tony_pap3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά θέλω λίγη βοήθεια. έχω το speedtouch 530i και πίσω από αυτό θέλω να συνδέσω ένα pc με 2003 server με 2 κάρτες δικτύου. Στη συνέχεια ένα hub και 8 pc με ΧΡ. όλα θα είναι σε workgroup και όχι σε active directory. Οι απορίες είναι: 1. Το ΝΑΤ θέλω να γίνεται στα 2003. Πώς θα γίνει αυτό; 2. Το port forwarding θέλω να γίνεται στα 2003. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα και πώς; 3.Τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει το speedtouch 530i έτσι ώστε να γίνονται τα παραπάνω; 4. Τι είναι το upnp; θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στο speedtouch 530i ώστε να "παίζει" το παραπάνω σενάριο; thanks
ktgeorge Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 1,2.Eγώ το έχω κάνει το ίδιο με windows 2003 server & Isa Server (της Microsoft) και πέζει μια χαρά. Για να γίνει αυτό θές 2 κάρτες δικτύου, μια για το internal δικτύο και 1 για το external. 3.Πρέπει να βάλεις το speedtouch να πέζει σε bridged mode, και dialup connection από τον server. 4. Το upnp απόσο ξέρω είναι κενό ασφαλείς και καλό είναι να μην είναι ενεργοποιημένο. Εξάλλου αφού το routing πλέον θα το αναλαμβάνει το πρόγραμμα που θα κάνεις εγκατάστασεις στον server σου, τα rules, τα φτίαχνεις από εκεί. Εκτός από ISA server, λογικά παίζει και το kerio winroute και άλλες τέτοιου είδους εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.