Προς το περιεχόμενο

Sport Plus χωρίς ψηφιακό αποκωδικοποιητή.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και περίπου έναν μήνα στην Θεσσαλία στο κανάλι 42 (UHF) βλέπουμε Sport Plus χωρίς αποκωδικοποιητή. Η ποιότητα του σήματος είναι τέλεια οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποια πειρατική μετάδοση. Στην υπόλοιπη Ελλάδα το πιάνεται πουθενά; Το κάνουν για διαφημιστικούς λόγους;

Δημοσ.
firewalker βλεποντας το μηνυμα σου το βρηκα αλλα απο εικονα χαλια ειναι!!

Εμείς που παίρνουμε από Πήλιο έχουμε τέλεια εικόνα 24 ώρες το 24ωρο. Από που παίρνεται σήμα; Μήπως το έπιασες στο UHF 29; Διότι εκπέμπει και εκεί με χάλια εικόνα όμως.

Δημοσ.
Εμείς που παίρνουμε από Πήλιο έχουμε τέλεια εικόνα 24 ώρες το 24ωρο. Από που παίρνεται σήμα; Μήπως το έπιασες στο UHF 29; Διότι εκπέμπει και εκεί με χάλια εικόνα όμως.

κι εμεις απο πηλιο εχουμε ληψη νομιζω! στο 42UHF! τι να πω ισως φταιει η κεραια!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

τεχνικά, ψηφιακό χωρίς αποκωδικοποιητή δεν πρόκειται να δεις, ό,τι λάθος και να γίνει. Να φταίει η κεραία και να μεταφράζει ψηφιακό σε αναλογικό σήμα?

Κι εγώ βόλο είμαι, ξέρω ότι τουλάχιστον εδω και νομίζω λάρισα κάθε "ert+" (τα ψηφιακά) αναμεταδίδεται και σε αναλογικό.

Η πολλή καλή ποιότητα μάλλον είναι λόγω καλού σήματος φαντάζομαι, όπως πχ και το star που είναι καυλωμένο.

(Είμασταν με τον ηλεκτρολόγο να περνάμε το καλώδιο απο ταράτσα και να πειράζουμε κεραια κτλ, το star zombie, και καλώδιο να βγάζαμε, εκεί από την ενσωματωμένη της τηλεόρασης, η νετ στην καλύτερη ρύθμιση και παλί είχε χιόνια)

Δημοσ.

Και στον Βόλο το έκοψαν λίγο πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Μπορεί να ξανά ξεκινήσει όμως την περίοδο του Euro.

Δημοσ.

μα νομιζω οτι με αποκωδικοποιητη μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μπορεις να δεις

Δημοσ.
Και όλη αυτή η ιστορία για 30ευρώ που έχει ο αποκωδικοποιητής.Οπως το πάρει κανείς.

Όταν γινόταν αυτό δεν έπιαναν ψηφιακά. Μόνο το Sport+ και αυτό αναλογικά. Τώρα πιάνουν όλα ψηφιακά.

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, λάρισα έχουμε αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση, και βόλο έχω ψηφιακό tv tuner στο pc, παντου πιάνω κανονικά ψηφιακό. Να μην έχει ακόμα σε τίποτα νησιά φαντάζομαι, πρέπει να χει καλυφθεί αρκετά πάντως, πέρασε καιρός

Δημοσ.

Αν είδες όμως το post έγινε πριν 1,5 χρόνο... Τότε στην περιοχή μου οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές δεν έπιαναν το πακέτο της Ε.Ρ.Τ.

Δημοσ.

Εγώ που μένω λίγο έξω από Τρίκαλα αγόρασα πριν 6 μήνες έναν αποκωδικοποιητή περίπου 30 ευρώ και πιάνω κανονικά τα 3 ψηφιακά κανάλια.

Δημοσ.
Αν είδες όμως το post έγινε πριν 1,5 χρόνο... Τότε στην περιοχή μου οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές δεν έπιαναν το πακέτο της Ε.Ρ.Τ.

Το είδα, πριν 1,5 χρόνο λάρισα πιάναμε, και βόλο είχα κι εγώ αναλογίκό.

Στο παρακάτω πρόσφατό post αναφέρθηκα

μα νομιζω οτι με αποκωδικοποιητη μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μπορεις να δεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...