Προς το περιεχόμενο

Εσείς τρώτε ακόμη κρέας;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάποτε, σε κάποιο εξελικτικό στάδιο, τρεφόμασταν με ρίζες.

Τα δόντια μας όμως δείχνουν ότι κάποια στιγμή το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει τη χορτοφαγική ζωή δεν έχετε δικαίωμα να τον παραπληροφορείτε για να τον αποτρέψετε..

Νούμερο 1: Εσύ ξεκίνησες το θέμα, δεν αποτρέψαμε εμείς ούτε προτρέψαμε κάποιον.

Νούμερο 2: Ελπίζω να μην εννοείς το κείμενο που παρέθεσα παραπληροφόρηση. Ιατρικό κείμενο ήταν, άσχετα αν σε συμφέρει ή όχι.

Νούμερο 3: Για να έχουμε σόγια ξέρεις πόσα στρέμματα δάσους καίγονται ετησίως στον Αμαζόνιο; Και αυτά ψυχούλα έχουν, γιατί δεν τα λυπάται κανείς;

Φιλικά :)

Δημοσ.

Θα με έτρωγες παλιοκουφάλα για να γίνεις έξυπνος υπερβόρειος;

tolis86

Θέλω να πω πως το σώμα μας είναι ένα απίστευτο μπουρδέλο από χημικές ενώσεις οι οποίες ανανεώνονται ασταμάτητα από την πρώτη μέρα της κύησης μέχρι την τελευταία αναπνοή μας. Όταν εσύ αντί να του δίνεις αυτά που θέλει στις ποσότητες που χρειάζονται του δίνεις πράγματα που όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά το επιβαρύνουν από πάνω, το αποτέλεσμα είναι να δυσλειτουργεί.

Σκέψου λοιπόν ότι το "τρώω ότι μου καπνίσει όποτε μου καπνίσει", συνεπάγεται από λίγο λίπος παραπάνω, μέχρι δυσλειτουργικό (περιορισμένο) μυϊκό σύστημα, δυσλειτουργικό εγκέφαλο, καρδιά , you name it.

Και εγώ ότι μου καπνίσει τρώω και ότι μου καπνίσει καπνίζω. Αλλά συνήθως μου καπνίζει να τρώω σωστά και να καπνίζω ελληνικά (άντε μαροκινά) προϊντα γιατί βλέπω διαφορά.

Κοινώς, ήθελα να πω, σπουδαιά μαγκιά ρε φίλε...

EDIT :

KWSN_Men δεν νομίζω ότι είπα κάτι διαφορετικό :-). Ειδικά στην πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης υπάρχουν αρκετά σημεία που δείχνουν ότι τρώμε κρέας για κάποιο λόγο και όχι μόνο λόγω γούστου.

Δημοσ.

Cloud χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους και δεν τρώνε οτι τους σερβίρουν και ότι τους διαφημίζουν..

Εγώ επιμένω οτι 200γρ πρωτείνης είναι πάρα πολλά..

Υπάρχουν πολλές παθήσεις που σχετίζονται με υπερβολική λήψη πρωτείνης..

Απ'ότι είδα είσαι 83 κιλά..Εχουν γίνει έρευνες που λένε οτι πάνω απο 2γρ πρωτείνης/κιλό δεν προσφέρουν απολύτως καμία βελτίωση..

Οπότε πιστέυω οτι με 166γρ είσαι υπερκαλυμένος..

Δημοσ.
Νούμερο 2: Ελπίζω να μην εννοείς το κείμενο που παρέθεσα παραπληροφόρηση. Ιατρικό κείμενο ήταν, άσχετα αν σε συμφέρει ή όχι.

Ασχέτως αν είναι σωστό ή όχι το κείμενο που παρέθεσες, η συμβατική ιατρική σιχαίνεται την χορτοφαγία όπως ο διάολος το λιβάνι..

Αντίθετα οι περισσότεροι ιατροί ολιστικής ιατρικής ενθαρύνουν την χορτοφαγία..

Επομένως πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί με την συμβατική ιατρική καθότι πίσω της κρύβονται οι φαρμακοβιομηχανίες που συνεπάγεται πολλά δισεκατομύρια ευρώ..

Επίσης το ίδιο προσεχτικοί πρέπει να είμαστε και με τις διάφορες έρευνες πανεπιστημίων που δεν ξέρουμε απο που χρηματοδοτούνται..

Οπότε το ερώτημα είναι αν βάζουν πρώτα την υγίεια μας ή τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών..Καθότι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν..

Δημοσ.
nick[;1414178']αυτο με τη δ. αττικη που κολλαει?

και με το γκολφ? Μονο οι πλουσιοι ειναι χορτοφαγοι? Ισα ισα παλια που ηταν πιο φτωχοι κρεας τρωγανε καθε Κυριακη και αμα.

