Προς το περιεχόμενο

logitech 5500 noizzzz


HQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους,

ειμαι κατοχος των παραπω ηχειων εδω και ενα μιση χρονο .

τους last μηνες παρατηρω εναν θορυβο κατα την διαρκεια που τα ηχεια ειτε ειναι κλειστα ειτε ανοιχτα αλλα δεν παιζουν μουσικη η αλλους ηχους .

συγγεκριμενα πατατηρω ενα χαμηλο μεν humming..δλδ ενα χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμ ...καπως ετσι . αυτος ο θορυβος δεν υπηρχε οταν αγορασα τα ηχεια .

απο οσο γνωριζω και απο οσα διαβασα στην υποστιιξη της logitech ειναι λογικο ολα τα ηχεια να κανουν αυτον τον θορυβο μεχρι εναν βαθμο. το θεμα μου ειναι πως τα δικα μου τον κανουν σε σημειο να μην με αφηνουν να κοιμηθω!

οκ δεν κανουν και σαν αεροπλανο αλλα δεν κανουν και οσο σιγα (λογικα) κανανε και στην αρχη που τα αγορασα.για να ειμαι ειλικινης ποτε δεν ειχα ξανακουσει τετειο θορυβο απο τα ηχεια μου!!!!

μπορειτε εσεις οι αλλοι ιδιοκτητες των ιδιων ηχειων να μιλησετε σχετικα?

 

να συμπληρωσω πως γενικα τα ηχεια ειναι τοσο καιρο κοντα σε καλοδια και δεν κανανε αυτον τον θορυβο παρα μονο τους λαστ μηνες .

επισης αν κααποιος ειχε το ιδιο προβλημα ας μου πει πως το ελυσε .

τελος εχω διαβασει και εχω εεφαρμοσει ολα οσο λεει η λοτζιτεκ σχετικα με τετοιου ειδους θεματα στο σαιτ της.

ευχαριστω.

Δημοσ.

τα αλλαξα .ευχαριστω . το ειχα διαβασει το τοπικ αλλα δεν μπορεσα να το ξαναβρω ωστε να το δωσω σε λινκ .

το προβλημα μου δεν εμφανιζεται στα νεα μου ηχεια ....αρα δεν ημουνα υπερβολικος.

επισης να τονισω πως παρατηρησα καποιες διαφορες μεταξυ της πρωτης φουρνιας ηχειων που ειχα και αυτων που πηρα τωρα . 1ον στην συνδεση των ηχειων 2ον στο πανελ . και οι 2 αλλαγες ητανε αρνητικες( η τουλαχιστων ετσι τις κρινω εγω ) . τα ηχεια δεν συνδεονται πλεον με rca βισματα αλλα με κλιπακια (μαυρο-κοκκινο) και στα ηχεια και στο σαμπ .τελος η οθονη δεν ειναι τοσο καλα κατασκευασμενη και δεν εχει τοσο καλη αντιθεση . αυτα τα λιγα ενημερωτικα .

Δημοσ.

τωρα παιδια με αυτα που λετε ανησυχω και εγω...

τα δικα μου 5500 κανουν αυτο το bzzzzzzz αλλα πρεπει να υπαρχει ησυχια

στο δωματιο για να το ακουσεις(να μην δουλευει κατι αλλο.π.χ. το pc) και επισης εαν πλησιασεις το αυτι σου κοντα στο sub τοτε ακουγετε το bzzzzzzz.φυσιολογικο ή οχι ?

Δημοσ.

κι εμενα πριν λιγες μερες παρατηρησα να κανουν ενα βουητο με το volume στο μηδεν. υπεθεσα οτι το καλωδιο σηματος επηρεαζεται απο τα καλωδια ρευματος.

και 5-10 μερες αφου το παρατηρησα δεν ξαναναψαν. ευτυχως ηταν μονο η ασφαλεια που εχει ο ενισχυτης.

δεν ξαναπροσεξα βουητο αν και μου φαινεται κουλο να σχετιζονται ασφαλεια με βουητο.

  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Sorry ρε παιδια για το ξεθαμα του topic αλλα τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με τα z-5500 μου. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν ακουω μουσικη (ή και ταινια) σε ασχετα χρονικα διαστηματα ακουω απο τα ηχεια ενα τσιιιιι (σε ολα τα modes-->Stereo,Stereo x2...), ειδικα οταν ανεβαζω την ενταση γινεται (ψιλο)ανυποφορο-σπαστικο. Θα ηθελα να διευκρινισω οτι αυτο ακουγεται μονο απο τους δορυφορους και μονο οταν τα ηχεια ειναι ανοιχτα. Εχω διαβασει σε αρκετα sites για το προβλημα με το popping sound αλλα στην δικια μου περιπτωση συμβαινει στο ασχετο και χωρις ανοιγοκλεισω κανενα φως-διακοπτη. Τα ηχεια τα εχω συνδεδεμενα σ'ενα πολυμπριζο στο οποιο εχω τον υπολογιστη και ενα φωτιστικο στο γραφειο μου (τα δοκιμασα και μονα τους σε αλλη μπριζα αλλα ματαια). Τα ηχεια τα αγορασα πριν απο δυο εβδομαδες και ειναι (λογικα) απο φρεσκια παρτιδα (PID R850). Ξερετε τι δικαιουμαι--μπορω να κανω;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου αλλά με τα X-530 της logitech που είχα (τα οποία νομίζω είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό) το φαινόμενο του popping sound δεν υπήρχε μόνο αν αναβόσβηνες άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Θα λεγα να το ψάξεις για refund/αλλαγή.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια ακομη να επικοινωνησω με το support της logitech διοτι αναφερουν στο site τους οτι θα ειναι εκτος μεχρι και σημερα..

Οποτε βλεπουμε..

Τhanks για την βοηθεια :-)

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ----------

 

Kαλα ρε παιδια ηταν που ηταν απεγιναν, μολις εκλεισα το NFS Shift εβγαλαν μια τσιριδα που ακουγετε μεχρι τον δρομο, ακομη δεν εχει σταματησει. Επειγοντως αλλαγη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...