefono twn atomwn pou kanoun to teliko stadio energopoihshs ADSL kai exoun ka8isterisei 1 mina ego 8a perno ka8e mera ka8e ora kai 8a sas vrizo" ee... to apogevma me phre til i idia i proistameni kai mou eipe oti energopii8ika.. Opote skefteite poion 8a vrisete. auta.. aaa... btw.. den valane mialo.. apla etuxe kai energopii8ikes grigora. ta perisotera etimata argoun pano apo 8 meres. Idika a8ina ama energopii8eis prin to 14mero eisai kwlofardos:P btw: doulevo ston OTEsto tmima poliseon ADSL me 8mini simvasi
Silok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Πίστεψέ με σε 5 χρόνια που δούλευα σε δίκτυα, τηλεφωνικά κέντρα... είχα πολλά προβλήματα με τον ΟΤΕ. Ήμουν όμως επαγγελματίας και προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα του πελάτη μου. Έχω βρεθεί απέναντι στο στυλ συμπεριφοράς που προτείνει ο Silok για προβλήματα του ΟΤΕ και όχι της επιχείρησης μου. Είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πάντα θα πιστεύω πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να είναι ευγενής. Σχεδόν όλοι κάπου δουλεύουμε και όλοι θέλουμε ένα καλό περιβάλλον εργασίας. Ας μην κάνουμε λοιπόν σε άλλους αυτά που δεν θέλουμε να κάνουν σε εμάς. Αν γινόμαστε ζώα δεν κερδίζουμε τον σεβασμό των άλλων, αλλά χάνουμε την αξιοπρέπεια μας. Σε πληροφορώ πως δεν είμαι ζώο και πως πάντα είμαι ευγενικός με αυτόν που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής μου.Όταν όμως με φλομώνουν στο ψέμα επειδή είναι αυτοί το μονοπώλιο και μας δουλεύουν ασύστολα εσείς πως αντιδράτε;Όταν σου λένε κατά λέξη ¨Το συνεργείο θα έρθει για τη βλάβη σε 5 μέρες,έτσι είναι και αν σας αρέσει.Κι εγώ τι θα κάνω 5 μέρες χωρίς τηλ.;-Κινητό δεν έχετε;¨Μετά από τέτοιο διάλογο ελάτε να που πείτε που θα έχει πάει η ευγένιά σας.Δηλαδή όσοι από εδώ μέσα είχαν προβλήματα με τις adsl και τους πετούσαν απ'τον Αννα στον Καϊάφα συνέχιζαν να είναι ευγενικοί;Δεν νομίζω.Και όσο για το ότι στην άλλα άκρη της γραμμής είνα κάποιος Χ ή Ψ φοιτητής όταν θα με αρχίσει στο δούλεμα είτε απο άγνοια είτε κατ'εντολή τότε θα υποστεί και τις συνέπειες.Δηλαδή αν πάτε στο νοσοκομείο και ο γιατρός σας δώσει λάθος φάρμακα και πάθετε ζημιά θα γίνετε ζώα αν τον βρίσετε;Δεν θα φταίει καθόλου ο γιατρός αλλά ο προϊστάμενος του;Θα συνεχίσετε να είστε ευγενικοί σαν να μην έγινε τίποτε;Δεν με νοιάζει αν στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο τάδε και ο δείνα.Οφείλει να είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.Είναι δηλαδή δικαιολογία ότι είναι φοιτητής με 8μηνη σύμβαση;Δηλαδή δεν πληρώνεται;Αν τον έχουν ανεκπαίδευτο δεν φταίω εγώ να ταλαιπωρούμαι.Δηλαδή εγώ στην δουλειά μου πρέπει να είμαι άψογος ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ελαφρυντικά λόγο σύμβασης;
unre@l Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Oti na nai eisai file. APla katalave oti ta pedia stin tilefoniki eksipiretisi lene oti tous poune. Ama 8es odos na kaneis ton tsabouka zita proistameno kai prakse analoga. Tora ama den exeis @@ kai sou aresei na tin les mono stous fitites pou polles fores ta xanoun kai autoi.. bravo sou! eisai terastios! Ade kai kala xristougenna!
