Προς το περιεχόμενο

Parallels vs bootcamp

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πήρα imac20”, πανηγύρια χαρές, και τώρα σκέφτομαι... 2-3 win appz θα τα χρειαστώ καλός η κακός, να πετάξω και win μέσα να είμαι καλυμμένος η να προτιμήσω τη λύση που μου προσφέρει το parallels?

Αρνητικά θετικά του bootcamp και του parallels?

Να πω την αμαρτία μου με το paralles δεν έχω προκαταλάβει τι παίζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To parallels παίζει παράλληλα με το MacOS. Φαντάσου ένα παραθυράκι με ένα πρόγραμμα ανοιχτό που είναι τα win!

Συμφέρει το parallels γιατί δε χρειάζεται επανεκκίνηση και αλλαγή λειτουργικού αλλά δεν είναι για πολύ βαριά ή αποκλειστικής χρήσης προγράμματα κατά την άποψή μου.

[συντηρητικό mode] Ρε μάγκες, κρατήστε και ένα χαζό-κουτο κάπου εκεί τριγύρο για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι ανάγκη να μπλέκετε τα macos με windows. [/συντηρητικό mode] :mrgreen: :mrgreen:

Έχω δοκιμάσει και τα δύο...το Boot Camp είναι μία πλήρης υλοποίηση Windows (3D υποστήριξη για παιχνίδια το κυριότερο πλεονέκτημα), ενώ το Parallels είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα "εξομοίωσης" Windows, μέσα από το MacOs.

Η διαφορά του Parallels από άλλους εξομοιωτές (π.χ. Virtual Pc) είναι ότι εκμεταλλέυεται την κανονική ισχύ του hardware του Mac ( π.χ. επεξεργαστή Core Duo), χωρίς έκπτωση στις επιδόσεις. Τα αρνητικά του είναι κυρίως τα 2 παρακάτω:

1)Δεν τρέχει βαριές εφαρμογές 3D (ουσιαστικά, όλα τα καλά παιχνίδια)

2)Χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 Gb ram για να τρέχει καλά. Για να καταλάβεις, στον δικό μου iMac 20", Intel Core 2 Duo και 1 Gb Ram, το γονατίζει το σύστημα...

Η καινούρια έκδοση του Parallels (Build 3036) επιτρέπει να ορίσεις σαν λειτουργικό που θα χρησιμοποιεί, το partition των Windows που έχεις φτιάξει με Boot Camp. Οπότε, μπορείς να τα συνδυάσεις:

Φτιάχνεις ένα partion Windows με Boot Camp για παιχνίδια, και για τα πιο ελαφριά πράγματα, διαχειρίζεσαι το ίδιο partition μέσα από το MacosX, μέσω του Parallels!

Υ.Γ. Με γεια τον iMac !! Θα τον λατρέψεις, είναι dream machine!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...