Προς το περιεχόμενο

The Lost Room

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω με χίλια να την κατεβάσω (αν καταφέρω και την βρω), κανα δύο επεισόδια που είχα δει στην αρχή με είχαν αφήσει μακάκα. πολύ έξυπνη αλλα σταμάτησα να την βλέπω γιατί ο alpha thn έπαιζε μετά τα μεσάνυχτα

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εριξα μια ματια στα γνωστα μερη και το βρηκα ως 1 σεζον με 6 επεισοδια. Ειναι εκδοση dvd απο saints αυτο ειναι;

Δημοσ.

Τι 6 επισόδεια? Τρία (3) είναι (tv.com)

Είναι πάντος πολύ καλή μίνι σειρά, είχε μεγάλες προοπτικές για να γίνει κσι κσνονική σλλά το έπνιξαν ;)

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο είναι διπλά τα επεισόδια όποτε καλά μου έδειχνε ότι είναι 6.

Πάντως μου κινήσατε το ενδιαφέρον,ήδη την έβαλα να έρχεται...

επειδη εψαξα σε 2-3 site που ξερω αλλα δυστυχως δεν βρηκα υποτιτλους μπορει καποιος να μου κανει την χαρη και να μου τους στειλει; Εστω και αγγλικους δεν εχω προβλημα

Δημοσ.

Oταν ειχε προβληθει στο sci-fi νομιζω ηταν 3 επισοδεια της 1,5 ωρας. Στην Ελλαδα οποιος το εδειχνε το εσπασε απο μονος του σε 6 45λεπτα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την είδα μονορούφι.

Μου άρεσε πάρα πολύ.

Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσουν τέτοιου είδους σειρές μυστηρίου-φαντασίας.

Εκτός αυτού είναι μικρή και βλέπεται ακόμα και μέσα σε μία ημέρα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

bump

πρώτον γιατί την ξαναείδα και μου άρεσε ακόμα περισσότερο και δεύτερον γιατί έρχεται σε comic η season 2.

ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τους δημιουργούς:

http://screenrant.com/the-lost-room-interview-christopher-leone-laura-harcom-aco-70762/

Δημοσ.

κατι ειναι και αυτο αλλα αφου δεν εγινε σειρα τι να λεμε τωρα. αν και μου φαινετε οτι οι ιδιοι δεν το πολυπαλεψαν.ποτε δεν ακουστηκε να εχουν κανει συζητησεις με αλλα καναλια..ή σκεψεις για ταινια κατι που να δωσει μια ελπιδα :cry:

τουλαχιστον τωρα με τα κομικ να μαθουμε τη ριμαδα την αληθεια για το δωματιο..

Δημοσ.

Καλη σειρά, αλλά δεν μαθαίνουμε τίποτα στο τέλος. Ούτε τι ακριβώς έγινε και το δωμάτιο λειτουργεί έτσι, ούτε τίποτα... Νταμν.

Δημοσ.

Ναι, αλλά ακόμα κι έτσι τελειώνει καλύτερα από το LOST (χαρ χαρ χαρ). Καιρό δεν έχουμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα; :-)

Δημοσ.

To ιδιο πραγμα ειναι. Εκει ειχαμε ενα ΝΗΣΙ που μπορουσε κι εκανε διαφορα, με ενα σωρο περιεργες ιδιοτητες και εδω ενα δωματιο. Δεν υπαρχει πως και γιατι. Επειδη μπορει . και - :P

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...