Silok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Oti na nai eisai file. APla katalave oti ta pedia stin tilefoniki eksipiretisi lene oti tous poune. Ama 8es odos na kaneis ton tsabouka zita proistameno kai prakse analoga. Tora ama den exeis @@ kai sou aresei na tin les mono stous fitites pou polles fores ta xanoun kai autoi.. bravo sou! eisai terastios! Ade kai kala xristougenna! Ωραία δικαιολογία.Ότι νάναι μάλλον εσύ είσαι και δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει επαγγελματισμός.Όταν πληρώνεις με τα ωραία σου λεφτά και απαιτείς αυτό που πληρώνεις είσαι ότι νάναι;Και σένα ποιός σου είπε ότι δεν τάχωσα και σε προιστανένους;Απόδειξη ότι δεν το παίζω τσαμπουκάς είναι ότι έχω γράψει λίγα από τα πολλά συμβάντα που μου έτυχαν κι εσύ το βιολί σου αντί να απαντήσεις.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ;Αν ζητάς προιστάμενο και δεν στον δίνουν έλα μωρέ είναι με σύμβαση.Αν εσύ είσαι με ΣΥΜΒΑΣΗ και κάνεις ότι σου λένε με συνέπεια πχ. να καταστρέφεται κοσμάκης βλ.χρηματιστηριακές δεν φέρεις ευθύνη.Α ξέχασα είσαι με σύμβαση καημένο μου παιδί.Αν κάνουν και λένε ότι τους έχουν πεί και σίγουρα έτσι είναι και δεν το αντέχουν να άλλαξουν δουλειά.Γι αυτό είμαστε μπάχαλο χώρα. Γιατί τη δικαιολογία την έχουμε έτοιμη.Αν πας σ'ένα μπαρ και ο σερβιτόρος που πήγε εκεί για το καλοκαίρι σε κάνει μπάνιο με το δίσκο έλα να μου πεις τότε πως αντέδρασες.Α πάλι ξέχασα ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ. 'Αντε καλά Χριστούγεννα
aggelospao Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 φιλε silok επειδη τυγχανω να δουλευω σε υπηρεσια του οτε (ειμαι φοιτητης με 8μηνη συμβαση)δεν νομιζω να πηρες και να σου παν οτι δεν σε συνδεω με προισταμενο.Πιστεψε με η εκπαιδευση που μας κανουν ειναι ελλιπεστατη και πολλες φορες δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο απο αυτο που μας λενε.Εγω πολλες φορες εχω πει στους πελατες οτι εχουν δικιο και πολλες φορες κραζω με τους φιλους μου τους προισταμενους γιατι οι περισσοτεροι ειλικρινα το ξυνουν...Παντως αν θες να ξερεις απο προσωπικη εμπειρια(φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι)αν καποιος μου μιλαει αγενεστατα δε θα σκιστω να τον βοηθησω ενω απεναντιας οποιοι μου μιλανε κανονικα και ευγενικα θα τον εξυπηρετησω.
