firewalker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ και περίπου έναν μήνα στην Θεσσαλία στο κανάλι 42 (UHF) βλέπουμε Sport Plus χωρίς αποκωδικοποιητή. Η ποιότητα του σήματος είναι τέλεια οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποια πειρατική μετάδοση. Στην υπόλοιπη Ελλάδα το πιάνεται πουθενά; Το κάνουν για διαφημιστικούς λόγους;
Vagos_46 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 firewalker βλεποντας το μηνυμα σου το βρηκα αλλα απο εικονα χαλια ειναι!!
firewalker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 firewalker βλεποντας το μηνυμα σου το βρηκα αλλα απο εικονα χαλια ειναι!! Εμείς που παίρνουμε από Πήλιο έχουμε τέλεια εικόνα 24 ώρες το 24ωρο. Από που παίρνεται σήμα; Μήπως το έπιασες στο UHF 29; Διότι εκπέμπει και εκεί με χάλια εικόνα όμως.
Vagos_46 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εμείς που παίρνουμε από Πήλιο έχουμε τέλεια εικόνα 24 ώρες το 24ωρο. Από που παίρνεται σήμα; Μήπως το έπιασες στο UHF 29; Διότι εκπέμπει και εκεί με χάλια εικόνα όμως. κι εμεις απο πηλιο εχουμε ληψη νομιζω! στο 42UHF! τι να πω ισως φταιει η κεραια!
soturin Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τεχνικά, ψηφιακό χωρίς αποκωδικοποιητή δεν πρόκειται να δεις, ό,τι λάθος και να γίνει. Να φταίει η κεραία και να μεταφράζει ψηφιακό σε αναλογικό σήμα? Κι εγώ βόλο είμαι, ξέρω ότι τουλάχιστον εδω και νομίζω λάρισα κάθε "ert+" (τα ψηφιακά) αναμεταδίδεται και σε αναλογικό. Η πολλή καλή ποιότητα μάλλον είναι λόγω καλού σήματος φαντάζομαι, όπως πχ και το star που είναι καυλωμένο. (Είμασταν με τον ηλεκτρολόγο να περνάμε το καλώδιο απο ταράτσα και να πειράζουμε κεραια κτλ, το star zombie, και καλώδιο να βγάζαμε, εκεί από την ενσωματωμένη της τηλεόρασης, η νετ στην καλύτερη ρύθμιση και παλί είχε χιόνια)
tsavi1991 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Στην Καρδιτσα επιανε για καποιο χρονικο διαστημα αλλα πλεον εχει σταματησει.κριμα γιατι ειχε NBA
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και στον Βόλο το έκοψαν λίγο πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Μπορεί να ξανά ξεκινήσει όμως την περίοδο του Euro.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και όλη αυτή η ιστορία για 30ευρώ που έχει ο αποκωδικοποιητής.Οπως το πάρει κανείς.
Mika Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μα νομιζω οτι με αποκωδικοποιητη μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μπορεις να δεις
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και όλη αυτή η ιστορία για 30ευρώ που έχει ο αποκωδικοποιητής.Οπως το πάρει κανείς. Όταν γινόταν αυτό δεν έπιαναν ψηφιακά. Μόνο το Sport+ και αυτό αναλογικά. Τώρα πιάνουν όλα ψηφιακά.
soturin Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 όχι ρε παιδιά, λάρισα έχουμε αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση, και βόλο έχω ψηφιακό tv tuner στο pc, παντου πιάνω κανονικά ψηφιακό. Να μην έχει ακόμα σε τίποτα νησιά φαντάζομαι, πρέπει να χει καλυφθεί αρκετά πάντως, πέρασε καιρός
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν είδες όμως το post έγινε πριν 1,5 χρόνο... Τότε στην περιοχή μου οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές δεν έπιαναν το πακέτο της Ε.Ρ.Τ.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εγώ που μένω λίγο έξω από Τρίκαλα αγόρασα πριν 6 μήνες έναν αποκωδικοποιητή περίπου 30 ευρώ και πιάνω κανονικά τα 3 ψηφιακά κανάλια.
soturin Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν είδες όμως το post έγινε πριν 1,5 χρόνο... Τότε στην περιοχή μου οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές δεν έπιαναν το πακέτο της Ε.Ρ.Τ. Το είδα, πριν 1,5 χρόνο λάρισα πιάναμε, και βόλο είχα κι εγώ αναλογίκό. Στο παρακάτω πρόσφατό post αναφέρθηκα μα νομιζω οτι με αποκωδικοποιητη μονο σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μπορεις να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.