NeOSL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία camerούλα , καλή για τα λεφτά της , αλλά με το εξής πρόβλημα . Tο cd εγκατάστασης σου περνάει τους drivers της συσκευής καθώς και το "Microsoft LifeCam" , λογισμικό για ρυθμίσεις της cameraς . Από το συγκεκριμένο λογισμικό δουλεύουν όλα άψογα . Και φωτογραφίες τραβάει , και μόνο ήχο κάνει εγγραφή , και video και ήχο ταυτόχρονα . Από το sound recorder των Windows κάνει κανονικά εγγραφή από το mic της cameraς χωρίς καν να χρειαστεί να παίξω με τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου . Το πρόβλημα είναι στο msn messenger . Όταν κάνω βίντεοκλήση με κάποιον , δουλεύουν όλα κανονικά . Στέλνω και εικόνα και ήχο . Όταν όμως κάνω τερματισμό της βίντεοκλήσης και μετά δεύτερη φορά πάλι βίντεοκλήση , δεν με ακούει ! Δεν δουλεύει η μπάρα της αυξομείωσης της έντασης του μικροφώνου . Ούτε mute δεν μπορώ να κάνω ! Έπαιξα με ρυθμίσεις από δω κι από κει , τίποτα . Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά το μικρόφωνο . Το πρόβλημα λύνεται αν κάνω restart και μπω πάλι στο msn messenger . ΠΑΝΤΑ , με αφήνει την πρώτη φορά να στείλω και ήχο . Όχι όμως δεύτερη . Κατέβασα και την τελευταία έκδοση του msn messenger , 8.1 beta μήπως λυθεί το πρόβλημα . Πάλι τίποτα . Έχει συναντήσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Και αν ναι , πώς το έλυσε ? Σημείωση : Δεν έχω δοκιμάσει την cam με άλλο πρόγραμμα (π.χ. skype) επειδή την θέλω για το συγκεκριμένο ! ( msn messenger ) . Σε άλλο pc , με άλλη onboard κάρτα ήχου , τα ίδια κάνει . Εγώ έχω soundmax onboard , το άλλο pc έχει της Realtek . Παρακαλώ απαντήστε όσοι έχουν συναντήσει το ίδιο πρόβλημα . Θα με βοηθήσετε αρκετά . Δεν θέλω να δώσω λεφτά για μικρόφωνο από την στιγμή που έχει η cam ενσωματωμένο . ( Έστω και αν κάνει 5 ευρώ ) Ευχαριστώ .
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Αν μεταφέρει και τον ήχο μέσω USB χωρίς να χρειάζεται έξτρα σύνδεση σε Mic-In, δοκίμασε βγάλε-βάλε...
NeOSL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ που απάντησες , δυστυχώς όμως δεν παίζει ούτε με το "βγάλε-βάλε" . Πιστεύω είναι θέμα software . Πώς διορθώνεται δεν ξέρω !!! Καμία άλλη πρόταση ? Πριν πάρω τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα της Microsoft Hellas .
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Με μία αναζήτηση στη Knowledge Base της Microsoft ίσως βρεις κάτι σχετικό. Το γεγονός ότι το κάνει και σε άλλο PC με διαφορετικό hardware, ίσως είναι ένδειξη bug στους drivers. Αν πέρασες οδηγούς από το συνοδευτικό CD, δες μήπως έχουν βγει πιο νέοι...
NeOSL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 thanks . το σκέφτηκα κι αυτό . Κατέβασα νεώτερους drivers , αλλά τίποτα . Και στο Knowledge Base της Microsoft έψαξα , χωρίς σωστή λύση . Αποκλείω να είναι ελαττωματικό προϊον γιατί αν ήταν δεν θα μου δούλευε το mic ούτε αυτή την πρώτη φορά μετά από restart των windows . ΣΙΓΟΥΡΑ είναι θέμα software , αλλά τί ακριβώς γμτ ?
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Όχι απόλυτα σχετικό, αλλά φαίνεται να διορθώνει προβλήματα με το μικρόφωνο: Problem with microphone in VX-3000
NeOSL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 thanks parsifal . είδα ότι έχω ένα κοινό με αυτούς τους τύπους . Windows Media Center Edition !!! και αυτοί που γράφουν στο link που μου έδωσες , αλλά και τα 2 pc στα οποία δοκίμασα εγώ την camera μου . Λες αυτό να είναι το πρόβλημα ? ρε λες ? χαΧΑχαΧΑ για γέλια η Microsoft γμτ !!! αναμένω για νεώτερους drivers , και ελπίζω να λυθεί κάποια στιγμή το πρόβλημα μου . και πάλι ευχαριστώ . αν βρεις πουθενά ακριβώς το δικό μου πρόβλημα , και έχει δωθεί λύση , παρακαλώ , ενημέρωσέ με ! σε ευχαριστώ .
aizMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια καλησπερα, αγορασα και εγω την εν λογω καμερα απο το e-shop και δεν εχει μεσα τα drivers, κατεβαζω απο το site της microsoft ενα αρχειο το οποιο και τρεχω προκειμενου να κανει ληψη των απαραιτητων αρχειων για το install, την ωρα ομως που παει να ξεκινισει μου λεει οτι δεν εχω συνδεθει στο ιντερνετ,antivirus δεν εχω, ουτε και firewall, απενεργοποιω το firewall των windows αλλα και παλι το ιδιο.. Καμια ιδεα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.