Silok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 φιλε silok επειδη τυγχανω να δουλευω σε υπηρεσια του οτε (ειμαι φοιτητης με 8μηνη συμβαση)δεν νομιζω να πηρες και να σου παν οτι δεν σε συνδεω με προισταμενο.Πιστεψε με η εκπαιδευση που μας κανουν ειναι ελλιπεστατη και πολλες φορες δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο απο αυτο που μας λενε.Εγω πολλες φορες εχω πει στους πελατες οτι εχουν δικιο και πολλες φορες κραζω με τους φιλους μου τους προισταμενους γιατι οι περισσοτεροι ειλικρινα το ξυνουν...Παντως αν θες να ξερεις απο προσωπικη εμπειρια(φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι)αν καποιος μου μιλαει αγενεστατα δε θα σκιστω να τον βοηθησω ενω απεναντιας οποιοι μου μιλανε κανονικα και ευγενικα θα τον εξυπηρετησω. Παλληκάρι μου δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας.Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται και τις 2 φορές δεν με συνδέσαν με προιστάμενο.Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή;Πήγα και από εκεί αφού έχασα ένα μεροκάματο και ακόμη κι εκεί ο υπάλληλος πούλαγε μούρη.Και στο πρώτο μου ποστ αν είδες δεν είπα να τα χώνουν στους τηλεφωνητές.Αλλά βιάστηκαν κάποιοι να το παίξουν ανώτεροι.Πάντα ζητάω κάτι από οποιαδήποτε υπηρεσία ευγενικά.Αν όμως αρχίζουν τις μαλακίες για τον οποιονδήποτε λόγο τότε θα τ'ακούσουν.Μου έχει τύχει το άτομο να μην ξέρει και να σκίζεται να βρεί κάποιο υπεύθυνο άτομο εκεί μέσα αλλά τζίφος.Παρόλο που δεν έγινε η δουλειά μου τον ευχαρίστησα για την προσπάθεια του και σχολιάζαμε μαζί μετά το μπάχαλο τους και τις πανέμορφες ατάκες που πετάνε ποντάροντας στην άγνοια του πελάτη να το φάει σαν επιχείρημα και να κλείσει το τηλ.
Tox0tis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Αν και νομιζω οτι βγηκαμε λιγο εκτος θεματος,ας καταθεσω κι εγω την αποψη μου: ΟΛΕΣ οι Δημοσιες υπηρεσιες ειναι ενα απεραντο μπαχαλο. Δε γενικολογω, καταθετω την αποψη μου και εχω επιχειρηματα να την υποστηριξω. Απο την αλλη, εχω παραδειγματα Δημ.Υπαλληλων που προσπαθησαν να ειναι "ενταξει" και υπεστησαν πολεμο, για να μη χαλανε την "πιατσα". Δυο φορες που εβαλα μεσον (τη μια πολιτικο), εξυπηρετηθηκα σε 24 ωρες απο τον ΟΤΕ (και μαλιστα με φερεσυχνο), ενω η αιτηση μου ηταν στα συρταρια τους επι 2μηνο (για επαγγελματικο χωρο) πριν μιλησω σε .... ανωτερα κλιμακια. Στη μια αιτηση μεταφορας, καταφεραν το ακατορθωτο: Εκανα διακοπη τελη Αυγουστου με ρητη ημερομηνια μεταφορας τελος Σεπτεμβριου (δεν ηταν ετοιμο το σπιτι). Ιδια περιοχη, Σεπολια. Το αποτελεσμα: Οχι μονο πηρα ΜΕ ΜΕΣΟΝ το τηλέφωνό μου τελη Νοεμβριου,αλλα στο ενδιαμεσο ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ στον αδερφο του Μακη του Χριστοδουλοπουλου και ετρεχαν να το παρουν πισω μετα :confused: Εμπειρια τελευταια : Η ΑΣΧΕΤΗ κοπελιτσα στο τμημα DSL του 134, επεμενε οτι για να μου μεταφερουν ΚΑΙ τη γραμμη dsl,επρεπε να ενημερωσω τη forthnet, γιατι αυτοι μεταφερουν γραμμες που χρησιμοποιει η otenet !!!!!!!!!!!!!! Επειδη γενικα δε βριζω,αν και κρατιεμαι με τα δοντια,της ειπα ενα γλυκυτατο "σας ευχαριστω για τη βοηθεια" και της εκλεισα το τηλεφωνο, πριν εκραγω. Το μονο "θετικο" λαθος της: Ειπε οτι η dsl θα συνδεοταν 2-3 μερες μετα τη μεταφορα και συνδεθηκε σε μια ωρα μεσα..... Ασχετοι ακομα και στα θετικα... Ναι...ξερω... τη δουλεια τους κανουν.... Το κοροϊδο εις υγειαν των κοροϊδων δηλαδη :-?
