LIONOR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα της altec σταθερή τηλεφωνία με κόστος κάθε κλήσης 0,098 ε 1) η αίτηση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά; Χρειάζεται κάτι παραπάνω (φωτοτυπία ταυτότητας ή οτιδήποτε άλλο) ή αρκεί μονάχα ένα απλό τηλεφώνημα; 2) Η προεπιλογή φορέα είναι υποχρεωτική; Αν ναι, μπορώ μετά από ένα δίμηνο να την διακόψω και με ποια διαδικασία; Εφόσον ενεργοποιηθεί η προεπιλογή, κι εγω θελω να καλεσω από οτε ή forthnet, απλα πριν θα βαζω το 1777 ή το 1789? 3) Η πληρωμή δεν θέλω να γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, αλλά με ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ ή στα καταστήματα της microland. Μπορώ να επιλέξω και τους 2 τρόπους μαζί ή μονο τον έναν; 4) Αναλυτικός λογαριασμός κάθε πότε στέλνεται; Και κατά συνέπεια κάθε πότε πληρώνεται;(αναφερεται κατι για δωρεαν μηνιαιο) Αρα πρεπει να πληρωνω κάθε μηνα και όχι ας πουμε κάθε διμηνο; Μπορω να εχω και αναλυτικο λογαρασμο και προσβαση on line μαζί? 5) Αν θελησω να διακόψω, μπορω να το κανω ευκολα; Γινεται και τηλεφωνικα ή σου ζητανε τπτ δικαιολογητικα; 6) Η ποιοτητα κλησης πως είναι; Ειχα διαβασει διάφορα, κυριως ότι σε υπεραστικα τηλεφωνα δεν είναι παντα τοσο καλη; Ισχύει αυτό πια; 7) Εχω υπολογισει προχειρα ότι συμφερει μονο όταν μιλας πανω από 4 λεπτα για αστικα και πανω από 2 λεπτα για υπεραστικα….ετσι δεν είναι; 8) Η αναγνωριση κλησεων κοστιζει 1,785? Είναι υποχρεωτικη; Αν την βαλω, λογικα θα πρεπει να καταργησω αυτην που εχω αντιστοιχα στον οτε, σωστα..; 9) Τι σημαίνει ότι από 8/12/06 εφαρμοζεται η μεγιστη διαρκεια κλησεων είναι 150΄? 10) Επισης στον τιμοκαταλογο λεει πως οι αστικοι και υπεραστικοι προορισμοι αλλων παροχων εχουνε χρεωση ανα λεπτο, και ότι οι αριθμοι οτε και altec εχουνε χρεωση 0,098 ανα κληση. Δηλ; αν καλεσω σε καποιον που εχει βαλει forthnet, πως θα χρεωνομαι; Μηπως αφορα τηλεφωνα που ανηκουν σε ιδιοκτητα δικτυα εκτός οτε? Συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα θεωρω σημαντικες τις ερωτησεις και αναμενω τις απαντησεις σας!
JiKL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πολυ γρηγορα 1)εγω την ειχα κανει τηλεφωνικα χωρις να στειλω τιποτα 2)ειναι υποχρεωτικη η προεπιλογη...δεν ξερω αν μπορεις να την κοψεις και μετα απο ποσο καιρο..μπορεις να βαζεις ανετα οποιο προθεμα 1777 κτλ κτλ οποτε θες 3)μπορεις να κανεις οτι θελεις...δεν νομιζω να σοθ πουνε να πας στα ΕΛΤΑ επειδη ειπες αυτο αν πας σε microland ας πουμε 4)ερχεται μηνιαιος λογαριασμος...αλλα επειδη εγω βαριεμαι να τρεχω τον πληρωνω καθε 2-3 μηνες χωρις προβλημα 5)κοβεις πολυ ευκολα μεσα αο το τηλεφωνο 6) καλω απο πατρα..προς πατρα και αθηνα πολυ καλη ποιοτητα...μετα για κομοτηνη οχι τοσο καλη και οχι παντα και για ηρακλειο καλυτερη απο κομοτηνη χειροτερη απο αθηνα 7)ναι ισχυει αυτο που λες 8)δεν ξερω για αναγνωριση κλησης 9) σημαινει οτι δεν μπορεις να μιλησεις πανω απο 2:30 ωρες... θα πεφτει η γραμμη και θα πρεπει να ξαναπαρεις 10)ναι αν παρεις τηλεφωνο ποθ ανηκει στο ιδιοκτητο της forthnet ας πουμε δεν θα μετραει το 0.098 αλλα η κανονικη χρεωση.. 11) τα περισσοτερα απο αυτα θα τα εβρισκες απαντημενα στο φορουμ
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μια ακομα ερωτηση.Με τις κλησεις σε αριθμους 801 τι παιζεται?
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 bump. ερώτηση διευκρίνηση, η χρέωση ανά λεπτό προς άλλους παρόχους πέρα από ΟΤΕ και Αλτεκ, αφορά μόνο στα ιδιόκτητα δίκτυα; Δλδ αν καλέσω κάποιον ο οποίος είναι συνδρομητής της τέλεντομ πχ (που δν έχει ιδιόκτητο δίκτυο, πατάει σε γραμμές του ΟΤΕ) η χρέωση πως θα είναι;
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 uparxoun apo thn idia etairia pio sumferouses epiloges...me sta8ero pagio...k aperiorista lepta se forthnet ,lannet ,tellas me 15e to mhna ektos ote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.