Προς το περιεχόμενο

i fthinoteri 2048 poia einai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην κοιτάς το απόλυτα φτηνότερο, ρίξε και μια ματιά στο πόσο πραγματικές είναι οι ταχύτητες αλλά και το customer care της κάθε εταιρίας, υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τους "πονηρούς" της αγοράς

Δημοσ.
diladi poia ine i protasi sou a123xxsp i forthenet den ine kali eteria ixa vivodi kai dinopathisa kamia protasi

gia hol ti lete ala an den ine ipoxretiko to dodekamino

δυστυχώς δεν έχω κάτι καλό να σου προτείνω, επειδή όμως είμαι καμμένος από το "φτηνότερο" θα έλεγα να προσέχεις εταιρίες που πολλοί γκρινιάζουν για αυτές... όπου υπάρχει καπνός... λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω

Δημοσ.
diladi poia ine i protasi sou a123xxsp i forthenet den ine kali eteria ixa vivodi kai dinopathisa kamia protasi

gia hol ti lete ala an den ine ipoxretiko to dodekamino

Η forthnet δεν ειναι καλή εταιρία από ποιά άποψη? Δική σου εμπειρία ή ραδιοαρβύλα? Το λέω γιατι εγω εχω δοκιμάσει 4 και μεχρι στιγμής μονο η Vivodi μου έκανε νερά (την ίδια χρονική περίοδο εννοείται), Forthnet ειχα ενα χρόνο και έβγαλα με λύπη, μονο και μονο επειδη απλα η HOL περισυ τετοια εποχη εβγαλε το άπαιχτο πακέτο που τραβηξε κάτω τις τιμές (6+6 μηνες δωρο). HOL πετάει (οπότε η λύπη μου εφυγε αμέσως!:D:D:D ) και αυτή, και δοκίμασα και μια τελλας και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε εκει..

Αυτο που μετράει ειναι το DSLAM, αν εισαι σε καλό εισαι τυχερός, αν ειναι πιγμένο ακόμα και καμιά Sprint (USA) να βάλεις θα έχεις προβληματα..

Επισης πολυ σημαντικο κομματι που ο κοσμος το αμελεί ειναι και τί μοντεμ/ρουτερ έχεις. Τα φθηνα πακέτα συνηθως έχουν μουφα μοντεμ, γιατι απο κάπου πρεπει να κερδισουν κ αυτοι. Οταν το μοντεμ σου αντέχει πχ χοντρικα θα στο πω 50 συνδέσεις, το να σκάσεις εσύ 10 τόρρεντ απο 100 connections το καθένα πάει σάπισες.

Γιαυτο και τα ρουτεράκια ΠΑΝΤΑ ειναι καλύτερα απο τα απλα usb μοντεμ, δειχνουν να αντέχουν πολυ περισσότερο. Τη διαφορα του καθε μοντεμ δεν θα τη δεις αν κατεβάζεις απο microsoft πχ, η microsoft θα σου πετάξει στη μούρη όσο bandwidth έχεις και θα τελειώνει η υπόθεση, το θέμα ειναι στα concurrent connections τί γίνεται. Πχ εγω αυτη τη στιγμη κατεβάζω 3 ταινίες απο τορρεντ με 210 και μπορώ ανετα να ανοιγω και καμιά σελίδα, αν βάλω το usb modem που μου προσφερε απλόχερα η HOL (και το θέλει και πίσω, LOL!!) τότε ουτε σελίδα δεν θα άνοιγε.

Δημοσ.

α σορρυ δεν ξερω για usb, εγω ειχα παρει το fritzbox. Δεν πρεπει να μας απασχολει και πολυ βεβαια αφου οποια προσφορα και να παρεις αλλου provider σου δινουν αλλο. Το καλυτερο για μενα ειναι να παρεις ενα δικο σου με 60 ευρω το πολυ, να εισαι ανετος και να ξερεις οτι εκμεταλεύεσαι οσο καλυτερα γινεται τη συνδεση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...