fanpan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πάω με χίλια να την κατεβάσω (αν καταφέρω και την βρω), κανα δύο επεισόδια που είχα δει στην αρχή με είχαν αφήσει μακάκα. πολύ έξυπνη αλλα σταμάτησα να την βλέπω γιατί ο alpha thn έπαιζε μετά τα μεσάνυχτα
snik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εριξα μια ματια στα γνωστα μερη και το βρηκα ως 1 σεζον με 6 επεισοδια. Ειναι εκδοση dvd απο saints αυτο ειναι;
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι 6 επισόδεια? Τρία (3) είναι (tv.com) Είναι πάντος πολύ καλή μίνι σειρά, είχε μεγάλες προοπτικές για να γίνει κσι κσνονική σλλά το έπνιξαν
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλή mini σειρά. Σε τρία επεισόδια την είδα κι εγώ αλλά αν δεν κάνω το καθένα ήταν διπλό.
snik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι έχετε δίκιο είναι διπλά τα επεισόδια όποτε καλά μου έδειχνε ότι είναι 6. Πάντως μου κινήσατε το ενδιαφέρον,ήδη την έβαλα να έρχεται... επειδη εψαξα σε 2-3 site που ξερω αλλα δυστυχως δεν βρηκα υποτιτλους μπορει καποιος να μου κανει την χαρη και να μου τους στειλει; Εστω και αγγλικους δεν εχω προβλημα
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Oταν ειχε προβληθει στο sci-fi νομιζω ηταν 3 επισοδεια της 1,5 ωρας. Στην Ελλαδα οποιος το εδειχνε το εσπασε απο μονος του σε 6 45λεπτα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Την είδα μονορούφι. Μου άρεσε πάρα πολύ. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσουν τέτοιου είδους σειρές μυστηρίου-φαντασίας. Εκτός αυτού είναι μικρή και βλέπεται ακόμα και μέσα σε μία ημέρα.
glitsa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 οντως ειναι μια τελεια σειρα την ειχα δει πριν καιρο και τη λατρεψα κριμα που ειχε τοσο λιγα επεισοδια...
karolos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) τη βρηκα και εφαγα σκαλωμα... πολυ καλη...συστηνω ανεπιφυλακτα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από karolos
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 bump πρώτον γιατί την ξαναείδα και μου άρεσε ακόμα περισσότερο και δεύτερον γιατί έρχεται σε comic η season 2. ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τους δημιουργούς: http://screenrant.com/the-lost-room-interview-christopher-leone-laura-harcom-aco-70762/
gatokoritso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 κατι ειναι και αυτο αλλα αφου δεν εγινε σειρα τι να λεμε τωρα. αν και μου φαινετε οτι οι ιδιοι δεν το πολυπαλεψαν.ποτε δεν ακουστηκε να εχουν κανει συζητησεις με αλλα καναλια..ή σκεψεις για ταινια κατι που να δωσει μια ελπιδα τουλαχιστον τωρα με τα κομικ να μαθουμε τη ριμαδα την αληθεια για το δωματιο..
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλη σειρά, αλλά δεν μαθαίνουμε τίποτα στο τέλος. Ούτε τι ακριβώς έγινε και το δωμάτιο λειτουργεί έτσι, ούτε τίποτα... Νταμν.
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ναι, αλλά ακόμα κι έτσι τελειώνει καλύτερα από το LOST (χαρ χαρ χαρ). Καιρό δεν έχουμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα;
sheik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To ιδιο πραγμα ειναι. Εκει ειχαμε ενα ΝΗΣΙ που μπορουσε κι εκανε διαφορα, με ενα σωρο περιεργες ιδιοτητες και εδω ενα δωματιο. Δεν υπαρχει πως και γιατι. Επειδη μπορει . και -
ababapanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 το ειδα χθες ολο σε μια ημερα! παρα πολυ καλο, μακαρι να το συνέχιζαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα