revil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ελεος. Μου φενεται λιγο κουλη η ολη ιδεα δλδ το κονσεπτ ειναι σε βλεπω,χεζομαι να σου μιλησω,μπενω στη σελιδα,σου γραφω,περιμενω μπααααααααας και το δεις,περιμενω μπαααααααας και δε θεωρησεις το αυτονοητο(οτι ειμαι χεστης)και μου στηλεις μηνυμα.τι να πω δε ξερω :S Παντως το σαιτ σχεδιαστικα ειναι πολυ ωραιο μη λεμε οτι θελουμε.εγω αναρωτιεμαι κατα ποσο μπορει να υπαρχουν τετοια ατομα edit : fragment_ Πλιατσικας respect dude
bite_me Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Καταλαβαίνω τι λέτε .Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή,όμως μη μου πείτε ότι κανένας απο εσάς δεν έχει βγει "blind date" η δεν έχει κάνει cyberpsistiri σε καποιο e-place ? Πολλοί και πολλές "κολώνουν".Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα φόβος,είναι και θέμα συνθηκών.Ποιός θα πάει να μιλήσει μέσα στο ΜΕΤΡΟ με τιγκα κόσμο,η ποιός θα προλάβει να μιλήσει σε κάποια που ειδε στο φανάρι π.χ. ; Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν άπειρες,και το site αφορά ακριβώς αυτές! Θα παρατηρώ τα σχολιά σας με προσοχή,ειδικά σχετικά με το design,καλή σας μέρα.
djapal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Σε είδα που ξεκίνησες αυτό το thread. Σε είδα επίσης να προσπαθείς να μάχεσαι υπέρ της σελίδας. Εσύ βλέπεις κανένα μέλλον στη σελίδα αυτή; Γιατί εκτός από μπακούρια που είδαν μια γκομενάρα μια φορά στο δρόμο και πιστεύουν ότι θα τη βρουν έτσι, δε βλέπω απήχηση ρε μεγάλε!
poromenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 LOL kala dn ekane tpt tromero to paidi thn selida tou maxete na iperaspistei dn tha k ataliksoume pouthena opote ,ti to palevete?
tonypapadovic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά η υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας βρίσκεται σε κάθε φύλλο της εφημερίδας ATHENS VOICE και είναι από αυτές με την μεγαλύτερη απήχηση. Εγώ συμφωνώ με τους περισσότερους, αλλά μια χαρά πολλοί θα είναι αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν την "ιδέα" αυτή... Καλή δουλειά bite_me!
bite_me Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια παιδιά ! Ευτυχώς υπάρχουν και καλοπροαίρετοι ! Ναι tony αυτο το εξηγώ και στην ίδια τη σελίδα στο κομμάτι "Τι Είναι" .. Μάλιστα , για την ιστορία , το http://www.se-eida.com είναι η πρώτη ιστοσελίδα που "μιμηθηκε" αυτή την στήλη , μετά αρκετοί θέλησαν να μιμηθούν την ίδια την ιστοσελίδα ως styl..Βέβαια έτσι είναι αυτά τι να κάνουμε..
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 bite_me, είδα κι εγώ το site και από design θεωρώ ότι είναι καλό. Ίσως λιγότερο σκοτεινά χρώματα, χωρίς να επιστρέψετε στο ροζ όμως? Σχετικά με την κριτική των παιδιών παραπάνω, η δική μου άποψη είναι ότι εφόσον ζητήθηκε η κριτική για το νέο look του site και όχι για την ιδέα, το bashing είναι λίγο άκυρο. Κι εγώ πιστεύω πως σε απόλυτα μεγέθη δε θα έχει super επιτυχία, αλλά και 10-12 άτομα να πάρουν σχετική απάντηση στο μήνυμα που θα αφήσουν, για αυτούς θα είναι κάτι σημαντικό - χέστ#δες or not...
