jimstoik13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδία..έχω μια ερώτηση ,έχω εγκατεστημένα τα Ubuntu 6.06 TLS και θα ήθελα να έχω internet..έχω ένα usb modem και αφού παιδεύτικα αρκετά δεν βρήκα άκρη..:twisted: :twisted: οπότε σκέφτηκα να αγοράσω ένα ADSL Router και να το συνδεσω με Ethernet μήπως και τα καταφέρω. Εχω ελπίδες η πάλι θα τρέχουμε???Ξερετε αν πρεπει να κάνω τπτ ιδιαίτερες ρυθμίσεις?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 το ρουτερ θα έχει και dhcp και δεν θα θέλει drivers φυσιολογικά δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα! θα το σύνδεσεις μέσω lan και όλα θα είναι έτοιμα
jimstoik13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Thank u,Το modem μου είναι το Crypto FS200 απο πακέτο της Forthnet ,δλδ αν το συνδέσω απο πού θα του δώσω username και password ωστε να γίνει η σύνδεση? απο τον firefox σε μια διεύθυνση πχ 10.0.0.12, και το παραμετροποιώ απο εκεί ? Thank u!
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 συνίθως έτσι γίνεται αλλά οι εταιρίες έχουν βάλει και άλλες επιλογές στα ZyXEL στο πρώτο attempt να μπεις στο νετ σε ρωτάει να δώσεις κωδικό χώρις να μπεις μέσα στο router
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 αυτοι εδω οι οδηγοι θα σε βοηθησουν να συνδεθεις με το crypto http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=69941 και εγω αυτους εχω χρησιμοποιησει χωρις προβλημα αν κολησεις πουθενα πες μας μπορεις να παραβλεψεις και τα βηματα για το firmware αν σε δυσκολευειε η διαδικασια και να ξεκινησεις απο το 3. ετσι και αλλιως το firmware το εχεις φορτομενο απο τα windows
jimstoik13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Thanx re file!! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω αν κολήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.