η δ. αττικη το εδωσα σαν παραδειγμα του σημερινου κοσμου (λχ. φτωχια)

δεν ειναι μονο οι πλουσιοι χορτοφαγοι αλλα αυτοι εχουν κανει in χοτροφαγια (νεα μοδα........)

Δημοσ.
Ασχέτως αν είναι σωστό ή όχι το κείμενο που παρέθεσες, η συμβατική ιατρική σιχαίνεται την χορτοφαγία όπως ο διάολος το λιβάνι..

Αντίθετα οι περισσότεροι ιατροί ολιστικής ιατρικής ενθαρύνουν την χορτοφαγία..

Επομένως πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί με την συμβατική ιατρική καθότι πίσω της κρύβονται οι φαρμακοβιομηχανίες που συνεπάγεται πολλά δισεκατομύρια ευρώ..

Επίσης το ίδιο προσεχτικοί πρέπει να είμαστε και με τις διάφορες έρευνες πανεπιστημίων που δεν ξέρουμε απο που χρηματοδοτούνται..

Οπότε το ερώτημα είναι αν βάζουν πρώτα την υγίεια μας ή τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών..Καθότι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν..

Καλά απέδειξε μου ότι αυτό που λέει είναι λάθος με επιστημονικά κείμενα και έρευνες και όχι με το τι έγινε στη μαμά σου όταν άρχισε να τρώει μόνο χόρτα και το συζητάμε παραπάνω μετά αν θες.

Φιλικά όλα αυτά.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω αλλά γενικά όταν ακούω κάτι που το λέει η συμβατική ιατρική είμαι πολύ επιφυλακτικός γιατί τα συμφέροντα που κρύβονται είναι τεράστια και νοιώθω οτι παίζουν με την υγίεια μου...

Αντίθετα όπως είπα η ολιστική ιατρική προτείνει την χορτοφαγία..Μην ξεχνάς οτι και οι ολιστικοί ιατροί την ίδια ιατρική έχουν σπουδάσει..

Δημοσ.

Το βίντεο όντως είναι βάρβαρο. Από την άλλη όμως τα είδατε τα καημένα τα ελαφάκια και τις γαζέλες πως τις ξεσκίζουν τα τσιτάχ μέσα στη ζούγκλα? Το ίδιο και για τις αλεπούδες και τις κοτούλες, τα πουλάκια κτλ κτλ.

Μήπως πρέπει να σταματήσουν και αυτα να τρώνε κρέας και να τη βγάζουνε μόνο με γκαζόν?

Α,ξέχασα. Αυτά δεν είναι κρίμα, γιατί ο σφαγέας δεν έχει "νου" μόνο ενστικτο.

Δημοσ.

Τα κατσίκια,οι αγελάδες,τα κουνέλια κτλ κτλ είναι οικόσιτα ζώα.Ο άνθρωπος τα έχει για να τον

θρέφουν και όχι για να του ομορφαίνουν την αυλή.Το πόσο βάρβαρο είναι το βίντεο εξαρτάται από τα βιώματα του

καθενός.Στο χωριό του πατέρα μου για τα γλέντια βάζουν 40 κατσίκια στη σειρά και τα σφάζουν και αυτό για

μένα είναι μια νορμάλ διαδικασία.Από κει και πέρα στις βιομηχανίες επειδή ακριβώς είναι βιομηχανίες και τους νοιάζει απλά το

κέρδος,κάνουν όλα τα υπόλοιπα απαράδεκτα (βλ σαπισμένα άκρα,κεφάλια,αρθρώσεις).Οπότε αν κάτι σε αγχώνει σε αυτό το βίντεο

είναι μάλλον η ποιότητα του κρέατος και το πόσο καθαρό είναι,παρά η βαρβαρότητα.(ελπίζω να μην ακούγεται πολύ αναίσθητο το post :-P)

Δημοσ.

@ClouD δε με καταλαβες! δε τρωω σαβουρες...ενταξη απο καμια φορα...τρωω αρκετα υγιεινα και αυτο ηθελα να πω... οτι τρωω αυτο που μου ζηταει το σωμα μου

Δημοσ.
http://www.goveg.com/factoryFarming.asp

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς ζούνε και σφάζονται τα ζώα που τρώμε..

Έχετε συνηδητοποιήσει οτι όταν τρώτε κρέας σκοτώνετε ένα ζωντανο πλάσμα;

Κάντε στροφή στη χορτοφαγία..

Προειδοποίηση!!!Το video είναι σοκαριστικό..

Μα τι λες τώρα!Εδώ στο Ιράκ καί στο Λίβανο κομματιάζουν παιδάκια με τις βόμβες

καί συ μιλάς γιά ζώα πού τρέφουν ανθρώπους?Γιά τρώγε εσύ μόνο φυτικές τροφές να δούμε την υγεία σου.Καί εγώ πιστεύω ότι είναι μιά ατέλεια τού ανθρώπινου είδους να τρέφεται με σάρκες αλλά τι να γίνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...