Προς το περιεχόμενο

The Lost Room

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δεί κανείς αυτή την τηλεταινία του SciFi channel?

Την κατέβασα και ομολογώ ότι κολλάς ΑΜΕΣΩΣ, είναι πάρα πολύ καλή.

Είναι σε 3 μέρη των 1.5 ωρών το καθένα (συνολικά 4,5 ώρες).

Η υπόθεση είναι χονδρικά η εξής:

Υπάρχουν διάσπαρτα στον κόσμο περί τα 100 αντικείμενα που εκ πρώτης όψεως δείχνουν κοινά, πχ μια χτένα, ένα ρολόι, ένα ψαλίδι.

Τα αντικείμενα αυτά έχουν περίεργες ιδιότητες, πχ η χτένα σταματά για λίγο το χρόνο κλπ.

Κάποια έχουν χρήσιμες ικανότητες, κάποια άλλα τελείως άχρηστες ενώ κάποια άλλα δεν είναι ακόμα γνωστό τι κάνουν.

Το σπουδαιότερο όλων είναι το motel key. Είναι ένα κλειδί που ανοίγει κάθε πόρτα με κλειδαριά και σε μεταφέρει σε ένα περίεργο δωμάτιο ενός motel με περίεργες ιδιότητες (δωμάτιο 10) από το οποίο στη συνέχεια μπορείς να μεταφερθείς σε οποιαδήποτε πόρτα γνωρίζεις, και να βγείς σαν κύριος.

Μια θεωρία λέει ότι όλα τα αντικείμενα βρίσκονταν όταν δημιουργήθηκαν σε αυτό το δωμάτιο.

Κανείς δε γνωρίζει ακριβώς πως δημιουργήθηκαν, το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι κάτι πρέπει να συνέβη το 1961 και δημιουργήθηκαν.

Υπάρχουν επίσης θεωρίες για το τι είναι όλα αυτά τα αντικείμενα.

Κάποια κάστα πιστεύει ότι αν όλα τα αντικείμενα συλλεχθούν και μεταφερθούν μέσα στο δωμάτιο με το κλειδί, θα μπορέσουν να γνωρίζουν το μυαλό του θεού και να επικοινωνήσουν με αυτόν για πρώτη φορά.

Άλλοι πάλι ότι απλά στο δωμάτιο αυτό διαταράχθηκαν οι νόμοι της φυσικής και έγινε αυτό το μπλέξιμο.

Όλες οι κάστες έχουν αμοληθεί για να τα συλλέξουν και γίνεται της κακομοίρας.

Όποιος το έχει δεί ας γράψει σχόλια.

Πάντως κατά τη γνώμη μου αξίζει να το κατεβάσει κανείς.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To τέλος της τηλεταινίας σε κάλυψε νοηματικά;

Ή σου άφησε ντεμί γεύση;

Δεν το έχω δει. Αλλά συνήθως το μεγαλύτερο ξενέρωμα σε τέτοιου είδους concepts, είναι το τελείωμα.

Αν έχει υπάρξει τελείωμα και δεν προσβλέπουν σε sequel.

Δημοσ.

Ναι μπορώ να πω ότι σε καλύπτει το τέλος.

Για συνέχεια δεν τίθεται θέμα γιατί είναι τηλεταινία.

Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους σενάρια, τότε θα σου αρέσει σίγουρα.

Δημοσ.

Αυριο το περιμενω σε DVDακι, θα τσεκαρω και θα σας πω, το παλικαρι που θα προσφερει τον οβολο του ειναι εκστασιασμενος και μου'πε οτι αφηνει την δυνατοτητα να παιξει και σαν σηριαλ

Δημοσ.

Παίζει να συνεχίσει η σειρά σε επεισόδια απ'ότι διάβασα πρίν λίγο αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

Πάντως έχει περιθώρια για επεισόδια....

Δημοσ.

To eida, einai pragmatika kalo...

Vasika h idea poly kalh kai mporei kalista na metaferthei se seira..tosa antikeimena yparxoun me "theikes" ikanothtes, kallista mporei na vgei senario tou typou "yparxei o protagonisths pou ta mazeyei kai an ta mazepsoun ola tha katevei o theos mpla mpla mpla".

