damis72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ και 2-3 μέρες άρχισαν να μου παρουσιάζονται προβλήματα στο 360. Εκεί που έπαιζα ξαφνικά μαύρη οθόνη, όλα κολλημένα και μόνο με restart ξαναδούλευε. Το είχε κάνει 2-3 φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Εχτές και ενώ έπαιζα GoW co-op άρχισε πάλι να "παγώνει" την εικόνα να κολλάει και να εμφανίζει κάτι γκρί διακεκομένες γραμμές (με μεγάλα pixel). Μεγάλο σπάσιμο και για μένα και για τους άλλους φαντάζομαι ... Η κατάσταση ξέφυγε το απόγευμα και πλέον σε ότι παιχνίδι και να παίξω (εκτος Dashboard) μετά από λίγα δευτερόλεπτα τέλος ... Παγωμένη Οθόνη με Γκρί Γραμμές. Εστειλα Mail στο support και με παρέπεμψαν στο Customer Support. Τώρα ψάχνω για τηλέφωνα για ελλάδα. Το 360 μου είναι αγορασμένο 12/12/2005 και κατασκευασμένο 23/11/2005. Ελπίζω να με καλύπτει η εγγύηση, νομίζω ότι είχα διαβάσει για την πρώτη φουρνία Xbox υπάρχει αυξημένη εγγύηση λόγω προβλημάτων. Αν έχετε καμμία συμβουλή πείτε την ... Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία του θέματος.
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 στειλτο! απο αυτα που λες, (screen artifacts) πρεπει να εχουν ξεκολλησει τα φυλλα του board σε σημειο που να επηρεαζει την gpu. υπαρχει ενα τολ-φρη νουμερο που μιλας με αγγλια κατευθειαν. ας το γραψει καποιος ρε παιδια..
damis72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Βρήκα στο Xbox site ένα 800άρι νούμερο άλλά είναι 10-6 καθημερινές. To κάνει και στα Live Arcade παιχνίδια Texas Hold'em .. εκτός από το DOOM... απίθανο έ ...
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 στειλτο!απο αυτα που λες, (screen artifacts) πρεπει να εχουν ξεκολλησει τα φυλλα του board σε σημειο που να επηρεαζει την gpu. paizei kana link me pdf/screenshots/video i kati telos pantwn gia tin sigekrimeni blabi?
raven360 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ισως ειναι GPU overheating.. που το εχεις τοποθετημενο το 360?? ελπιζω να μη μπλοκαρεις τις τρυπες που φευγει ο αερας...
damis72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τα κατάφερα και ανέβασα μερικές φωτό ... για να καταλάβετε... Σήμερα ξεκίνησε κάπως κουφά ... όταν έβαλα να πάιξω Far Cry ... μου έβγαλε το παρακάτω απίστευτο μήνυμα... "Βάλτο σε 360 για να παίξει" ... Γιατί εγώ τι έχω ? Call Of Duty 3 FarCry Instincts Gears Of War @Raven360: Δεν είναι θέμα overheat ... 12 μήνες έτσι είναι ... δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα και έπαιζε 10-12 ώρες αρκετές ημέρες. Αύριο θα επικοινωνήσω με τη μαμά MS... Υ.Γ. όλα τα Games είναι Original και η κονσόλα απείραχτη. Προετοιμαζόμενος για "Αποστολή" εβαλα και την original πρόσοψη ...
damis72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πριν ήταν μισοπεθαμένο ... τώρα απεβίωσε ... 3 RED Lights of DEATH ... Καλά Χριστούγεννα ... Πάντως υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα (τις τελευταίες ημέρες) κοιτάξτε κι εδώ φαντάζομαι ότι κάποιο update μπορεί και να μας πείραξε ...
Socratis_g Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Αποτι διαβάζω και σε ξένα φόρουμς, τα περισσότερα 360 πανε για πέταμα. Δηλαδή σε μας που παίζει ακόμα είμαστε πολύ τυχεροί.
urezin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 kai εμενα τα ιδια φιλαρακο μεχρι και υδροψυξη του εβαλα για να το επαναφερω επαιζα λιγι και μετα τσουπ. Μετα απο πολλεσ δοκιμεσ παρατηρησα οτι αν επαιζα σε χαμηλες αναλυσεις αντεχε περισσοτερο Τωρα ολοι λενε οτι ο σχεδιασμος του ειναι αχρηστος σε θεματα θερμαπαγωγης ειδια στη καρτα γραφικων ΕΛΕΟΣ ενα αλουμινιο για τον ........
Vagos_46 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 γνωριζει καποιος ποτε θα βγουν νεες παρτιδες 360 χωρις το συγκεκριμενο προβλημα?
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 den tha tou allaksoyne to xbox tou paidiou re mages? den einai stin eggiisi? tha prepei na plirwsei?
urezin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 nai to allazoune an den exei peiraksei to autokollhtaki
6600gt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Λογικό είναι να έχουν βγεί ελλάτωματικές μερικές απο τις πρώτες παρτίδες καθώς πρόκειται για περίπλοκη κατασκεύη ... Με την πάροδο του χρόνου λογικά θα έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις ή γίνονται ή θα γίνουν στο μέλλον(Θυμηθείται το πρόβλημα που υπήρξε με το καλώδιο τροφοδοσίας στο xbox και βρέθηκε αρκετά χρόνια αργότερα.) Πάντως αν υπάρχει εγγύηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς αφού πάρεις τηλέφωνο έρχονται με courier και σε 4 μέρες περίπου στο φέρνουν επισκευασμένο ή καινούργιο(τόσο τουλάχιστον μου πήρε για να μου έρθει επισκευασμένο το xbox που έχω.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.