ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ βάλτε τις φωτογραφίες από τα αρκουδάκια σας. Για αρχή σας παραθέτω ένα δικό μου και 2 αρκουδάκια του "Poulinos" ο οποιος έχει στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή απο λούτρινα αρκουδάκια O Φουσκωτούλης και ο Πουλίνος αν δεν κάνω λάθος..Ο Φουσκωτούλης κρατάει ένα καρότο το οποιο ειναι ραμένο απάνω του. Εδώ μια μαϊμού απο τη δική μου συλλογή.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Άντε και με τις barbie παιδιά... Παιδική χαρά το κάναμε.
theoritikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Άλλο ενα "τρελό" topic! Να δούμε που θα καταλήξει..
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ------------------καλυτερα να μην πω τιποτα---------------------
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την επισημανση Πουλίνε. Αλλη μια φώτο απο τον Πουλίνο. Αν δεν βαριέμαι θα βγάλω μερικες φωτογραφιες τα αρκουδάκια μου. Θα πάρω και εγώ τη μαιμου μου και θα πεσουμε μαζί με τα αρκουδάκια μας με αλεξιπτωτο.
xpapias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Λιακό δίπλα στο oxford dictionary? Χεχεχεχεχεχ
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 οτι avatar exo os tora και οτι εικονα εχω στο msn 8α την βαλεις εδω?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ενα αρκουδάκι δώρο απο μια γιαγιούλα τη γιαγιά Έλενα-Σοφία.
Petza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 με το συμπάθιο ρε παλικάρια , Ισχύουν οι ηλικίες που έχετε στο προφίλ σας ????
blueviper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Είναι κρίμα να μην γιγαντωθεί κι αυτό το thread απίστευτης αξίας. Τα αρκουδάκια που θα χαρίσω στην κορούλα μου αύριο μεθαύριο...: Αριστερά είναι η Moana Pozzi (εναλλακτικά η Angelica Bella), ενώ δεξιά δεν έχω κατασταλλάξει...είμαι ανάμεσα σε John Holmes, Ron Jeremy και Rocco Siffredi.
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 με το συμπάθιο ρε παλικάρια ,Ισχύουν οι ηλικίες που έχετε στο προφίλ σας ???? ναι σωστες ειναι. τα αρκουδακια δεν εχουν ηλικια.
gus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Είναι κρίμα να μην γιγαντωθεί κι αυτό το thread απίστευτης αξίας. Τα αρκουδάκια που θα χαρίσω στην κορούλα μου αύριο μεθαύριο...: Αριστερά είναι η Moana Pozzi (εναλλακτικά η Angelica Bella), ενώ δεξιά δεν έχω κατασταλλάξει...είμαι ανάμεσα σε John Holmes, Ron Jeremy και Rocco Siffredi. LOL!!!! Ρισπεκτ σε μπλουβαιπερ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.