kifinas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Αλλά μην επαναπαύεστε,να ρίχνετε κι από κανένα καντήλι στο τηλέφωνο να μην ξεσυνηθίζουν.Τους έχει γίνει βίωμα πλέον και δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μπινελίκια. Και στο πρώτο μου ποστ αν είδες δεν είπα να τα χώνουν στους τηλεφωνητές.Αλλά βιάστηκαν κάποιοι να το παίξουν ανώτεροι.Πάντα ζητάω κάτι από οποιαδήποτε υπηρεσία ευγενικά. Παραθέτω τα λόγια σου για να δεις τι έλεγες. Χαίρομαι που κατάλαβες επιτέλους τι εννοώ!
mariosCS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Πάντα ζητάω κάτι από οποιαδήποτε υπηρεσία ευγενικά.Αν όμως αρχίζουν τις μαλακίες για τον οποιονδήποτε λόγο τότε θα τ'ακούσουν. ξέχασες το δεύτερο μέρος της πρότασης στο quote σου kifinas... και btw, ας μην κοροϊδευόμαστε... ότι υπάρχουν χάλια άτομα, τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διάθεση να σε εξυπηρετήσουν, και απλά θέλουν να περάσει η ώρα και να πάνε σπιτάκι τους, είναι γεγονός. αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι η γενίκευση και η ταμπέλες σε όλους τους τηλεφωνητές, ή ολους τους τεχνικούς, κ.ο.κ. και ... εμ... ηρεμίστε λιγάκι ρε παιδιά... όσο κι αν φωνάζεται, η κατάσταση παραμένει η ίδια...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες να χαλαρώσουν. Χρονιάρες μέρες κρίμα είναι να κλειδωθεί το topic...
andreapaog328 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 valane mialo ston ote xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxa:mrgreen:
Dr_Slump Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ιδιωτικοποιήθηκε; Δεν εξηγείται διαφορετικά.
JOHNX2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 paidia me tin xaotiki auti dimosia ipiresia den mporis na bris akri........ emena mou kanan sindesi ADSL sto onoma tou paliou dikaiouxou tou tilefonou kai enw olla ta xarta ta eixa sthlei sto onoma mou me thn tautothta mou kai ton logariasmo tou tilefonou kanonikotata pou itan sto onoma mou, kai otan eperna til sta kentrika na rotiso se pia katastasi briskete h sindesi mou kai ti skata ginete toses meres kai den kseroun tipota gia 35 oloklires meres, autoi mou legene : ""Den exoume kamia sindesi sto onoma sas akoma"" (itan blepis sto onoma tou paliou dikaiouxou) ""APO DEUTERA KSANAPARTE ENA TILEFONO..."" EPERNA EGO O M@L@K@S SAN TO ZWO KAI NA EIMAI KAI 10-15 LEPTA STHN ANAMONH... (A RE MYALO POU TO EIXA)!!! GIA NA MHN MILHSW GIA THN TAXYTHTA THS SYNDESHS MOU, H OPOIA TELIKA ENERGOPOIHTHIKE META APO 50+ MERES... THEOREITE KAI KALA OTI MOU DWSANE APO THN OTENET 1024/256KB... ENW EGO EXW STHN PRAKSH 384/128KB!! PERNW STHN OTENET KAI TI MOU LEEI ENA PALHKARI..... ""GIA KOITAKSTE KYRIE STO SIMVOLEO KAI THA DEITE OTI H OTENET THEWREI OTI H GRAMMH ADSL TWN 1024/256KB EXEI PROBLHMA EAN KATEVAZETE APO 2OKB KAI KATW... ESEIS EXETE DOWNLOAD SXEDON 30KB OPOTE EISTAI MIA XARA....... GIATI DIAMARTHRESTE"" POOO MILAME AKOUSE TA PANTA AUTOS O TYPOS AFOU TELIOSE TA LEGAMENA TOU..... PRAGMATIKA..... TOU ESPASE H PSYXOLOGIA MESA SE 2 LEPTA.... KAI SAS ROTW GIATI RE NA SAS PLIRWNW EGO KANONIKA SAN M@L@K@S GIA 1024/256KB ENW EXW TO 1/3 THS TAXYTHTAS??? E??? KATHE MHNA TA 20.50 EURO TA THELETE STO AKAIREO.... ESEIS TI KANETE??? PAXY KAI PLATY XHSIMO STA ARX.... SAS?? E?? ANTE GIATI ARXIZW KAI TRELENOMAI TORA KAI........ Meta apo auta exo stamatisi pleon na asxoloume giati tha tous ta ekana limpa eki mesa sta grafia tis otenet den upirxe periptwsh..... kai meta lene MA GIATI NA POULHTHEI O OTE????? MA GIATI??? MOU EXOUNE VALEI KAI ENA PANO STON OTE STHN ERMOU... KAI TO BLEPW KATHE PROI POU PAW STHN DOULEIA, KAI THELW NA TO KAPSW MA TO THEO... MA TOSO M@L@KES EINAI PIA... DEN NTEPONTE LIGO BGAZOUN KAI GLOSSA!!! ALLA THA MOU PEIS TO XERI POU SE TAHZEI (KAI APO MPROSTA KAI APO PHSW) TO KWVEIS PWTE...?? A RE ELLADAAAAAAAAAAA... !
