Προς το περιεχόμενο

Free SmS

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

palio thread! soz ...

alla i8ela na rwtisw: Exw Sindesi kai ari8mo COSMOTE ... pws kai pou ginomai melos gia ta FreeSmS tin imera kai mina .. ? Mpika se ena Site alla exei apla Login oxi Register :confused:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pantws to Otenet Tools (prwin cool4u) mou kanei polla kolpa k trela kollimata...katholou leitourgiko, opws to palio ...aaa re πΟΤΕ ti vasano pou eisai!?!!!

Δυστυχώς έτσι είναι.....Κάθε φορά που συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα "η ανάκτηση των φακέλων απέτυχε",οπότε πρέπει να πατήσω "επιστροφή" και να ξαναμπώ για να δουλέψει.Πολύ σπαστικό.....:evil:

Επιπλέον μου έχει τύχει μερικές φορές να βάζω τα στοιχεία μου για να συνδεθώ και αν και τα έχω βάλει σωστά,μου λέει ότι είναι λανθασμένα....Τελικά μετά από καμμιά εικοσαριά προσπάθειες για login τα δέχεται......

Το cool4u δούλευε τέλεια.......:?

Δημοσ.
Δυστυχώς έτσι είναι.....Κάθε φορά που συνδέομαι μου βγάζει το μήνυμα "η ανάκτηση των φακέλων απέτυχε",οπότε πρέπει να πατήσω "επιστροφή" και να ξαναμπώ για να δουλέψει.Πολύ σπαστικό.....:evil:

Επιπλέον μου έχει τύχει μερικές φορές να βάζω τα στοιχεία μου για να συνδεθώ και αν και τα έχω βάλει σωστά,μου λέει ότι είναι λανθασμένα....Τελικά μετά από καμμιά εικοσαριά προσπάθειες για login τα δέχεται......

Το cool4u δούλευε τέλεια.......:?

egw eixa tetoia provlimata me to cool4u twra me to otenet tools einai rolooi ola

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...