Parasight Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αγόρι μου Club/Cafe 21 - 12 - 2006 Σε είδα το περασμένο Σάββατο έξω από το club Underworld. Μόλις είχε τελειώσει το metal live, και βγαίνοντας σε είδα που περίμενες να μπεις. Είχες μπλε μαλλιά, και φορούσες μωβ γούνα, μαύρο κολάν και τρίπατες gothic μπότες. Περνώντας από δίπλα σου, τα βλέμματά μας συναντήθηκαν για 1-2 δευτερόλεπτα, αλλά μου ήταν αρκετά για να νιώσω τη μυρωδιά σου και την ανάγκη σου να νιώσεις κοντά σου έναν πραγματικό άντρα. Θέλω να σου το προσφέρω αυτό, αγόραρέ μου. Είμαι ο ιδρωμένος μακρυμάλλης με τη μπλούζα Bolt Thrower. Αν διαβάζεις αυτή την αγγελία, στείλε μου μήνυμα σε παρακαλώ. NAUARINOU Δρόμος 20 - 12 - 2006 Se eida prin peripou ena mhna sth nauarinou.Eisai h pio omorfh,xaritwmenh kai sunama musthria kopela pou exw dei apo konta mexri twra.Exeis mia agria ma glykia omorfia.Pes to kompleksismo,pes to malakia h apla kollima omws de se plhsiasa.Den eimai ntropalos oute eswstrefhs sta koinwnika mou,apenantias me theoroun "gamia" kai kafro,omws olws paradoksws "pagwsa" otan se proseksa.Hsoun me mia kopela me kokkino malli shkwmeno pou ksexwrize mesa sto plu8os se parakalw an to diavazeis afto steile mou mail sto [email protected]
bite_me Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 σχετικά με το design θα γίνουν αλλαγές , το όλο project είναι σε συνεχές update αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω περισσότερα σχετικά. το μονο σίγουρο είναι οτι εμείς ξεκινήσαμε την ιδέα,και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα την εξελίξουν. @parasight : χεχε έχουμε διάφορα..!!
Tasoti Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φιλε bite_me δεν θέλω να σε απογοήτευσω αλλα όσους ξερω γύρω μου δεν ύπηρχε ουτε μια στο ενα εκατομυριο να δουν το συγκεκριμενο site. Καλα κάνεις και το υποστιριζεις αλλα ολος αυτος ο κοπος για αυτη την σελιδα?? Πιστευεις οτι αυτη η σελιδα λειπει απο το ελληνικο διαδικτυο? Πραγματίκα δεν μπορώ να καταλαβω με τπτ το νοημα της σελιδας?Το βρισκω Παιδικο ως προσβλητικο σε καποιον που σεβετε το ατομο του. Σορρυ για τα σκληρα λογια αλλα Ε Λ Ε Ο Σ!
bite_me Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 tasoti φίλε...τι εννοεις "λειπει" απ το ελληνικο διαδικτυο..δεν ειναι ΙΔΡΥΜΑ ουτε ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ κοινωφελους σκοπου το Internet.Tα μπερδεψες λιγο..Ειδικα αν σκεφτεις οτι σ'αυτον τον κουβα που λεγεται "ελληνικο διαδικτυο" υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες μπουρδες..κυριολεκτικα...με δεκαδες χιλιαδες επισκεψεις τη μερα..δηλαδη ολοι αυτοι "προσβαλλουν και δε σεβονται το ατομο τους" ; Η μηπως ολοι οσοι εκαναν ανωνυμη κριτικη παραπανω δεν εχουν μπει ποτε σε ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ιστοσελιδες με ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ σκοπους;Ενα site αγγελιών μας πείραξε;Μήπως αυτό που ενοχλεί είναι ότι το site είναι δωρεάν κι ερχεται να δωσει μια ξεχωριστή απαντηση στα βαρετα πλεον "dating" sites που χουν γεμισει το τοπο;απορώ. σ'ενα θα συμφωνησω.. Ε Λ Ε Ο Σ!
HexStatic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Egw ena exw na pw...phdate giati xanomaste !!!
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 pou pige diladi to palio patroparadoto kamaki me tin xilopita kai tin coca cola meta? poia i euxaristisi sto na pas na milisis se kapoia pou sou aresei?! den exete @@ sto boxeraki sas??:PP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.