Προς το περιεχόμενο

mobile connect card , axizei ?

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπω επιτελους βγηκανε καρτες για δικτυο τυπου mobile connect και για express card αλλα και usb . Οποτε αρχιζω να το σκεφτομαι αν και ειναι αρκετα ακριβα τα παγια . Τουλαχιστον αξιζει το ολο θεμα ? πιανει παντου αυτη η συνδεση και εκμεταλευετε την ονομαστικη της ταχυτητα η σερνετε ? Κυριως για επαρχια το θελω (ταξιδια κλπ)

επισης το usb λειτουργει και σε κανονικα σταθερα pc ? δηλαδη μπορω να παω στο pc ενος φιλου που δεν εχει καν ιντερνετ και να λειτουργει>?

τα φωτα σας ....

Δημοσ.

file mou to mono pou exw akousei egw (kai me kathe epifylaksh, etsi?) einai oti me mobile connect an vgeis apo thn polh klafta

mallon to pisteyw giati mou to eipe pwlhths, alla etsi ki alliws ta vriskw panakriva akomh.

u decide 4 yourself...

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω την mobile connect card εδώ και αρκετό καιρό,να σου πω ότι ακόμη και μέσα στην πόλη υπάρχουν σημεία που θα έχεις πρόβλημα.Πχ εγώ στο σπίτι μου δεν έχω καλό σήμα 3g οπότε η κάρτα το γυρνάει σε gprs και κυριολεκτικά σέρνεται.Και μιλάω για Ν.Σμύρνη,όχι για καμιά απομακρυσμένη περιοχή.Οπότε τσέκαρε σε πρώτη φάση κατά πόσο πιάνει 3g το κινητό σου,στα σημεία που σ'ενδιαφέρει να την χρησιμοποιείς (αν βέβαια έχεις 3g κινητό) και μετά αποφασίζεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...