Προς το περιεχόμενο

Το 360 μου είναι μισοπεθαμένο ...

damis72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λες να τους έχουν βάλει ημερομηνία λήξης ???...

και μόλις κλείσει χρόνο "αντε γεια" ????

Ποσες φορες έχει τυχει αυτο σε σκληρούς δικσους με 3 χρόνια εγγύηση. Με το που περνούν τα 3 χρόνια, καίγεται ο σκληρος δισκος.

Ολα τα υλικά έχουν χρονο ζωής και οι εταιρείες παραγωγής γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και πως το κάνουν στο θέμα της εγγύησης.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Etsi .... EU rulez....

Γιαυτό έψαχνα στο forum και έβλεπα κάποιους να αναρωτιούνται τι θα γίνει μετά τον 1ο χρόνο που λήγει η εγγύηση τους.

Τεσπα.

Μίλησα με το support της MS... ( 00800-44-128732 ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ )

16 λεπτά αναμονή. ... ... ...

Τους έδωσα τα στοιχεία (Serial, Δ/νση, Τηλέφωνα, email) και μου ανοίξανε ένα νέο Case.

Μου έδωσαν ένα reference number για να μιλάω μαζί τους στο μέλλον.

Μου είπαν ότι μέσα σε 5 εργάσιμες θα έρθει courier να μου το παραλάβει ...

Η όλη διαδικασία θα κρατήσει 15 εργάσιμες.

Τώρα είμαι ακόμα αισιόδοξος γιατί είχα ξαναπεράσει τα ίδια με ένα IPAQ από την HP που έστειλα Ολλανδία 2 φορές.

Και εκεί μου έλεγαν για 4-5 εργάσιμες και μου ερχόταν την επόμενη ο courier και μετά από 2-3 ημέρες το IPAQ ήταν πίσω.

Η "Αποθέωση" ήταν όταν Τετάρτη πρωί πάω στο γραφείο και λαμβάνω email από το Support της HP ότι το πρόβλημα διορθώθηκε και ότι θα γίνει ship την Τετάρτη πρωί το IPAQ και θα το παραλάβω μέσα σε 2-3 εργάσιμες. Μέχρι να διαβάσω το email με πήραν από την Reception και είχε έρθει ο courier Με το IPAQ... Πολύ ευχάριστο ... Γιαυτό κρατάω την αισιοδοξία μου ... ακόμα.

Για να δούμε τι θα δούμε ...

Δημοσ.

dami χωρις να θελω να σε ξενερωσω, νομιζω οτι το service πλεον κινειται σε κανονικους ρυθμους,

και αυτα τα τρελα των πρωτων μηνων που στο αλλαζανε σε 4-5 μερες εχουνε πλεον σταματησει.

Δημοσ.
dami χωρις να θελω να σε ξενερωσω, νομιζω οτι το service πλεον κινειται σε κανονικους ρυθμους,

και αυτα τα τρελα των πρωτων μηνων που στο αλλαζανε σε 4-5 μερες εχουνε πλεον σταματησει.

Δυστυχώς αυτό βλέπω και εγώ ... ψάχνοντας σε διάφορα forum.

Πάνω κάτω 10-15 μέρες τις έχει σίγουρες.

Τεσπα ... καιρός να αγγίξω το PSP ... είχε πιάσει σκόνη εδώ και πολούς μήνες ... :mrgreen:

Πιστεύω ότι θα έχει βγεί downgrade από 2.60 ....

Δημοσ.

Σήμερα πριν από 1 ώρα ήρθε ο courier από την UPS και παρέλαβε το 360 μου.

Ηρθε με ένα ειδικό κουτί, το άνοιξε και έβγαλε από μέσα άλλο ενα κουτί, πήρε το 360 το έχωσε σε μία ζελατίνα μετά στο 2ο κουτί και μετά στο 1ο κουτί.

Το 360 δεν πάει αεροπορικώς ... πάει ΟΔΙΚΩΣ στην Γερμανία και κάνει 3-4 μέρες για να φτάσει.

Μου άφησε ένα χαρτί το οποίο έχει επάνω του Tracking Number για να δω την πορεία του Νταλικιέρη με το 360 μου ...

Αντε να δούμε ...

Δημοσ.

Έτσι είναι, πάει οδικώς και κάνει 4-5 εργάσιμες να φτάσει (βλέπεις και το ταξιδάκι που κάνει με το tracking number) μετά άλλες τόσες εκεί και επιστρέφει αεροπορικώς σε 1 εργάσιμη. Εμένα πριν 1 μήνα περίπου, απο τη στιγμή που μου χάλασε σε 13 μέρες είχα καινούργιο.

Υπάρχει ένας οδηγός προς ναυτιλομένους αλλά μάλλον δεν πρέπει να παραπέμπω σε άλλο site (?)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το 360 ....

Είναι άλλη κονσόλα όχι η δικιά μου επισκευασμένη

Η καινούργια (?) είναι κατασκευασμένη 14 Απρίλη 2006...

Ελπίζω να είναι ΟΚ...

Θα δείξει το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι !!!

Το Ιστορικό:

Παραλαβή σήμερα 4/1/2007 με διάγνωση προβλήματος 17/12/2006 (Κυριακή)

Σύνολο ημερών χωρίς XBOX 19 ημέρες.

Βέβαια εγώ έπεσα και σε αργίες ... Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, ένα λογικό νούμερο θα πρέπει να είναι 15 ημέρες (αφαιρώντας τις αργίες).

Ενα λογικό

Τηλέφωνο

Δημοσ.

Ευχαριστώ ...

Το φτύνω ... για να μη το ματιάσω .... ;-)

Μου πήρε και η γυναίκα το Splinter Cell εδώ και 2 βδομάδες και το έχω και το κοιτάω ....

Δημοσ.

Otan pairneis tilefono gia na stin paroyn gia service theloyn kai apodeiksi agoras lianikis gia nafenetai imerominia agoras?

An nai tin dineis ston courrier?

emena den exei tipota alla tin exasa kapou kai exo tin aporia.

Δημοσ.
Otan pairneis tilefono gia na stin paroyn gia service theloyn kai apodeiksi agoras lianikis gia nafenetai imerominia agoras?

An nai tin dineis ston courrier?

emena den exei tipota alla tin exasa kapou kai exo tin aporia.

oxi den xreiazetai i apodeiksei agoras.to serial number tis konsolas zitane otan tous pairneis til mono

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...