Προς το περιεχόμενο

Νen Limiter & Wireless Network

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγκατεστησα το Νet Limiter και εχω το wireless router της Linkys WAG345G.Πανω σε αυτο συνδεεται ενα αλλο pc με wireless adapter.Πως θα γινει το αλλο pc να εχει μεωμενο bandwidth?Θα πρεπει να εγκαταστησω το Net Limiter σε εκεινο το pc?

Eυχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

νομίζω πως ναι...έτσι σε αφήνει να κάνεις log on στο pc που θες...ειδάλως...άκυρο

το είχα δοκιμάσει πριν μερικούς μήνες στο γραφείο.

πολύ καλό προγραμματάκι

Δημοσ.

μάλλον δεν το έχεις δουλέψει...

κάνεις απομακρυσμένη διαχείριση.

Το είχα βάλει στο δικό μου laptop και σου συνάδελφου και είχα συνδεθεί και του άλλαζα το bandwidth.

δοκίμασε το...

Δημοσ.
μάλλον δεν το έχεις δουλέψει...

κάνεις απομακρυσμένη διαχείριση.

Το είχα βάλει στο δικό μου laptop και σου συνάδελφου και είχα συνδεθεί και του άλλαζα το bandwidth.

δοκίμασε το...

ίσως να μην το διατύπωσα σωστα. ήθελα να πω ότι είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του προγράμματος σε κάθε pc ,ωστε να είναι δυνατή η ρύθμιση του bandwidth και δεν υπάρχει δυνατότητα να το εγκαταστήσεις σε ένα pc του LAN και να ρυθμίζεις το bandwidth για ένα άλλο που δεν είναι εγκατεστημένο. Αυτά

Δημοσ.

ναι σε αυτό έχεισ δίκιο...

άλλα όταν το εγκαταστήσεις στα PC που θες μπορείς να κάνεις απομακρισμένη διαχείρηση από το πρόγραμμα που έχεις στο PC σου...

Δημοσ.

Το δοκιμασα εχθες στο αλλο pc και πραγματι κανει πολυ καλη δουλεια.Γενικα, με νει στα ορια που εχω θεσει, αν και στιγμιαια κατεβαζει πιο πολλα kbps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...