iliasmoutz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 kalispera paidia...psaxnw na vrw ena programma gia na apenergopoiw to pc m automata...eixa to switch off alla ekana format kto exasa k psaxnw alla den mporw na to vrw...opoios to exei tha imoun eugnomwn an m to anevaze...thanks prokatavolika!!!!!!!!!
pli20022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 http://www.download.com/Switch-Off/3000-2344_4-10154101.html 1
angmar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 http://www.dwebplace.com/tools/unpoweritnow106.zip Επίσης ένα πολύ καλό και free προγραμματάκι. 1
iliasmoutz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 euxaristw para polu paidia gia to link!!!!!
tolisargy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 switch off απο τα καλύτερα που υπάρχουν μετά από αρκετές δοκιμές 1
HexStatic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Na min ksexname na kanoume kai search sto insomnia. καποιο προγραμμα για shut down??? auto power on & shut down programa gia aytomato shut down Aytomato shut down programma automatou shut down Πρόγραμμα για shut down? Shortcut gia shut down..... ENA SHUT DOWN PROG... An kai to kalytero pou mporeis na kaneis xwris na xreiazetai na fortwneis tsampa programata sto pc sou einai to eksis. Ftiaxneis ena shortcut sto opoio ws target tou bazeis auth tin entolh "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -f -t 00" Opou 00 ta seconds pou theleis gia na klisei to pc. kai meta pigeneis sto Control Panel -> Scheduled Tasks kai rithmizeis pote theleis na energopoihthei to shortcut. Simple H an theleis na to kaneis manualy tote : start - run type: C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -f -t 00 kai sthn 8esh tou 00 bazeis posa seconds 8eleis anti gia 00 dhl klhsimo twra OR Στα ΧΡ: Run : shutdown -s -t xx , xx=time in seconds ...
king of questions Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας! είμαι καινούριο μέλος στο insomnia και θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα!: α) πώς μπορώ να συμμετάσχω σε μία συζήτηση ή να ανοίξω μια συζήτηση; β) μπορώ στα μηνύματα μου ή στις συζητήσεις μου να ανεβάσω εικόνα και γ) ο φορητός υπολογιστής μου απενεργοποιείται αυτόματα, δηλ. εκεί που σερφάρω στο διαδίκτυο ή βλέπω τηλεόραση μέσω του φορητού υπολογιστή μου σβήνει η οθόνη και απενεργοποιείται ο φορητός υπολογιστής μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το μηνυματάκι μου! Με εκτίμηση, king of questions! http://www.download....4-10154101.html πολύ καλή ιστοσελίδα σας την συστήνω ανεπιφύλακτα παιδιά, α και που 'στε αν μπορείτε απαντήστε και στο δικό μου μηνυματακι! τηνχ
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας! είμαι καινούριο μέλος στο insomnia και θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα!: α) πώς μπορώ να συμμετάσχω σε μία συζήτηση ή να ανοίξω μια συζήτηση; β) μπορώ στα μηνύματα μου ή στις συζητήσεις μου να ανεβάσω εικόνα και γ) ο φορητός υπολογιστής μου απενεργοποιείται αυτόματα, δηλ. εκεί που σερφάρω στο διαδίκτυο ή βλέπω τηλεόραση μέσω του φορητού υπολογιστή μου σβήνει η οθόνη και απενεργοποιείται ο φορητός υπολογιστής μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το μηνυματάκι μου! Με εκτίμηση, king of questions! http://www.download....4-10154101.html πολύ καλή ιστοσελίδα σας την συστήνω ανεπιφύλακτα παιδιά, α και που 'στε αν μπορείτε απαντήστε και στο δικό μου μηνυματακι! τηνχ α) Ήδη συμμετέχεις σε συζήτηση και μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα στο ανάλογο τμήμα του insomnia που σε ενδιαφέρει με το κουμπάκι... Νέο Θέμα (τι πρωτότυπο) που βρίσκεται πάνω δεξιά από την λίστα με τα θέματα. β) Ναι μπορείς. Αν η εικόνα είναι από λινκ στο Internet το κάνεις πατώντας στο κουμπάκι Εικόνα που είναι περίπου στην μέση από την κάτω γραμμή με τα εργαλεία και κάνεις επικόλληση το λινκ. Αν θέλεις να ανεβάσεις εικόνα από τον υπολογιδτή σου πρέπει να πατήσεις στο Περισσότερες επιλογές κάτω δεξιά από το πλαίσιο που γράφεις και εκεί έχει λινκ για ανέβασμα αρχείου και επισύναψη στο μήνυμα. γ) καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα στο τμήμα windows με το πρόβλημα σου γιατί εδώ δεν θα το διαβάσει εύκολα κάποιος. Πάντως αυτό που σου κάνει θα το αλλάξεις από τις επιλογές ενέργειας του τρέχοντος χεδίου ενέργειας, όπου θα απενεργοποιήσεις την μερτάβαση του υπολογοστή σε αναστολή λειτουργίας όταν είναι στο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα