Προς το περιεχόμενο

Ti kanw lathos???

Thakyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eixa enan 200ari skliro disko (IDE) me thiki ws ekswteriko kai dokimasa na ton valw mesa sto kouti. Ekei yparxei enas 160aris skliros (SATA1).

Ton 200ari ton evala ws slave, an kai den kserw an xreiazotan kati tetoio.

Ola doulepsan kanonika kathws anagnwrise ton disko.

Omws:

->>H taxytita metaforas dedomenwn ston 200ari exei meiwthei aisthita. Kanei peripou to diplo xrono px. gia copy/paste/delete arxeiwn toso sygkritika me ton 160ari oso kai sygkritika me to xrono pou ekane oso ton xrisimopoiousa ws ekswteriko.

->> Otan ekana restart, xwris na ksekinisoun ta windows, vkike to minima

"Reboot and Select prpoer Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key".(edw dilwnw agnoia.Ti einai auto?)

Ekleisa to pc (apo to koumpi) kai to ksanaanoiksa.To minima den emfanistike kai ta windows mpikan kanonika.

->>>Profanws kati exw kanei lathos,kai fantazomai sigoura i allagi me to skliro disko tha ftaiei. Mporei kapoios pou katalavainei ti exei paixtei na me voithisei?

Δημοσ.

a.bale ton disko mono tou os master .b.to minima sto ebgale dioti gia ton x y logo pige na bootarei apo auton to litourgiko eno esi to exeis allou.sto bios sigourepsou oti apla o allos diskos ine boot.episis min perimeneis na deis me to mati tromeri diafora apo ton 200 ston 160 gia ena logo.theoritika oso pio meglao disko perneis toso pio grigoros einai.stin praxi omos o 200 ine pio megalos alla ine ide oxi sata opote xaneis apo ekei tin diafora.an tora ola auta den se pithoun tote iparxei kai to sisoft sandra pou kanei test ton disko opote ekei tha mporeseis na ton sigkrineis kai me allous diskous.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!! μονο που ειναι 1. δισκος στο bios και παλη μου λεει reboot and select...

uys... θα τα σπασω ολα! εχω αγανατκηση πια. δεν μπορω αλλο...

ειπα να κανω ενα format, γιατι διαπιστοσα οτι δεν ετρεχε και τοσο καλα το windows xp μου.

λοιπον. βαζω το cd του windows xp μεσα μετα απο ενα reboot και μου λεει δεν βρισκει Hard Disk. Ψύχραιμα εγω βαζω αλλα setup cd μεσα, με το ιδιο αποτελεσμα.

οκ λεω, ψυχραιμα παντα, και συνδεω το HDD που θελω να κανω install το windows στον αλλον το YH μου και του βαζω το windows xp! μετα απο μερικες φασαριες επειδη ελειπε το ntldr εβαλα τα αρχεια που χρειαζονται για Boot απο τον αλλον τον δισκου που δουλευει κανονικα...

ψυχραιμα παντα.

τορα ομως που θελω να συνδεσω το HDD στον δικο του ΥΗ μου λεει το βλαμεν* "Reboot and Select proper..." κλπ ενω οταν συνδεσω τον ιδιο δησκο στον αλλον ΥΗ μπορω να διαλεξω κανονικοτατα πιο windows θελω να bootarο και μου τα bootari και τα δυο χορις κανενα προβλημα.

σας παρακαλω, μαλον, σας ικετεύω να με βοηθησετε γιατι εχω χασει οποιαδηποτε ψυχραιμια και μου ερχεται να τα σπασω ολα!!!

ps: και τα δυο Motherboard ειναι asus και ο δισκος ειναι ενας maxtor

Δημοσ.

Λοιπον, εκανα παλη install install το windows με αλλο CD με τον δισκο συνδεδεμενο στο αλλο pc.

στον αλλο pc ολα OK!

αλλα στον δικο του pc μου βγαζει αυτη τη μπλε εικονα αφοτου πριν δειχνει για καποια ορα οτι φορτονει το windows.

αλαξα και υποδοχή και κοιταξα για jumperaki αλλα δεν βρικα να εχει. ειναι ata ο δισκος...

EDIT: ουτα και το safe mode γινεται... το ιδιο κι εκει

Δημοσ.
Λοιπον, εκανα παλη install install το windows με αλλο CD με τον δισκο συνδεδεμενο στο αλλο pc.

στον αλλο pc ολα OK!

αλλα στον δικο του pc μου βγαζει αυτη τη μπλε εικονα αφοτου πριν δειχνει για καποια ορα οτι φορτονει το windows.

αλαξα και υποδοχή και κοιταξα για jumperaki αλλα δεν βρικα να εχει. ειναι ata ο δισκος...

EDIT: ουτα και το safe mode γινεται... το ιδιο κι εκει

e den exeis to idio problhma tote ;) qalla3e kalwdio ide sto allo pc kai 3anadokimase
Δημοσ.
re paidia ama kaneis install ta windows se ena disko kai ton baleis se allo pc ama exei diaforetiko chipset den prokite na pexei opote logiko ine i mple othoni.

χμ... ναι ρε συ... δικαιο εχεις !!! :oops: :roll: :rolleyes:

το εκανα επειδη δεν μου εβρεισκε τον δισκο το windows setup αλλα νομιζω θυμηθηκα πως τα ειχα καταφερει την περασμενη φορα: απλα τον ειχα βαλει σαν 1+0 ata array!

για να δουμα αν πιασει παλι το τρομερο κολπο ^^

Δημοσ.

λοιπον εκανα οπως το ειπα install το windows με τον δισκο στο σαν 1+0 array και ολα καλα. ο δισκος ειταν κατα το install στης αντίστοιχες ata-υποδοχες για τα array

αν τον βαλω τον δισκο ομως στης υποδοχες που ειναι για τα κανονια ατα δλδ τα μη-array μου βγαζει το bluescreen

ο αλλος pc τρεχει ωραια και δεν θα τον ξαναπειραξω μην παθει και αυτος τιποτα... (never touch...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...