Προς το περιεχόμενο

Ετοιμος για RMA.....

panosvlass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως καταλαβαινετε ειμαι ετοιμος να στειλω εναν σκληρο για RMA.

Ο σκληρος ειναι ενας WD 80gb ο οποιος τα επαιξε πριν λιγες μερες.

Μπηκα στην WD για να δω τι εγγυηση εχει και μου εβγαλε οτι εχει εγγυηση μεχρι 1/1/2007!!!!! Μονο 15 μερες ακομα!!!!:mrgreen:

Αμεσως εβγαλα RMA!!

Αφου εβαλα στοιχεια κτλ μου εβγαλε μια σελιδα οπου και εκτυπωσα για να την εχω που περιεχει οδηγιες συσκευασιας, αριθμο RMA , διευθυνση αποστολης κτλ.

Απλα θελω αν μου πειτε αν τα εχω καταλαβει σωστα.

Λοιπον:

1) Βαζω τον σκληρο σε ηλεκτροστατικο σακουλακι

2) Το τυλιγω με το περιτυλιγμα με τις φουσκες(ΔΕν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω)!!! Η αλλιως με κομματια φελιζολ

3) Τα βαζω σε ενα κουτι.

4) Γραφω εξω απο το κουτι στις πλευρες το RMA number.

5) Αποστελω στην διευθυνση που μου δωσανε.(Συστημενο θα παει)

6) Περιμενω.......

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω???

Κατι αλλο που πρεπει να κανω???

Σκοπευω να τον στειλω αυριο αντε τριτη ωστε να προλαβω τα χριστουγεννα γιαυτο θα ηθελα αμεση απαντηση.

Thanx!!!

Δημοσ.

Κάνε αυτά που είπες και είσαι μια χαρά.

Νομίζω ότι μέσα στο κουτί πρέπει να βάλεις και τα χαρτιά που εκτύπωσες αφού πρώτα τα έχεις υπογράψει. Για ψάξτο αυτό λίγο.

4 φορές έχω κάνει αυτή τη διαδικασία.

Μόνο την μια φορά άργησαν λίγο.

Άντε και με γεια ο καινούργιος HD!!!!

Δημοσ.

Καπου το ειχα διαβασει αυτο που λες και τωρα το παρατηρω οτι για "λογους τελωνειου" θελει υπογραφη,ημερομηνια.

Τι ημερομηνια να βαλω.Ημερομηνια που εκανα το RMA ή της αποστολης?

Εκτυπωσα 3σελιδες να της βαλω και τις 3.Η μονο την πρωτη που θελει και την υπογραφη?

Δημοσ.

Βάλε την ημερομηνία που έκανες το RMA. Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία.

Για τις σελίδες δεν θυμάμαι.

Αλλά για καλό και για κακό βάλε και τις 3.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω ενα θεμα που ειχα ξεκινησει απλα για να πω την ιστορια του σκληρου δισκου.

Με τα πολλα και τα λιγα ειχα κανει RMA πριν τα χριστουγεννα και 3 Ιανουαριου ηρθε ο "καινουργιος" σκληρος.Ιδια χαρακτηριστικα με τον χαλασμενο που εστειλα πισω.

Τον χρησιμοποιουσα μονο για backup και τιποτα αλλο.

Ολα καλα μεχρι που εχτες το πρωι ο σκληρος ΠΕΘΑΝΕ!!!!!

Οταν ξυπνησα να δω τι εχει κατεβει το pc ειχε κολλησει και ειχε βγαλει καποια μυνηματα οτι το utorrent δεν μπορει να βρει τα αρχεια κτλ.

Εκανα restart και το pc δεν περναγε το post και ο σκληρος εκανε περιεργους και δυνατους ηχους.

Ευτυχως απο την μια ειναι οτι εχει ακομα 4 μηνες εγγυηση και αυριο φευγει για WesternDigital.

Το κακο ειναι οτι εχασα 60γιγα data που δεν ειχα καψει σε dvd, αλλα που να φανταστω οτι δισκος 30 ημερων θα σκασει!!!

Τελικα αυτοι οι ανακατασκευασμενοι που στελνει η WD τοσο μουφα ειναι?!?

Οταν ειχα κανει το RMA και μου εστειλαν αμεσως αντικατασταση και γενικως απο τις υπηρεσιες της η WD ειχε ανεβει στην εκτιμηση μου αλλα αν αυτος που θα μου στειλουν καταρρευσει σε ενα μηνα τοτε καλα κρασια!!!!!

Δημοσ.

Εγω έχω στειλει στο παρελθόν κάποιους δίσκους στην WD. Οταν μου έστελνε ανακατασκευασμένους οι περισσότεροι ξαναχτυπάγαν και τους ξαναέστελνα πίσω, πληρώνωντας βεβαίος τα μεταφορικά προς WD. Οντως και εμένα μου έκανε εντύπωση πως στέλνουν πίσω τόσο αναξιόπιστους δίσκους και δεν έγινε μόνο μια φορά. Πάντως έχω και ανακατασκευασμένο που παίζει μια χαρά εδώ και 2 χρόνια 24/7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...