.:VenoM:. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Άκουσα θα βγάλουν νέα Cd, πότε ? Μπορεί κανείς να μου στείλει τα Album τους αν έχουν βγεί?
Parasight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Linkin Park και Nightwish στο ίδιο topic, επειδή..;
Harkon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 οι Nightwish εδώ και καιρό ψάχνουν για τραγουδίστρια οπότε για νέα δουλειά χλωμό... οι Λίνκιν, δεν γνωρίζω πότε θα κάνουν κάτι καινούργιο.. πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα κομμάτι ακυκλοφόρητο - καλό ακουγόταν - αλλά δε ξέρω αν είναι προάγγελος για νέο cd
kopa88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 akousa oti mesa sta xristougenna tha vgaloun oi linkin park. tpt pio sigkekrimeno...
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 παιδια οι linkin park ειναι στουντιο τωρα και ειναι αγνωστο ποτε θα βγει το καινουριο cd τους.παντως εχουν πει οτι λιγη σχεση θαχει με τα παλια καθως τωρα δηλωνουν πως το νεο cd ειναι επηρασμενο απο pink floyd!!δεν κανω πλακα.τωρα που περασε η μοδα του nu metal λογικο ειναι να αποστασιοποιηθουν.ελπιζω να βγαλουν κατι καλο γιατι οι korn με το τελευταιο τουσ με ξενερωσαν
-WISE- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 παιδια οι linkin park ειναι στουντιο τωρα και ειναι αγνωστο ποτε θα βγει το καινουριο cd τους.παντως εχουν πει οτι λιγη σχεση θαχει με τα παλια καθως τωρα δηλωνουν πως το νεο cd ειναι επηρασμενο απο pink floyd!!δεν κανω πλακα.τωρα που περασε η μοδα του nu metal λογικο ειναι να αποστασιοποιηθουν.ελπιζω να βγαλουν κατι καλο γιατι οι korn με το τελευταιο τουσ με ξενερωσαν pantws apo,ti eides ligi sxesi exei me pink floyd...
Wise_One Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μιας και ξεθάφτηκε το thread ας απαντήσω. Οι Linkin Park έβγαλαν δίσκο. Το ξέρω γιατί πριν μια βδομάδα περίπου το πήρε ο κολλητός μου. Οσον αφορά τους Nightwish, βγαίνει ο νέος δίσκος κατά τις αρχές Σεπτεμβρίου νομίζω. Νωρίτερα θα βγάλουν και single. Αν δε βαριέσαι τσέκαρε το site τους ή το blog μου. Κάπου το γράφω.
kAtsU!!! Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 οι Nightwish εδώ και καιρό ψάχνουν για τραγουδίστρια οπότε για νέα δουλειά χλωμό... H τραγουδίστρια βρέθηκε και είναι αυτή ,το νέο single θα είναι:"on August 24th (Nuclear Blast) and on August 22nd (Spinefarm/Universal), the single "Amaranth" will be released. It will come in different versions, their tracklists will be announced later.", και το νέο album θα είναι:"Nightwish's upcoming album will be called "Dark Passion Play". It will be released by Nuclear Blast on September 28th, by Spinefarm Records / Universal on September 26th and by Roadrunner Records on September 28th. The tracklist reads as follows: 1. The Poet And The Pendulum 2. Bye Bye Beautiful 3. Amaranth 4. Cadence Of Her Last Breath 5. Master Passion Greed 6. Eva 7. Sahara 8. Whoever Brings The Night 9. For The Heart I Once Had 10. The Islander 11. Last Of The Wilds 12. 7 Days To The Wolves 13. Meadows Of Heaven . " Πηγή: http://www.nightwish.com
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ως τωρα μονο το "Eva" εχω ακουσει και δεν ειναι κακο..Παντως κατα την ταπεινη μου αποψη η καινουρια τραγουδιστρια δεν εχει καμια σχεση με την μοναδικη Tarja!!! :sad:
Wise_One Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Εχουν εντελώς διαφορετική φωνή οπότε σίγουρα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Αλλά σκέψου και το άλλο, αν απ' την αρχή είχες συνηθίσει στη φωνή της Annete, ίσως να μη γούσταρες την Tarja αν την άκουγες μετά.
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σιγουρα παιζει ρολο κι η συνηθεια αλλα θεωρω πως η φωνη της Tarja εχει κατι το ασυνηθιστο σε σχεση με της Αnnette και επιβεβαιωνεται καθε φορα που ακουω τραγουδια τους με την Tarja....
Wise_One Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Σίγουρα. Η Anette έχει πιο "συμβατική" φωνή αν θέλεις. Πιο ροκ. Αλλά μη νομίζεις. Πολλές κοπέλες με οπερετική φωνή μπαίνουν σε μεταλ συγκροτήματα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να σκεφτώ μόνο τους Visions of Atlantis αλλά είχα βρει κι άλλα.
Nomikaria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ναι πραγματι....Παντως ετσι κι αλλιως οι Nightwish θα παραμεινουν απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα!!!!
Harkon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 αν πεσει στα χέρια σας, ακούστε το "The Poet And The Pendulum" είναι 15' τραγούδι αλλά παααρα πολύ καλό (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Eva, Amaranth) νομίζω στο cd single που θα βγει, θα έχουν μέσα και το "While your lips are still red" το οποίο είναι μπαλάντα εκτός Nightwish που έγραψε ο Tuomas και τραγουδάει ο Marco.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.