madjim1984 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια με ενδιαφερει αυτο το κουτι αξιζει τα λεφτα του?Εχω 2 7600gt fanless στο pc και πιστευω με τον 25αρη ανεμιστηρα στα πλαγια θα ειναι οτι πρεπει αν γνωριζει καποιος ας μου πει!!και οποιος αλλος θελει ασ μου προτεινει κατι παρομοιο!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808535
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Πάρε και μια άγκυρα καλού-κακού . Ελπίζω να μη σ' ενοχλεί το φως του ανεμιστήρα και ο θόρυβος ειδικά στις υψηλές στροφές.
madjim1984 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 To εχεις δει το κουτι ή επειδη βλεπεις τον 25αρη πιστευεις οτιθα κανει θορυβο γιατι απο μερικα review που ειδα οταν δουλευει στις 500 στροφες ειναι αθορυβος!!Διαβασα παντως τα καλυτερα για το κουτι και απο θορυβο και απο ψυξη!Αν το εχει καποιος ασ πει τη γνωμη του
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 To εχεις δει το κουτι ή επειδη βλεπεις τον 25αρη πιστευεις οτιθα κανει θορυβο γιατι απο μερικα review που ειδα οταν δουλευει στις 500 στροφες ειναι αθορυβος!!Διαβασα παντως τα καλυτερα για το κουτι και απο θορυβο και απο ψυξη!Αν το εχει καποιος ασ πει τη γνωμη του Όχι, για να μη σε πάρω στον λαιμό μου, ούτε το 'χω δει, ούτε το 'ψαξα. Απλά και στο site που αναφέρεις λέει πως στο max φτάνει τα 35db που σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα αθόρυβο. Και το φως, ίσως είναι ενοχλητικό σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά αυτά είναι μάλλον δικές μου «ιδιοτροπίες»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.