PROFIL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 pira forthnet box kai se 5 meres egine i sindesi ,prin ena xrono perimena 30 meres,ade keros itane apo ton pote
realestate Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Καλορίζικη και καλές εξερευνήσεις ,αλλά μην λές μεγάλα λόγια , μέχρι να δεις την ταχύτητα της σύνδεσης!!
tone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 den allazoun se 1 xrono ta pragmata dystixws. ayto pou mporw na ypo8esw sth periptwsh soy einai oti th prwth fora pou ebales adsl to dslam soy htan gemato kai perimenes na er8oun nees portes. profanws twra pou yparxoyn arketes eley8eres portes htan 8ema ligwn hmerwn. paizei kai to senario na hsoyn se pcm, opoio kai na einai den allazei kati. gia na mpei grammh se liges meres prepei na einai ola idanika. (na mh xa8oun aithseis user-isp-ote, na'xei eley8eres portes, na mhn eisai se pcm, na mhn exei apergies kai na yparxoun dia8esimoi texnikoi ote pou na toys kobei.)
kallair Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 na isoun se pcm kai o pOTE mesa se 30 meres na se "diorthose" apokleietai. to ligotero pou ksero gia pcm einai 6mino k vale. emena mou ekanan konta 2 xronia gia na mou to ftiaksoun k se allous apla tous exoun sto perimene. kata pasa pithanotita pleon iparxoun portes sto dslam sou k gia auto se sindesan toso grigora.
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Mηδενα προ του τελους μακαριζε. Με τον ΟΤΕ ποτε δεν ξερεις.
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα εγινε το εξης ακραίο. Το καλοκαιρι μετακόμισα, ίδια περιοχη (dslam) και εκανα αιτηση μεταφοράς γραμμης. Οχι μονο μου μεταφέρανε και το DSL, αλλά δεν με χρεώσανε κιολας, και DSL είχα απτο πρώτο λεπτό που ήρθε η γραμμή στο σπίτι. Ενα φίλο μου τον χρεώσανε κανονικά σα να κάνει καινούρια σύνδεση, και του το ενεργοποίησαν σε 2 βδομάδες, κανα 6μηνο πριν απο μένα (ίδια περιοχή κιόλας).
Link Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 na isoun se pcm kai o pOTE mesa se 30 meres na se "diorthose" apokleietai. to ligotero pou ksero gia pcm einai 6mino k vale. emena mou ekanan konta 2 xronia gia na mou to ftiaksoun k se allous apla tous exoun sto perimene. kata pasa pithanotita pleon iparxoun portes sto dslam sou k gia auto se sindesan toso grigora. Filaraki tote egw hmoun polly tyxeros , hmoun se pcm kai ekanan ligotero apo mhna na mou to allaksoun ! kai nomiza oti phre polly xrono alla apo afta pou les mallon den tha prepei na paraponiemai katholou.
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 analoga. emena eprepe na erthei sinergeio na skapsei. se sena eskapsan?
Silok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 analoga. emena eprepe na erthei sinergeio na skapsei. se sena eskapsan? Σε μένα 1 1/2 μήνα επειδή χτίστηκε καινούρια οικοδομή δίπλα από μένα κι έπρεπε να περάσουν γραμμές.Η μεταφορά από pcm είναι ζαριά τελικά.Αλλά μην επαναπαύεστε,να ρίχνετε κι από κανένα καντήλι στο τηλέφωνο να μην ξεσυνηθίζουν.Τους έχει γίνει βίωμα πλέον και δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μπινελίκια.
kifinas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Σε μένα 1 1/2 μήνα επειδή χτίστηκε καινούρια οικοδομή δίπλα από μένα κι έπρεπε να περάσουν γραμμές.Η μεταφορά από pcm είναι ζαριά τελικά.Αλλά μην επαναπαύεστε,να ρίχνετε κι από κανένα καντήλι στο τηλέφωνο να μην ξεσυνηθίζουν.Τους έχει γίνει βίωμα πλέον και δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μπινελίκια. Δώσε μου το τηλέφωνο της δουλειάς σου να σε παίρνω κάθε πρωί να ακούς καμιά Χ..........α, αφού σου αρέσει τόσο πολύ.
