Προς το περιεχόμενο

Εσείς τρώτε ακόμη κρέας;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.goveg.com/factoryFarming.asp

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς ζούνε και σφάζονται τα ζώα που τρώμε..

Έχετε συνηδητοποιήσει οτι όταν τρώτε κρέας σκοτώνετε ένα ζωντανο πλάσμα;

Κάντε στροφή στη χορτοφαγία..

Προειδοποίηση!!!Το video είναι σοκαριστικό..

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα τρώμε και πάντα θα τρώμε, ο άνθρωπος είναι παμφάγο ζώο. Εδώ ισχύει ο νόμος του ισχυροτέρου, το γουρούνι που λυπάσαι αν μπορούσε να σε φάει, δε θα είχε δεύτερες σκέψεις. Εκτός αυτών το κρέας είναι απαραίτητο συστατικό της διατροφής, όταν 100 γρμ συκώτι έχουν όσο σίδηρο όσο 3 νταμιτζάνες φακές, ε τί να κάνουμε. Εκτός αυτού ο άνθρωπος λυπάται τα καημένα τα ζωάκια (που στο κάτω κάτω γι αυτό εκτρέφονται, δεν τα μαζεψαμε από το δάσος και τα σφάξαμε) και γίνεται χορτοφάγος, ε λοιπόν θα μου επιτρέψεις να σου πω, σαν βιολόγος, οτι τα φυτά είναι ΠΟΛΥ πιο ζωντανά απ ότι φαντάζεσαι...αλλά επειδή δεν κινούνται και δε φωνάζουν όταν τα κόβεις, λες, εεε δε βαριέσαι.

Δεν είναι οτι δεν αγαπώ τα ζώα, μελέτησα τη ζωή και έμαθα πάνω απ όλα να σέβομαι οτιδήποτε ζωντανό. Θα συμφωνήσω οτι τα ζώα αυτά χρειαζονται λίγο σεβασμό παραπάνω, να τους τον δώσουμε, αλλά όχι να σταματήσουμε να τρώμε κρέας.

Αν θέλεις να διαμαρτυρηθείς για ασκοπη κακομεταχείρηση ζώων, κάντο γι αυτά που γίνονται γούνες.

Αυτά, ελπίζω να μην κούρασα, φιλικά.

Δημοσ.

Ναι τρωω ακομα κρεας αλλα λιγοτερο απο οτι παλια

Θα συμφωνήσω οτι τα ζώα αυτά χρειαζονται λίγο σεβασμό παραπάνω, να τους τον δώσουμε, αλλά όχι να σταματήσουμε να τρώμε κρέας.

Ναι, εκει που θα μπορουσε καποιος να διαφωνησει ειναι στις αθλιες συνθηκες εκτροφης τους.. (τουλαχιστον τα ζωα που σκοτωνονται απο κυνηγι εχουν ζησει ελευθερη ζωη πριν.. Τα αλλα ειναι σκλαβωμενα στριμωγμενα τρωνε οτι σκατα ναναι κλπ )

Εκτός αυτού ο άνθρωπος λυπάται τα καημένα τα ζωάκια (που στο κάτω κάτω γι αυτό εκτρέφονται, δεν τα μαζεψαμε από το δάσος και τα σφάξαμε) και γίνεται χορτοφάγος, ε λοιπόν θα μου επιτρέψεις να σου πω, σαν βιολόγος, οτι τα φυτά είναι ΠΟΛΥ πιο ζωντανά απ ότι φαντάζεσαι...αλλά επειδή δεν κινούνται και δε φωνάζουν όταν τα κόβεις, λες, εεε δε βαριέσαι.

Sυμφωνω, plants have feelings too... ;}

Aλλα ετσι θα καταληξουμε να τρωμε μονο φρουτα & σοκολατα

Δημοσ.

Επίσης το κρέας δεν είνα καθόλου απαραίτητο για την υγίεια μας..Μπορείς με ξηρούς καρπούς,όσπρια,λαχανικά και φρούτα να πάρεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία(αμινοξέα,βιταμίνες,μέταλα,ιχνοστοιχεία)

Δεν είναι τυχαίο που οι μεγάλοι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας ήταν χορτοφάγοι.

Ο Πυθαγόρας απαγόρευε στους μαθητές του να τρώνε κρέας.

Η χορτοφαγία αλλάζει τη σκέψη.Γίνεσαι πιο ειρηνικός,πιο ήρεμος,αγαπάς τους άλλους..

Αυτά τα ολίγα και συγνώμη αν σας κούρασα με τις ανησυχίες μου..

Δημοσ.

Για το 2ο quote που έκανε ο ]nick[ στο ποστ μου, τί έχεις να πείς γιατί μου φαίνονται μονόπλευρες οι ανησυχίες σου.

Δημοσ.

Ε , 30 γραμμάρια πρωτεϊνών σε 10 μπουκίες. Δεν πρόκειται ποτέ να κόψω τους τόνους. Όλα τα άλλα δεν έχω πρόβλημα, δεν με νοιάζει και δεν μου λείπουν. Αλλά οι τόνοι, όταν γυμνάζομαι είναι απαραίτητοι.

Δημοσ.
Για το 2ο quote που έκανε ο ]nick[ στο ποστ μου, τί έχεις να πείς γιατί μου φαίνονται μονόπλευρες οι ανησυχίες σου.

Συμφωνώ οτι και τα φυτά είναι ζωντανά αλλά αν δε φάμε ούτε τα φυτά θα πεθάνουμε ενώ αν δε φάμε τα ζώα όχι μόνο δε θα πεθάνουμε αλλά θα έχουμε και οφέλη στην υγίεια μας..Οπότε κάνουμε συμβιβασμό..

Προς θεού πάντως δε θέλω να σας πείσω με το ζόρι..

Απλά αν τρώτε κρέας να το κάνετε λόγω επιλογής και όχι επειδή έτσι μάθατε..

Δημοσ.

Εδώ κάνεις λάθος, το κρέας είναι απαραίτητο συστατικό μιας ισορροπημένης δίαιτας, άρα δεν είναι καλό να το αποφεύγεις.

Δημοσ.

Απο ποιά άποψη είναι απαραίτητο;

Οι φακές,τα ρεβύθια,η σόγια,το ακατέργαστο ρύζι ,τα φασόλια,οι ξηροί καρποί και άλλα περιέχουνε και τα 10 απαραίτητα αμινοξέα..

Επίσης τη βιταμίνη B12 που δεν υπάρχει μπορείς να την πάρεις απο αυγά ή γιαούρτι και τυρί..

Δημοσ.

σημασία δεν έχει μόνο το οτι υπάρχουν, όπως τόνισα στο 1ο πόστ και πολύ σωστά ανέφερε και ο cloud, είναι η ποσότητα στην οποία τα βρίσκουμε.

Δημοσ.

ευχαριστουμε...

εγω θα σταματησω να τρωω και θα βλεπω και το free willy

με οσους σοβαρους φυτοφαγους εχω μιλησει εχουμε καταληξει πως ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα -αρα και η επιλογη τους- και λιγοτερο θεμα υγειινης διατροφης

οπως και να το κανουμε το αρνακι απο το χωριο μου θα το τρωω ες αει

δεν κωλωνω :PPPPPPPP

αλλο αν μιλας για βιομηχανοποιημενο συστημα εκτροφης, με ζωα που ταιζονται με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, με αποτελεσμα παραδειγματα οπως οι τρελες αγελαδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...