afantos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905056 και http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120320 Τι να πάρω?
astrea966 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 εγω στη θεση σου θα επερνα το FUJITSU.τα τεχνικα του χαρακτηριστικα ειναι κατα πολυ ανωτερα του toshiba.ασε που αν παρεις το toshiba θα χρειαστεις αλλα 512mb ram.και το κυριοτερο για μενα ειναι οτι το FUJITSU δεν εχει on board καρτα γραφικων.αυτο του δινει περισσοτερες δυνατοτητες σε οτι εχει σχεση με 3D και gaming
21century Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εχει αρκετα ποιοτικα χαρακτηριστικα ο Φουτζιτσου και μαλιστα ενας φιλος μου τον εχει εδω κι 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα...
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 θέλω να πάρω τον fujitsu αλλά φοβάμαι λίγο για την τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα..Ετσι και πάθει κάτι τι κάνεις; Τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν ειναι : o Amilo Pi556 και ο Amilo Xi1546
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι προτείνω τοσίμπα. Στα λάπτοπ σημασία δεν έχουν τα χαρακτηριστικά, αλλά η αυτονομία, η ποιότητα κατασκευής, η υποστήριξη και χρηστικότητα. Θεωρώ ότι η τοσίμπα είναι πολύ πιο αξιόπιστη εταιρία από την FS και γι αυτό θα πρότεινα την αγορά του τοσίμπα.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 και απο τεχνική υποστήριξη τα toshiba τι λένε;αν ειναι να πάω για turbo-x να έχω το κεφάλι μου ησυχο..
@topos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αfante:Τον fujitsu με κλειστα τα ματια... prof_chaos:Τι εφαρμογες θελεις να τρεξεις? και απο τεχνική υποστήριξη τα toshiba τι λένε;αν ειναι να πάω για turbo-x να έχω το κεφάλι μου ησυχο.. Παντως απο υποστηριξη σαν του πλαισιου δυσκολα να βρεις (τουλαχιστον οσο αφορα την ταχυτητα).Εκτος αυτου τα μεγαλα μοντελα turbo-x ειναι rebadged alienware.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το turbo-x coeus της κοπέλας μου πάντως έχει πολλά προβλήματα. Το πιο τραγικό είναι ότι το πληκτρολόγιο από τη δεξιά πλευρά πετάει. Επίσης έχει εξαιρετικά μικρή αυτονομία (~1,5-2 ώρες) και κατά καιρούς σβήνει, κάνει restart και διάφορους θορύβους. Τέλος, έχει πρόβλημα και με τα usb, όπου κάποια αρνούνται να διαβάσουν συγκεκριμένες συσκευές (πχ το σκληρό μου ή ένα φλασάκι transcend).
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αfante:Τον fujitsu με κλειστα τα ματια...prof_chaos:Τι εφαρμογες θελεις να τρεξεις? Παντως απο υποστηριξη σαν του πλαισιου δυσκολα να βρεις (τουλαχιστον οσο αφορα την ταχυτητα).Εκτος αυτου τα μεγαλα μοντελα turbo-x ειναι rebadged alienware. για fujitsu πάω στα 1400 εως 1500 ευρώ..θέλω καλή κάρτα γραφικών την 7600 η χ1800!!! που έχει το δευτερο μοντέλο που γράφω πιο πάνω.. κατα τα άλλα το min 1gb μνήμη 120αρη σκληρό και ασύρματη δικτύωση.. απο τι εψαξα κανένα μοντέλο δεν έχει τόσο καλά χαρακτηριστικά σε αυτά τα λεφτά..Μόνο της ACER τα οποία τα έχω δεί και απο κοντά και φαίνονται αρκετά ποιοτικά ΑΛΛΑ εχω ακούσει τα χειρότερα για την τεχνική υποστήριξη κάτι το οποίο με κάνει διστακτικό.
xnoudas_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Polu anwtero to FUJITSU SIEMENS san sunolo file se ola ta components pou exei panw tou to Laptop. Akoma ta FJ apo piotita einai tromera, milaw apo proswpiki ebiria. Ta ACER borei na einai se kali timi se sxesi me auta pou prosferoun, alla prepei na eisai poli apelpismenos gia na pas na pareis ena tetoio mixanima arketa anaksiopisto (se sxesi me alla). Gia ta Turbo-X einai gegonos oti den exoun kalo finirisma kai einai gemata psegadia. Apo upostiriksi omws exeis na kaneis me to plaisio pou einai terastio "respect".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.