mariner Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια καλησπέρα.Εχω την εξής απορία.Κρατάω μεχρι τωρα back up τα αρχεια μου σε dvd rw και καθε φορα που θελω να κρατησω το επομενο μεταφέρω παλι αρχεια τα οποια εχω ηδη κρατησει σε προηγουμενο dvd rw.H ερωτηση μου ειναι η εξης,μπορω καθε φορα που εχω κατι για buck up να το ριχνω στον υπολοιπο χωρο του dvd rw που ηδη εχει προηγουμενα buck up ετσι ωστε να μην γραφω καθε φορα ολα τα παλαιοτερα αρχεια αλλα μονο τα νεα?Αν δεν γινεται αυτο τι τροπος υπαρχει ετσι ωστε να κανω οικονομια στα dvd και να κραταω buck σε τακτα χρονικα διαστηματα?
blackstar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 An einai arxeia, mporeis na to kaneis multisession, h an to drive soy grafei dvd-ram na ta grafeis se dvd-ram.
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Αν θέλεις να κάνεις σοβαρό backup μην χρησιμοποιείς ούτε dvd-rw ούτε multisession.
xux99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Χρησιμοποίησε το InCD του Nero και το δωρεάν πρόγραμμα Syncback για να κάνεις αυτόματο συγχρονισμό των αρχείων σου από το σκληρό στο DVD±RW
blackstar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 makria apo incd, mono problimata dimiourgi, kalitera na dosis 30-40 euro na pareis ena drive poy grafei dvd-ram, kai na kaneis apo keie thn doyelia soy.
The_Judas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 judas τι προτεινεις εσυ? Γιατί δεν κάνεις backup σε απλά DVD-R? To DVD-RW δεν είναι για μακροχρόνια αποθήκευση δεδομένων, στην πορεία θα σου βγάλει corrupted data.
mpregos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 το ποιο σωστο αλλά και με περισσότερες απαιτησεις, τιμής και hardware, ειναι raid 1 (...το ιδανικό ειναι raid 5 αλλά!!!!) για back up..... πάντως προσωπική πείρα 'εχω αρχεία mp3,dvd,εργασιες, 3 χρονια και ... σε δισκάκια tayo taden και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ....εώς τώρα.λογικά θα βγάλουν error οσο για το dvd-ram,μια ερωτηση....γιατι του λέτε για dvd-ram?? τι κάλο έχει ,τι πλεονεκτήματα προσφέρει??
blackstar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 + 1)error correction 2)einai san enas mikros skliros diskos 3)einai ftiagmeno gia sobaro back 4)mporei thn wra poy grafei na kanei kai verify - 1)problimata symbatotitas me pola drive kai epitrapezia 2)dystixos akoma sto eu exoyme 5x ena japan exei 12x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.