Silok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δώσε μου το τηλέφωνο της δουλειάς σου να σε παίρνω κάθε πρωί να ακούς καμιά Χ..........α, αφού σου αρέσει τόσο πολύ. Υπάλληλος του Οτε ή απλά ψάχνεσαι;Αν πέρναγες ότι πέρασα κι εγώ τότε δεν θα μου κόλαγες.Και τα μπινελίκια πάνε σ'αυτούς που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και τους πληρώνουμε κι εγώ κι εσύ για να μας αντιμετωπίζουν σαν τους φτωχούς συγγενείς.Αν εσύ είσαι εντάξει κι εξυπηρετείς τους πελάτες ΠΑΣΟ.Αλλά αν είσαι ένας από τους πολλούς ΚΗΦΗΝΕΣ εκεί μέσα πολύ ευχαρίστως να σου δώσω το τηλέφωνο μου και να τα λέμε κάθε πρωί,μεσημέρι,και βράδυ.Αν τους μιλάς ευγενικά και σε γράφουν στα π@π@ρια τους και μόλις αρχίσεις τα κ@ριολίκια και τις απειλές ξαφνικά γίνεται η δουλειά σου αυτό τι σου λέει εσένα;Και δεν μιλάω μόνο για το τι τράβηξα με το pcm αλλά για το ότι δεν είχαι τηλέφωνο 12 μέρες γιατί κάποιος έξυπνος μπέρδεψε τα καλώδια και στις βλάβες μου έλεγαν πως είναι εντάξει η γραμμή και άλλα πολλά.Περιμένω απάντηση στην στην πρώτη μου ερώτηση.
kifinas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Θα το συνέχιζα αλλά είναι Χριστούγεννα... Καλές γιορτές και καλά μυαλά!
danaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αν και είναι βαρύς στους χαρακτηρισμούς του ο Σάιλοκ, κηφήνα πρέπει να παραδεχτείς ότι πολλές φορές είναι να κόβεις φλέβες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τον ΟΤΕ. Πάράδειγμα: Με προεπιλογή φορέα forthnet, μια ωραία πρωία, τηλέφωνο γιοκ. Παίρνουμε τηλέφωνο στις βλάβες στον ΟΤΕ και μας λένε: "α, έχετε προεπιλογή φορέα βλέπουμε... ο φορέας έχει πρόβλημα, πείτε του να σας το φτιάξουν..." Παίρνουμε τη forthnet, της λέμε το και το και μας λένε από τον ΟΤΕ ότι έχει πρόβλημα η forthnet. Έξαλοι στη forthnet, μας λένε: "α, και δε σας είπαν ότι έχει πέσει το μισό δίκτυο του ΟΤΕ στην πόλη σας;"... Έξαλλοι εμείς, ξαναπαίρνουμε στον ΟΤΕ και ζητούμε εξηγήσεις γιατί μας λένε ψέματα ότι φταίει η forthnet ενώ το πρόβλημα ήταν δικό τους αφού τα παίξανε τα καλώδιά τους. Απάντηση του ΟΤΕ (μια πολύ γλυκιά φωνούλα): "Α ναι ,ξέρετε τώρα το μάθαμε κι εμείς ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο δίκτυο της πόλης σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε...) Πάλι καλά που δε μας είπαν να κάνουμε και κανένα τάμα στον Άη Φανούρη να μας φανερώσει τη χαμένη μας γραμμή...
kifinas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Πίστεψέ με σε 5 χρόνια που δούλευα σε δίκτυα, τηλεφωνικά κέντρα... είχα πολλά προβλήματα με τον ΟΤΕ. Ήμουν όμως επαγγελματίας και προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα του πελάτη μου. Έχω βρεθεί απέναντι στο στυλ συμπεριφοράς που προτείνει ο Silok για προβλήματα του ΟΤΕ και όχι της επιχείρησης μου. Είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πάντα θα πιστεύω πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να είναι ευγενής. Σχεδόν όλοι κάπου δουλεύουμε και όλοι θέλουμε ένα καλό περιβάλλον εργασίας. Ας μην κάνουμε λοιπόν σε άλλους αυτά που δεν θέλουμε να κάνουν σε εμάς. Αν γινόμαστε ζώα δεν κερδίζουμε τον σεβασμό των άλλων, αλλά χάνουμε την αξιοπρέπεια μας.
danaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα της ευγένειας και αυτό απαιτώ - μιας και προσπαθώ να είμαι ανάλογα ευγενικός στη δουλειά μου - και από τον ΟΤΕ αλλά και από οποιοδήποτε άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.