Προς το περιεχόμενο

ΣΕ ΕΙΔΑ ! Νέο Look , check it out!

bite_me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Με τιρας που σε τράω"?? Λένε στο χωριό μου.Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!!

Σε είδα τις προάλλες μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο όταν έπαιζε η Εθνική ,φορούσες μπλε.Καθόσουν στην απέναντι κερκίδα αλλά εγώ είχα κυάλια και σε μπάνισα.Όταν μπήκε γκολ σηκώθηκες και φώναζες.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!

Πιάστο αυγό και κάντου περμανάντ!!!!

Πέρα απ το σατυρικόν της υπόθεσης,το σαιτ εγώ μια χαρά το βρίσκω από πλευράς design.Μια πρόταση θα έκανα πάντως...βγάλτε αυτοκόλλητα να κολλατε πάνω σας και πάνω στα αμάξια σας να δίνετε σήμα στον άλλον να μπαίνει στο σάιτ και να "την βρίσκετε" ;) ;)

Δημοσ.

eksipni k prwtotupi idea gia ta ellinika dedomena.isws polloi zileuoune mallon pou den eixan auti tin idea k tin katakrinoun.episis an thumamai kala k sto periodiko Free eixe kati tetoia stis aggelies, ara einai kati pou to zhtaei o kosmos k exei aphxhsh.thumbs up from me.

Δημοσ.

μπραβο σου για το site, θελει κοπο και δουλεια μην λεμε οτι θελουμε.

Αν ειναι ωραια η ιδέα ; δεν ξερω τι να σου πω. Μπορει να ειναι η σουπερ πατατα και μπορει σε ενα χρονο ακομα να ειναι της μοδας και να βγουνε κι αλλα. οποτε αφου το ξεκινησες το συνεχας διαφορετικα δεν θα μαθεις ποτε

μια απορια εχω : ξερεις αν βρισκουν αυτους που είδαν; δηλαδη αν παω και πω οτι ημουν εγω αυτος με το μπουφαν που ετρωγε την τυροπιτα κλεινω ραντεβού;

Δημοσ.
ξερεις αν βρισκουν αυτους που είδαν; δηλαδη αν παω και πω οτι ημουν εγω αυτος με το μπουφαν που ετρωγε την τυροπιτα κλεινω ραντεβού;

Άφησε και ένα χαρτάκι της κοπέλας με τη διεύθυνση του site. Οπότε εάν μπει θα βρει το μήνυμά σου.

Δημοσ.

φαντάζομαι όπως λεω στο "Τι Είναι το Σε Είδα" όσο πιο popular γινεται το site τοσο πιο πολλες πιθανότητες εχεις να την βρεις!

Μια πολυ καλη ιδέα..είναι το συστημένο..οπως είπε ο cybercr33p πριν...

της αφήνεις ένα χαρτάκι με τη σελίδα.... κ μπαίνει κ το βλέπει!

;-)

ΥΓ: πάντως έχω ειλικρινά δει περιστατικά που βρίσκονται! και δεν χωράει δούλεμα...γιατί αν πας να πεις οτι κ καλα είσαι αυτός..μπορει εύκολα να το διασταυρώσει η άλλη!..

ελπίζω να σε κάλυψα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει και η ιδέα και συμφωνώ με το όσο πιο γνωστό γίνεται το site τόσες πιθανότητες έχεις να βρεις αυτό/ην που ψάχνεις...

Μπράβο... συνεχίστε και ποτέ δε ξέρεις μπορεί να γίνει κάτι μεγάλο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...