indoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εχω την εξης απορια: Αν παρα ενα πακετο ADSL π.χ. Conn-X, που νομιζω υπαρχει 6-μηνη δεσμευση, και μετα τους 6 μηνες θελω να την κοψω και να την ξαναρχισω μετα απο κανα 3μηνο, θα πρεπει να ξανακανω αιτηση κλπ., ή η γραμμη μου θα μπορει να δεχτει ADSL οποτε θελω εγω; Στον ενδιαμεσο διαστημα που δεν θα εχω καμια συνδρομη, θα πληρωνω κατι για την γραμμη εκτος απο το παγιο του τηλεφωνου;
cool_alex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Αν την κόψεις μετά τους 6 μήνες, θα πρέπει όταν ξαναθελήσεις να βάλεις ADSL να ξανακάνεις αίτηση από την αρχή. Στο ενδιάμεσο διάστημα δε θα πληρώνεις καμιά συνδρομή.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 otan xanakaneis aitisi tha perimenei apo 10 meres eos oso thelei gia na energopoiithei.
spell1977 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να ρωτησεις και τους υπαλληλους στο υποκαταστημα του ΟΤΕ σου.. Υπαρχει το ενδεχομενο αφου ειναι περαν της δεσμευσημης περιοδου να μπορεις να κοψεις την συνδρομη μονο αλλα να πληρωνεις το παγιο της aDSL αλλα το ιδιο θα σου ερχεται και δεν πιστευω να σε συμφερει, μιας και το παγιο μονο του ισως ειναι καμια 20αρια ευρα. Δεδομενου οτι σε ενα πακετο connex πληρωνεις κατω απο 20 για συνδρομη και παγιο επειδη ειναι προσφορα συμφερει...
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να ρωτησεις και τους υπαλληλους στο υποκαταστημα του ΟΤΕ σου.. Υπαρχει το ενδεχομενο αφου ειναι περαν της δεσμευσημης περιοδου να μπορεις να κοψεις την συνδρομη μονο αλλα να πληρωνεις το παγιο της aDSL αλλα το ιδιο θα σου ερχεται και δεν πιστευω να σε συμφερει, μιας και το παγιο μονο του ισως ειναι καμια 20αρια ευρα. Δεδομενου οτι σε ενα πακετο connex πληρωνεις κατω απο 20 για συνδρομη και παγιο επειδη ειναι προσφορα συμφερει... an exei energopoiithei apo px hol tha diakopei ipoxreotika gia na energopoiithei mono san grammi apo ote.opote den leei.kai pragmati ine 20 euro.
spell1977 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 an exei energopoiithei apo px hol tha diakopei ipoxreotika gia na energopoiithei mono san grammi apo ote Σωστη η παρατήρηση μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις... Εννοείται οτι μιλαμε για ΟΤΕ πάντα και οτενετ, αν υπαρχει δυνατότητα.. με αλλους ISP δεν γινεται και είναι λογικο, μιας και διαδικαστικα αυτοι στην κόβουν την γραμμη και οχι ο OTE.. Τα εχουν σκεφτει ολα, δεν προκειται να χασουν αυτοι (ΟΤΕ, forthnet, HOL κ.τ.λ.), ουτε λεπτο...
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 to basiko ineotiden mporeis na metafereis tin grammi apo forthnet px se otenet ktl ktl.kai ola auta thema grafiokratias.eno tha mporousan na girizan apla tin grammi apo to onoma tishol sto onomatis forthnet en toutois den to kanoun.katargoun tin grammi perimeneis diladi 10meres meta tin xananenergopioun bale kai ola ta alla pame konta sto 30imero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.