To mono pou me apogoiteyse htan vasika h metria paragogh (sigoura to sci-fi den einai kai to koryfaio kanali) kai to telos sto opoio den eksigei katholou ti egine kai dhmiourgithikan ta antikeimena.

Pantos einai kalo, kollas sigoura kai exei psomi kai gia mellon..

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω σίγουρο ότι θα γίνει σειρά....

θυμάσαι το τέλος?

Η παραγωγή δε μου φάνηκε μέτρια, μια χαρά καλογυρισμένο ήταν, και το scifi channel πιστεύω είναι κορυφαίο.

Δημοσ.

Φοβερο!!!

Δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο, ηταν μεστο και περιεκτικο. Πολυ ισως δεν ενθουσιαστηκαν αλλα αυτο θα ηταν λογω θεματολογιας,εμενα που μου αρεσουν αυτα το λατρεψα.

Οτι βρωμαει για σειρα καρα-βρωμαει, εκτος οτι εχει απειρες δυνατοτητες,εχουν αφησει και ενα καρο ανοιχτα μετωπα, αν το σχεδιαζαν για ταινια μονο δεν θα το αφηναν ετσι.Πιστευω οτι επιτηδες αφησαν αρκετα ανοιχτα μετωπα να γινει σειρα αλλα εδωσαν και αρκετες απαντησεις αμα δεν γινει να μπορεις να το δεις μονο του. Και εγω στην αρχη ξενερωνα που δεν μας ελεγε το ΓΙΑΤΙ δημιουργηθηκε το δωματιο αλλα οσο πλησιαζε στο τελος και ηθελα να γινει σειρα ηλπιζα να μην απαντηθει αυτο για να μπορεσει η σειρα να εχει κεντρικη υποθεση. Αν ειναι να κανουν μια σειρα που καθε επισοδειο θα βλεπουμε και ενα αντικειμενο ε χαιρω πολυ, απο τα freak of the week θα παμε στα object of the week

Παμε τωρα σε μια απορια

Στην φωτογραφια του τυπου δεν εχει αφιερωση 1969 ? Αυτος ομως δεν εμφανιστηκε το 1961?? Αποτι καταλαβα το incident που εγινε και δημιουργησε το δωματιο, τον τυπο και οτιδηποτε σχετικο εκανε μια παρεμβαση στην πραγματικοτητα αλλα δεν τον γυρισε πισω στον χρονο, απλα εκανε erase την υπαρξη του, δηλαδη περιμενα να ειχε μια φωτογραφια του '60 που ομως κανεις να μην την αναγνωριζε

Δημοσ.

Α,νομιζω το λυσα. Μια πιθανοτητα ειναι οτι υπαρχουν παραπανω απο ενα "συμπαντα", το event που εγινε ξήλωσε το δωματιο 10 απο την πραγματικοτητα του Εντυ και τον μεταφερε στην δικη μας, εκει ομως δεν υπαρχει ισως στο 1961 ακομα δωματιο 10 στο μοτελ και γιαυτο τα αντικειμενα διασκορπιζονται και ειναι και αφθαρτα,ισως δεν μπορουμε να τα καταστρεψουμε γιατι δεν ειναι απο την δικια μας διασταση και τον δικο μας χρονο. Εξαλλου ο Εντυ λεει πως υπάρχουν παραπάνω απο 1 δωματια.

Μια αλλη απορια...Το εισητηριο γιατι βγαζει σε εκεινο το εγκαταλελημένο σπιτι? Γιατι οχι στο ξενοδοχειο,τον σταθμο ή οτιδηποτε σχετικο με την υποθεση αλλα σε ενα κοντινο αλλα φαινομενικα ασχετο μερος?Τι ηταν εκεινο το σπιτι?

ΥΓ. Ωραια,καινουριο μπελα ανοιξαμε με αυτη την παπαρια, ειχαμε το Λοστ, τωρα θαχουμε και το Δωμάτιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...