Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 έχω την Albatron 7600 Gs σε AGP να την Flashαρω Με το Βίος Της GT έχει καμια διαφορα κανένα Pipeline παραπάω η είναι χαμένος χρόνος ευχαριστώ
chiderboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μην το επιχειρήσεις.... Θα χαλάσεις τη κάρτα
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αν δεχτεί το Βίος της Gt ?
chiderboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Η GT έχει GDDR3, η GS GDDR2 Ακόμα και σε αυτό να μοιάζανε πάλι δεν ταιριάζουν όλα τα BIOS με όλες τις κάρτες Από κει και πέρα οι μόνες διαφορές που έχουν οι GT με τις GS είναι στα ρολόγια και στα ρεύματα τα οποία ήδη έχεις πειράξει. Δε καταλαβαίνω τι προσπαθείς να βγάλεις. 8800GTX δε γίνεται και εκτός αυτού ήδη έχεις μειώσει τη μακροζωία της κάρτας και εχεις χάσει τις εγγυήσεις με το pushαρισμα και τα ρεύματα που της έριξες. Αν πάθει τίποτα θα είναι για πέταμα
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 όχι δεν προσπαθώ να βγάλω 8800 προς θεού απλά προσπαθώ να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η κάρτα μου συν ότι εγγύηση δεν έχω χάσει γιατί oi τάσεις που έχω δώσει είναι με Pensli mod Pensli mod = με λίγο μολύβι πάνω σε μια αντίσταση συγκεκριμένη έτσι μειώνεις την τιμή τις και περνάει παραπάνω τάση/ρεύμα και η εγγύηση δεν χάνεται γιατί το Pensil mod με το χέρι φεύγει και δεν αφήνει σημάδια πάνω στο PCB όπωε η κάρτα είναι άθικτη
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ...εγγύηση δεν έχω χάσει γιατί oi τάσεις που έχω δώσει είναι με Pensli mod......η εγγύηση δεν χάνεται γιατί το Pensil mod με το χέρι φεύγει και δεν αφήνει σημάδια πάνω στο PCB όπωε η κάρτα είναι άθικτη Μόνο τυπικά δεν έχεις χάσει την εγγύηση, δλδ δε μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα το pencil mod. Απ'ότι έχω διαβάσει και στα άλλα threads που αναφέρεις τις επεμβάσεις που έχεις κάνει στην κάρτα όμως, της έχεις πραγματικά πετάξει τα μάτια έξω και θα είναι τυχερή αν επιζήσει τη ζέστη του καλοκαιριού!!! Όσο για τα ξεκλειδώματα pipelines, φαίνεται πως στις τελευταίες κάρτες οι εταιρίες έχουν ξεχωριστή γραμμή παραγωγής για το κάθε GPU και τα κόλπα του παρελθόντος προς το παρόν θα μείνουν στο παρελθόν...
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 από θερμοκρασίες η κάρτα ίσιωσε και πια δεν περνάει τους 48 βαθμούς σε full load μετά από 24 ώρες που την είχα και έτρεχε test για antifacts με το ati tool λόγο ότι τώρα ψύχεται με υδρόψυξη γιατί αν εμενα όντως με την εργοστασιακή λύση το καλοκαίρι θα την έκλαιγα σκοπός μου ήταν να δω αν τις βάλω Βίος από την Gt αν θα έβγαζα τίποτα παραπάνω αλλα αν αλλάξανε όπως λες και οι εταιρίες τον τρόπο παραγωγής τότε ok μένω όπως είναι ούτος η άλλος δεν έχω παράπονο ήδη οι επιδόσεις της κάρτας έχουν εκτιναχτεί πολύ ψιλά από όταν ήταν σε stock ρολόγια
chiderboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ναι ξέρω για το Pencil mod αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος για τον αν κρατάει η εγγύηση Το πρόβλημα με την κάρτα σου είναι ότι έχει bottleneck τις μνήμες. Όσο και αν ανεβαίνει ο πυρήνας έχεις αυτές να σε κόβουν. Γνώμη μου είναι πως δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά είτε στα 500 εχεις το πυρήνα είτε στα 720
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ούτε εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος για την εγγύηση αλλα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει τώρα όσο για τις μνήμες που λες δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί όσο ανέβαζα και τις μνήμες τόσο ανέβαιναν και οι επιδόσεις οποτε αν πήγαιναν συμμετρικά τα ρολόγια η κάρτα ανέβαινε για παράδειγμα στο ati tool 3d που δείχνει έχει σχεδό 90-100 Fps διαφορα με stock και oC ρολόγια οποτε δεν νομίζω οι μνήμες να έχουν τόσο μεγάλο bottleneck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.