Silok Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ιδιωτικοποιήθηκε; Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ανήκει στον ιδιωτικό τομέα κατά ένα μεγάλο μέρος αν δεν κάνω λάθος αλλά με όλα τα κουσούρια του Ελληνικού δημοσίου.Στο πρώτο μου ποστ για να λύσω και την όποια παρεξήγηση δημιούργησα επειδή δεν ανέλυσα το σκεπτικό μου και τις εμπειρίες μου από την αρχή είναι η λύση και η οδός που ακολουθούν πιστεύω οι περισσότεροι,όταν οι Απέναντι είτε από ασχετοσύνη,είτε από αγένεια,είτε από τον ωχαδερφισμό που κυλάει στο αίμα μας.Είναι τόσο περίεργο δηλαδή που αντί να τελειώνεις σε 5 λεπτά τη δουλειά σου σου βγάζει ο άλλος την Παναγία και μόλις πέσουν τα πρώτα καριολίκια,έρθουν τα κανάλια ή μπεί κανένα βύσμα στη μέση όλα λύνονται ώς δια μαγείας; Όπως είπα και σε άλλο ποστ δεν μ'ενδιαφέρει ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής.Από τη στιγμή που πληρώνω απαιτώ να εξυπηρετηθώ και όταν ο άλλος για τον χ,ψ ΄δεν το κάνει θα τ'ακούσει και αυτός και ο πιο πάνω με την σειρά του.Το 134 είναι γραμμή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ αν δεν κάνω λάθος.Και το τονίζω πάντα ξεκινάω και ζητάω να εξυπηρετηθώ ευγενικά.Δυστυχώς όμως έχω διαπιστώσει σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου εμπειρία πως αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα γίνεται το αντίθετο γιατί οι περισσότεροι ψάχνου να τρουπώσουν και αφού τρουπώσουν ο επαγγελματισμός και η ευθύνη κουνάν μαντήλι.
Isobitis_r Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Apla ksereis ti ginete? apla kapoia stigmh ta pairneis sto kranio kai stamatas na kaneis ta straba matia kai les "giati re gamotw plirwnw ka8e mina sthn wra moy???" Den eiani mono oi otetzides etsi...... alloi 8eloyn na boithisoyn kai alloi pragmatika 8eloyn brisimo... Eimai enas anthropos poly hremos, toso hremos poy polles fores poy pernw til gia na brisw, telika milaw poly omorfa!! Einai apla se "ti soi anthropo" 8a peseis sto tilefono, ayto exw na pw Johnx2 eixa ftasei ki egw se ayto to shmeio ths trellas.... Ksereis ti ekana? ekana aithsh na fygw apo ote, perimenw ypomonetika katebazwntas me 30kb apo ftp.ntua.gr se 1Mbit grammi.... mporei na mhn ginei se 10-20-30 meres alla poy 8a paei??? 8a ginei kapoy mesa ston ianoyario (elpizw )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.