magos_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πως μπορώ να τοποθετήσω στο υποσέλιδο ενός εγγράφου word (2003) το όνομα μου αριστερά και δεξιά τον τρέχων αριθμό της σελίδας που είμαι; Και τα δυο θα πρέπει να έχουν μια γραμμή από πάνω και από κάτω. Εχω εργασία και δεν γνωρίζω πώς να το κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
accipio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Θα πας Προβολή > Κεφαλίδες και υποσέλιδα, και στη μπάρα εργαλείων που βγαίνει θα πατήσεις το Εναλλαγή μεταξύ κεφαλίδας και υποσέλιδου (ή κάπως έτσι - έχω το αγγλικό Word) για να πας στο υποσέλιδο. Εκεί θα γράψεις το όνομά σου αριστερά και πατώντας ΤΑΒ θα πας δεξιά στο σημείο που θες και θα πατήσεις από την εργαλειοθήκη το Εισαγωγή αυτόματου κειμένου > -Σελίδα- για να μπει ο αριθμός σελίδας.
magos_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω φιλε μου αγγλικα win εχω αλλα δεν μπορω να βρω πως βαζω την γραμμη πανω και κατω απο τα στοιχεια μου.
accipio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εννοείς οριζόντια γραμμή; Αν ναι, όταν βρίσκεσαι στο υποσέλιδο πάτα από τη γραμμή εργαλείων το Top border και το Bottom border και θα μπει γραμμή πάνω και κάτω από το κείμενο.
magos_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μπορω να το βρω αυτο που λες σε ποιο σημειο βρισκεται ;; Συγχωρεσε με για την ανικανοτητα μου η βοηθεια σου ειναι πολυτιμη!
accipio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πήγαινε Format > Borders and Shading, στην καρτέλα Borders και δεξιά στο Preview κάνε κλικ στο πάνω και στο κάτω περιθώριο και ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.